shpagica -> RE: koju školu odabrati? (23.7.2013 13:33:37)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza ja cu tu skolu definitvno obici mada mislim da ce ici prije u drzavnu skolu al svakako ...i meni se spagice svijda taj rezim cjelodnevnog boravaka i prevoza a moja curica je na to vec i naucila a tako ce i u ovoj iducoj godini ako bog da ... al kad ukljucim i prevoz onda mi je drasticna razlika i cijenovno hajd za nju al onda i drugom djetetu trebam priustiti isto a itanje je da li cu moci.... jer je po onome sto sam ja dobila informacije ... 250 +hrana +prevoz sto dodje onda ipak znatno vise od 180-200 za produzeni boravak.a ko sgurno vrijedi mozda bi se i odlucila al nisam sigurna da vrijedi culo bi se za nju :) a cini mi se slabo se cuje :) sto se vjeronauke i arapskog tice meni to odgovara nije to problem .... obecavam da cu ih i ja obici p anapisati iskustvo i mog obilaska :) U pravu si, ne cuje se, i samo im je jedno dijete na vrhu upisanih u jednu od najboljih sarajevskih gimnazija sa 99.7 bodova. Nemam pojam gdje su ostali, u medresi mozda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] S druge strane najveci broj ovih "cuvenih" i razvikanih skola je najbolje zaobici jer apsolutno ne mogu opravdati neke epitete koje su sebi dobrom reklamom pribavili. Ne znam, nisam pametna. Jako se brinem jer znam koliko je osnovna skola bitna. Tu se postavljaju temelji svega bitnog za buduce skolovanje.
|
|
|
|