|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste Jezero
1.2.2011 15:09:59   
DM
AUUUUUUUU moja draga (vesela) šta vas sve snašlo(bila sam kod mame pa nisam sve upratila)user posted image Baš mi je žao , i nje i dječice i vas! Još kad mala mrva kaže-a šta ću ako moja mama umre...user posted image
Sličan slučaj u mojoj porodici u ratu(moja dajdžinca), pred sam termin dobila je unutarnje krvarenje i porodili su je(beba nije naravno preživila)i to je htjeli slati u dr grad....i pred operaciju kaže mojoj tetki-S ako umrem, čuvajte mi I!
Ma srce da ti pukne!
Želim vam da ona bude najbolje što može biti nakon svega toga!!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu alef)
Neposredna veza do poruke: 326
2.2.2011 11:55:57   
Esmeralda
ja sam bas rekla sada se nemogu izvlaciti da je stara zgrada, eto sve je novo ali ostale su njihove stare navike...nehigjena totalna.......meni nisu htjeli bebu presvuci ja kazem ukakio se kaze pampers upija 12 sati, nemoj navikavati da ga stalno presvlacis, ja kazem upija mokracu ali ne i stolicu....grozne su im navike....pogotovo ove mladje sestre veze nemaju...sigurno i sada katetere istresaju nad umivaonikom.....

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 327
2.2.2011 13:37:17   
lejla80
IZVORNA PORUKA: Esmeralda

ja sam bas rekla sada se nemogu izvlaciti da je stara zgrada, eto sve je novo ali ostale su njihove stare navike...nehigjena totalna.......meni nisu htjeli bebu presvuci ja kazem ukakio se kaze pampers upija 12 sati, nemoj navikavati da ga stalno presvlacis, ja kazem upija mokracu ali ne i stolicu....grozne su im navike....pogotovo ove mladje sestre veze nemaju...sigurno i sada katetere istresaju nad umivaonikom.....

Ovo je tačno...Ja nisam mogla vjerovati svojim očima kad je sestra počela da istresa kateter u umivaonik u sobi koji se nalazi blizu kreveta...Da je nisam taj dan upitala šta to radi, istresala bi ga redovno...užas...a da ne govorimo iglama  po tom istom umivaoniku i ormariću pored kreveta...Ja i šta sam još primjetila..pojedinci čak ni ne mjenjaju svaki put onaj papir na stolu za ginekološke preglede..nego tako smjenjuju se na njemu žene..i na kraju se čudimo raznim infekcijama..Lično sam sve ovo iskusila

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 328
2.2.2011 13:42:35   
lejla80
Uhhhh....postala sam prava tračara...al šta ću...da danima nabrajam ne bi mogla ispričati sve zgode sa Jezera...opet kažem sva sreća pa ima i pravo dobrih insana gore pa nije skroz nepodnošljivo..

Ja i neko je pitao za prirodni porod...eh pošto sam ja u porođajnoj sali provela cijeli jedan dan i vidjela jedno sedam poroda uživo...sve žene su imale uključene dripove i epiziotomiju...čak i one koje su tražile obrnuto...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 329
2.2.2011 16:23:58   
NejraS
zna li iko kada ce biti na jezeru dr goran stojakanovic???

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 330
2.2.2011 16:30:31   
tukica
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Nemam vremena da iscitavam vase postove,ali cu iznijeti samo svoje iskustvo...

Sve pohvale za porodiliste na Jezeru,kako za osobolje tako i za samu zgradu...

Moje iskustvo je zaista pozitivno...  Od tete koja mi je radila CTG,pa do noci kad sam s bolovima primljena na odjel patologije.
Dezurna sestra je bila divna,cijelu noc mi je radila CTG i citavo vrijeme mi je govorila ako mi nesto treba da joj se javim,ili udem imala jace bolove...

U porodjajnoj sali da i ne govorim. Moj doktor Nikulin-puna paznja prema meni,isto i babica koja je pomagala mom doktoru da me porode...

Posle porodjaja,sesre na tom odjelu su zaista bile prijatne. Pomogle su mi da se istusiram,ustvari sestra me i istusirala i obrisala i obukla,jer ja nisam mogla maci..Za bilo sta ako sam ih zovnula i zamolila bile su tu..
Tako da zaista nemam zamjerke..A imaju i jako puno posla...

Porodiliste je uredjeno super. Higijena na nivou. Jedino sto je lose je hrana. Recimo navecer kad sam se porodila za veceru je bila konzerva ribe. Hranu nedaju da se unosi,ali meni je muz nekako uspio unjeti,pa sam fino svoju hranu mogla jesti.
Soe su iste..Nas dvije smo bile u sobi. WC odmah tu,tus kabina isto pored. Uvijek ugrijano i cisto..

Sto se tice stvari,ja sam bez problema unjela svoju torbu.Niko mi nista nije rekao.Cak sam se zeznula sto sam ponjela minimum stvari,jer sam mislila da ne mogu vise unjeti,tako da mi je muz naknadno donio sto mi je trebalo...

Jos jednom,hvala svima u porodilistu,ja zaista imam super iskustvo...

Ej draga, pitanje, buduci da i moju trudnocu vodi dr.Nikulin, jesi li ga "nagradjivala" prije poroda, tj. da li je bilo kakvih pokloncica i sl. prije poroda, zbog te ljubaznosti... Jer, ja sam usla u 8.mjesec i nemam pojma da li da dajem ikakve pare ili poklone prije poroda, malo mi glupo, ali opet????!!!!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 331
2.2.2011 16:58:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NejraS

zna li iko kada ce biti na jezeru dr goran stojakanovic???

