Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kada sam prvi put čitala o ovoj dijeti samo sam rekla ''glupost''...Razlog tome je što znam da banane debljaju.ali eto kad vidim kako vama dobro ide pokušat ću i ja...Inače,ja sam od poroda još smršala 6 kg,a nisam bila na dijeti...Jednostavno sam sama sebi rekla ništa slatko,samo npr subotom i tako se pridržavala,ama ni kockice čokolade nisam uzela ako to nije subota eh kriza je vrijeme menstruacije,tad ne pomaže ni dobra volja,ni karakter ...Sad ću pokušati sa ovom dijetom,jer vidim da je efikasna...Javljam rezultate,mislim da mi neće biti nimalo teško,jer inače ne volim doručak,a ne jedem poslije 18h a vode pijem mnogo.....Želim vam puno kilica u --....Držimo fige jedne drugima
Evo mene..bila žena kod mm rodbine preko vikenda bilo je i rostilja i svega finog al sam se max trudila...sutra se vracam na posao nakon godišnjeg i startam po starom sa dijetom.. tako mi se sad jede slatko jer sam pred
Evo da se i ja prijavim, pratim vas od pocetka, vec sam skoro 10-ak dana na dijeti, moram priznati da se nesto sto se slatka tice ne pridrzavam bas, ali uspjela sam sletiti 2 kg, uz to sam uzela i neke tbl za mrsavljenje i javim vam kako ide dalje
Evo mene..bila žena kod mm rodbine preko vikenda bilo je i rostilja i svega finog al sam se max trudila...sutra se vracam na posao nakon godišnjeg i startam po starom sa dijetom.. tako mi se sad jede slatko jer sam pred
sarayko ja sam sebi rješila krizu za slarkišima bestiljem...kad me spuca frka ja uzmem jednu malu kašiku i pojedem onako i više mi se slatko ne jede.čak sam i kolače pravila i palačinke stalno pravim a l ne jedem.
Pridržavam se svog jelovnika i ide nekakko. U petak je bila mala kriza jer sam bila na izletu sa firmom (roštilj, slatko, gazirani sok, zafrkavanje kolega), ali sam uspjela i jela sam samo salatu. Mm je uskraćen za palačinke jer na taj način mi daje podršku i neće da jede u mojoj blizini, za mm-a. Hanady za karakter da praviš i ne jedeš, ja radije ne pravim da se ne dovedem u iskušenje
cure super za uspjehe.mislim da sam negdje čitala da voće ujutro potiče metabolizam poa i u UN dijeti idu ujutro voććke.Pitanje az čaj limun+celer smije li se zasladiti bar natrenom.nesto razmisljam da pokusam i već se mrstim ali dc nije puno..
Luna ne treba se zasladjivati,jer ionako popijes samo 1dl i to eksiras i to je to!!!
Kod mene isto -2 kg stoji pa stoji. Doduse moram biti iskrena ne pridrzavam se svega bas 100%,jer u zadnje vrijeme nesto me cesto boli zeludac. Nadam se da cu uskoro moci pod ovaj rezim i da ce kilice spadati. Sretno svima,a Bogami vidim vi fino naprdujete-svaka cast
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
ma jok gdje će mi dosadit ....kad mi prigusti ja samo počnem pjevat more more more duboko more more plavooooooooooo
ma jasta su nego dosadile, ali ujedno dobro i dodu. Ja ujutro prvo volim kafu popiti a ne mogu na taste, a nista mi se ne jede...tako da pojedem bananu, ili dvije, ili tri( ali samo ako su male) , i dobro mi.
Acudesa da cujemo sta kaze vaga...jesu li pomogle banane imalo?
ja sam jutros ostala bez banane, anja mi pojela, tako da sam na vodi do rucka .... a vagam se popodne pa javim ako bude promjena ..... mada sam jutros od kolega dobila pohvala da sam fino smrsala, da li je to istaina ili ne ..... to ne znam .... ali ne odustajem od banana ....
Eh moram i ja da se prijavim... nisam htjela prije dok nisam isprobala, od subote sam krenula sa banana dijetom ...pocetna kilaza vec od poroda je 68 a svaki dan se vagam u isto vrijeme i nisam vjerovala ali ide lagano dole i danas pokazuje 66,... ne mogu da vjerujem.... nastavljam i dalje i javim... sasvim normalno jedem cak se i kriska nutele smaze ...ali bum vidjeli...javim se u subotu opet...da li je to bilo sto varirajuce ili zaista djeluje...u svakom slucaju podrska i ostalima..
Ja se i dalje najcesce pridrzavam samo banane Par dana se svega pridrzavam, pa par dana ne i sve tako, ali sam i sa tim zadovoljna da ne idu kil prema gore, dobro je i kad stagnira
nisam se dugo javila na ovu temu ..jutros sam stala i to bas pravo stala u hlace koje sam mogla obuci samo do koljena ..pravila sam pauzu 3 dana ali nisam pretjerala sa hranom...sada bih trebala poceti sa vjezbama...
nisam se dugo javila na ovu temu ..jutros sam stala i to bas pravo stala u hlace koje sam mogla obuci samo do koljena ..pravila sam pauzu 3 dana ali nisam pretjerala sa hranom...sada bih trebala poceti sa vjezbama...
eto i ja sam se sad vagala,6-ti dan dijete a već -1 kg meni je ovo super,jer se ničega ne odričem,naročito slatko,to mi je porok...idem dalje,nadam se da će biti ovako kao i dosad...bravo za sve cure koje su u minusu sa kg...
Kako ja ovdje citam vi se ne odricete bas slatka a mrsate, zar je i to moguce??? Evo drugi dan sam na dijeti pa vidjet cemo, ali porok mi je cokolada, pa da ne bih brzo odustala i od ove dijete malo sam je ipak juce pojela jer bi bilo nemoguce s enormnih kolicina odmah preci na nitsta. To je moj izgovor Ali stvarno puno jedem cokolade pa mislim da ipak moram pomalo smanjivati je rsam ovisnica