Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja i moj dragi smo udarili po bananama, ta mislite jel to kobno, mislim da smo oboje na bananama, hahaha, da ne počnemo skakati ko majmuni, ala mala.
Vagali se nismo, a ja koji sam baksuzaner, ja ću se jo i projesti od banana.
Zvuči zanimljivo, prijavljujemo se i mi, MM i ja. Danas posle posla idem da pokupim sve banane u Gračanici, ako ih bebaca već nije potamanila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja sam jutros pojela bananu oko 9 i uopce nisam osjecala glad do 14 sati Zaista zasiti...ne znam kako je sa ostalim vocem, ali ona stvarno zasiti. Nisam se vagala, jer mi je menga dosla a tad vaga svakako pokazuje vise, pa nema smisla. Ja inace imam problema sa probavom, a danas mi je i u tome pomogla.
ja vec drugi daann.... super je ovo.... samo sto mi je sinoc u 12 naumpo burek... pa sam popila veeeliku casu vode a ubijedila se da sam pojela veeeliki zvrk pa slicno je to he he he
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Samo da provjerim kako idu banane Ja sam vec na banana dijeti drugi dan i stvarno ne osjecam neku preveliku glad.Kako je pocelo izgleda da ce Skvo stvarno dobiti brdo banana
I ja cu probat pa pisem rezultate, a za mene je kobno slatko cuj tek poslije 15h
I jos nesto mislim da cu vikendom pojesti bananu, pa doručkovati jer je to uvijek dorucak sa obitelji pa ne mogu da ja ne jedem glupavo mi, ali samo vikendom. Skvo RR oko koliko si ti rucala, obzirom da ja radim bananu bi jela oko 6:30h a onda mi je dugo da nista ne jedem do 17:00h I odgovara mi to za spavanje jer ja jedva da izdrzim do 23:00h, a i to sa vodom jer puno pijem vodu
Ija sam pojela jutros bananu, a jučer isto ujutro jedna banana, i oko 13.30 pojela sam jednu malu konzervicu kukuruza, i kada sam dola kući oko 18 ručala, nisam ni mrvicu hljeba uzela i brdo salate.
i ja sam juce oko 10 pojela bananu .... rucala normalno u 3, popila skoro dv alitra vode ..... sinoc oko sedam pojela vocnu salatu .... dakle danas treci dan danas u 10 banana
Ljube vas Lamija i mama :)
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
ja sprovodim vec tri dana...a samo se slatko krsi...mada jos saburam...ako za tri dana jos nevidim pomaka ima banane sve da pobacam