Njegova dezura je nocas, jedino da nije na odmoru li ne mijenja smjenu.

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 332
3.2.2011 15:28:38   
Esmeralda
imas i broj 250285 ako ti treba dr.Goran za ultrazvuk i pitas kada radi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 333
4.2.2011 23:39:43   
gogano
pozdrav trudnice, zanima me da li ste i vi cule da se na Jezeru opet pojavila Mrsa, s obzirom da planiram gore da se porodim ovo saznanje nije prijatno

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 334
4.2.2011 23:45:06   
NejraS
tako sam ja cula isto, nista konkretno i meni je neugodno od same pomisli na to a trebam se jako brzo poroditi...ako ko ima kakvih inf pisite pls...

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 335
4.2.2011 23:56:17   
veeseelaa
Ej draga, pitanje, buduci da i moju trudnocu vodi dr.Nikulin, jesi li ga "nagradjivala" prije poroda, tj. da li je bilo kakvih pokloncica i sl. prije poroda, zbog te ljubaznosti... Jer, ja sam usla u 8.mjesec i nemam pojma da li da dajem ikakve pare ili poklone prije poroda, malo mi glupo, ali opet????!!!!

pa naravno draga, svi oni vole poklončiće user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 336
4.2.2011 23:57:37   
gogano
Od mog kolege sa posla beba dobila mrsu, prije  mjesec dana.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 337
5.2.2011 0:01:46   
NejraS

IZVORNA PORUKA: gogano

joj Boze vise, uvijek nesto ne valja kod nas...je li dobro beba sada? Boze sacuvaj sve im novo a opet bakterije

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 338
5.2.2011 0:25:16   
gogano
IZVORNA PORUKA: NejraS

joj Boze vise, uvijek nesto ne valja kod nas...je li dobro beba sada? Boze sacuvaj sve im novo a opet bakterije

Beba je bolje hvala Bogu, ali doktor rekao da se ta bakterija stalno vraca, ma ja nisam pametna, i meni se termin blizi....

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 339
6.2.2011 0:07:13   
NejraS
zna li iko kada ce u ponedjeljak ili utorak dr goran biti u bolnici?

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 340
6.2.2011 0:12:56   
gogano
zene, gdje se poroditi, na Jezeru ili Opcoj....dilema je nastala zbog mrse koja se ponovo pojavila na Jezeru

< Poruku je uredio gogano -- 6.2.2011 0:13:31 >

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 341
6.2.2011 0:17:40   
Amani12
Ja sam se u Decembru 2009.godine porodila u Vojnoj bolnici i opet bih!
Moj glas ide za Vojnu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 342
6.2.2011 8:29:27   
Anoniman
Nejra hoces njegov broj telefona?

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 343
6.2.2011 10:56:07   
NejraS
imam njegov br, hvala u svakom slucaju puno, nego reko da ne peglam covjeka mozda neko zna ali hajd kontaktiracu ga hehehehuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 344
6.2.2011 11:44:14   
Medi_87
Draga Vesela nadam se da je tvoja snaha bolje, uzimajuci u obzir  moju profesiju obavezno vam savjetujem da tuzite cijeli klinički centar jer on je odgovoran za rda i Klinike za ginekologiju i akuserstvo, postupak učinjen prem atvojoj snahi se moze kvalificirati u dva oblika krivičnog djela - nesavjesno liječenje i teška krivična djela protiv zdravlja ljudi. savjetujem da sto prije prijavite slučaj nadležnim organima kako se to ne bi odugovlačilo, a kao konkretan dokaz na sudu ce posluziti svi nalazi.
I jos jednom ja moram apelirati na forumasice nemojte brate o korupciji na forumu

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 345
6.2.2011 11:52:23   
veeseelaa
Hvala Medi
snaha se haman oporavila, mada sada ima problem s dojenjem, beba nikako nije zainteresirana, ipak su bili razdvojeni 3-4 dana a i prije toga par dana nije dojila jer je pila antibiotike....
a tužba? sve čekam da malo vremena prodje, ipak je tek izašla pa da vidim kakav im je nijet.... naravno da ih treba tužiti al eto mi smo ljudi takvi čim se opravimo zaboravimo na nevolje koje su nam uradili nesavjesni doktori
Kakva grehota, razdvojiti porodilju i bebu.... strašno, sve zbog svoje nemarnosti...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 346
6.2.2011 11:56:57   
Medi_87
Nadam se da ce sve biti ok,
moj ti je savjet da nikako ne odustanete od tuzbe jer je zaista tuzno koliko ljudi grijese u tome i ne reagiraju na vrijeme, porazgovaraj s bratom i vidite da se to sto je moguce prije pokrene

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 347
6.2.2011 11:58:55   
veeseelaa
hoću Medi, imam nijet podsjetiti ih da pokrenu tužbu
Onih dana kada je bila u bolnici njih dvoje su donijeli odluku da će tužiti GAK, al mi nešto to ovih dana ne spominju, prepisaću to umoru .... nikako odustajanju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 348
6.2.2011 12:02:15   
Visnja RR

zene, gdje se poroditi, na Jezeru ili Opcoj....dilema je nastala zbog mrse koja se ponovo pojavila na Jezeru

zar opet???

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 349
6.2.2011 12:08:04   
N_N
Aj draga vesela, užas user posted image user posted image  Fuj!!! Kako su samo nemarni.....ccccc čuj dio posteljice, o Bože!
Drago mi je da je sada dobro i da je kući sa svojom dječicom user posted image
A tužiti ih - to svakako! Pa makar ih prozvati u dnevnoj stampi, fuj user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *