BBubica
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa IZVORNA PORUKA: tukica IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Ej draga, pitanje, buduci da i moju trudnocu vodi dr.Nikulin, jesi li ga "nagradjivala" prije poroda, tj. da li je bilo kakvih pokloncica i sl. prije poroda, zbog te ljubaznosti... Jer, ja sam usla u 8.mjesec i nemam pojma da li da dajem ikakve pare ili poklone prije poroda, malo mi glupo, ali opet????!!!! IZVORNA PORUKA: tukica IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Ej draga, pitanje, buduci da i moju trudnocu vodi dr.Nikulin, jesi li ga "nagradjivala" prije poroda, tj. da li je bilo kakvih pokloncica i sl. prije poroda, zbog te ljubaznosti... Jer, ja sam usla u 8.mjesec i nemam pojma da li da dajem ikakve pare ili poklone prije poroda, malo mi glupo, ali opet????!!!! Mi smo ga uvijek castili..i tokom vodjenja trudnoce i na porodu... I nije mi zao...Jeste da me malo sikirao pred sam porod,jer mi je zelio ciniti uslige koje ja nisam htjela,na kraju je bilo bas onako kako sam zeljela i kako je dragi Bog odredio. Ne ponosim se ovim,ali nazalost ovo je nasa realnost...Ne zalim,jer mi je zaista puno pomogao i tokom trudnoce,jer mi je uvijek u svako doba dana i noci bio na raspolaganju,a da ne govorim koliko mi je pomogao na samom porodu. Bol ti ne moze niko smanjiti,ali briga oko tebe,sigurnost,podrska i sve drugo puno znaci u tim momentima. Bez obzira na sve dr. Nikulin je zaista prije svega dobar strucnjak,i meni je to bilo najbitnije... vise od pola trudnoce mi je vodio dr Nikulin niti prije poroda, ni u toku boravka u bolnici, a ni poslije, od mene nije trazio nit je dobio ista. (to je njegov posao za koji je placen i ne vidim razlog zasto bi njemu ili bilo kom drugom nesto nosila ili placala) uvijek je bio ljubazan, detaljan, dostupan i spasio me muka na kraju jer je vidio da ce porod ici tesko i odmah predlozio carski rez mislim da tim poklonima i kovertama samo sebi cinimo medvjedju uslugu, nikom drugom...
|