|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
7.4.2010 2:08:17   
moja barbika
aicha jel ti problem da se sad ukljucis na msn samo da prihvatis pozivnicu ja sam pod "arni "registrovana

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 501
7.4.2010 2:16:54   
aicha
evo cek min..zeza me nes.sad cu

DODALA sam te

< Poruku je uredio aicha -- 7.4.2010 2:18:23 >

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 502
7.4.2010 13:19:27   
mudrost

IZVORNA PORUKA: moja barbika

alejkumu selam mamine oci,de mi reci posto sam ja iz zenice da li ti znas neku pd sestara iz zenice

najprije selam svim sestrama milimuser posted image
barbikice, ja sam iz Ze, nadam se da cemo se bolje upoznati, ili se mozda vec i znamo:) dolazim u junu u Ze i bicu cijelo ljeto, pa isA da se i uzivo upoznamo! svaki hajr

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

Neposredna veza do poruke: 503
7.4.2010 13:27:47   
aazra
Mozda je ovo malo bezveze sto cu sada pitati ali nadam se da se necete ljutiti...Naime vec godinu dana srecem jednu pokrivenu djevojku, zenu koja ima sincica otprilike kao moj Bilal ( 16 - 17 mjeseci) i koji se zove Ahmed.

Zadnji put sam je srela u Pionirskoj i sjetila sam se da sam je vec sretala, nekako zapamtila sam i nju i dijete, pa eto ako je na ovom forumu voljela bih stupiti s njom u kontaktuser posted image
Pretpostavljam ako je na RR da bi vjerovatno otisla na ovu temu..user posted image

Eto nadam se da se ne ljutite, a ni moderatori sto sam ovako "uletila" s ovim...
Ako je tu zamolila bih je da mi se javi na pp , ili ako neka od vas misli da je poznaje...Meni izgleda pravo fina osoba...user posted image

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 504
7.4.2010 13:42:55   
aicha
ma ne ljutimo se...ovo je svakako podforum "razgovori o svemu i svacemu"

nadam se da ces pronaci seku a ako ne, ostani i sa nama ostalima da se druzisuser posted image

mozda bi trebale otvoriti temu gdje se mogu javljati sve seke bez obzira pod hidzabom ili ne....i da mozemo caskati da ne zacatavamo ovakve teme???

eto recite sta vi mislite

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 505
7.4.2010 13:56:50   
malena27 RR
ja predlazem da se javite na temu: Potraga za starim forumasicama  da ne biste otvarale novu. user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 506
7.4.2010 14:13:12   
aazra
Meni nije bila namjera da "zakuham" posebno ne na ovakvoj jednoj temi, vec kao sto rece aicha da nađem jednu "seku" koja je mozda na ovom forumu, a mozda i nije pa tako ne vidim kako bih je mogla traziti na potrazi za starim forumasicama kada mozda uopce nikad nije bila na RRuser posted image

U svakom slucaju mozda bi trebalo otvoriti jednu temu posebno za ove situacije i da je nazovemo "trazilica"user posted image

Pozdrav i selam svima i ako neka od vas moze da mi pomogne da nadjem ovu seku neka mi se javi na pp.

< Poruku je uredio aazra -- 7.4.2010 14:14:09 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 507
7.4.2010 14:16:15   
malena27 RR
nisam ni rekla da si zakuhala i sad pisem kao forumasica a ne kao moderator, samo sam predlozila da se iskoristi predlozena tema. mozda da na temi napises kako izgleda i da je trazis pa ce mozda neko znati ko je i koji joj je nick. user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 508
7.4.2010 14:31:19   
aazra
Hej, izvini, znam da nisi mislila ništa loše...Ma ne znam mozda bi bilo najbolje otvoriti temu za te stvari jer nekada srecemo neke zenice, ispricamo se s njima a ni ne znamo da li su na RRuser posted image
A ja sam ovu osobu srela vec dva puta i nekako sam je zapamtila ali nije bilo prilike da je pitam za ime, znam samo ime njenog djetetauser posted image
Kontala sam zato sto je pokrivena da bi ako je kojim slucajem na RR sigurno bila i na ovoj temi pa sam zato ovdje postavila pitanje...

Izvini ako sam otisla O.T. ali mozda ne bi bilo lose otvoriti jednu temu ako zelimo naci i neku osobu koja nije na RRuser posted image

Selam i pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 509
7.4.2010 14:38:23   
malena27 RR
nadam se da ce se javiti bas na ovoj temi i da je clan nase Ringeraje... user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 510
8.4.2010 19:14:06   
sade
učlanila sam se na forum samo da bih napisala nešto u vezi hidžaba user posted image
imam nijet da se pokrijem, i nadam se da cu to uskoro uraditi, inshaAllah. samo imam problema sa roditeljima, oni su protiv toga, pa pokušavam da ih malo smirim.
svim sekama koje žele da se pokriju želim da im Allah olakša i pomogne im, da poveća njjihov iman. I drago mi je kad vidim da mi žene možemo lijepo i bez predrasuda pričati o ovoj temi, bez obzira na to jesmo li pokrivene ili nismo, jesmo li muslimanke ili ne. Moja jako dobra drugarica nije muslimanka, pa opet me podržava. A što se tiče seka sa nikabom...nemojte ih osuđivati, nego se radije informišite o nikabu. Neki učenjaci smatraju da je on obavezan, pa da se ne bi iz neznanja ogriješile.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 511
8.4.2010 22:48:50   
aicha
IZVORNA PORUKA: sade

učlanila sam se na forum samo da bih napisala nešto u vezi hidžaba user posted image
imam nijet da se pokrijem, i nadam se da cu to uskoro uraditi, inshaAllah. samo imam problema sa roditeljima, oni su protiv toga, pa pokušavam da ih malo smirim.
svim sekama koje žele da se pokriju želim da im Allah olakša i pomogne im, da poveća njjihov iman. I drago mi je kad vidim da mi žene možemo lijepo i bez predrasuda pričati o ovoj temi, bez obzira na to jesmo li pokrivene ili nismo, jesmo li muslimanke ili ne. Moja jako dobra drugarica nije muslimanka, pa opet me podržava. A što se tiče seka sa nikabom...nemojte ih osuđivati, nego se radije informišite o nikabu. Neki učenjaci smatraju da je on obavezan, pa da se ne bi iz neznanja ogriješile.

sade dobrodosla na forum i ostani sa namauser posted image

insaAllah da ti Allah olaksa, klanjaj nocni, dovi i na sedzdi...Nego za pocetak se trudi sto vise islamski nositi (pa ce i roditelji vidjeti da si cvrsta i promjenu na tebi)..trudi se uvijek suknje oblaciti (nikad hlace) i uvijek tunikice dugih rukava(cak i kada bude vruce) i tako ustraj malo u tome (tako sam i ja) i insaAllah kada Allah odredi i kada ti bude malo bolja situacija samo ce mahrama nedostajati a tebi i tvojima nece biti velika promjenauser posted image

gdje si procitala da neko osudjuje nikab da ih vidimuser posted image  heheh ja nisam isla na stare postove,ima ih mnogo pa mi mrsko bilo citati

pusa tebi i svim sekamauser posted image  

(odgovor članu sade)
Neposredna veza do poruke: 512
10.4.2010 15:40:08   
jasmin
Esselamu alejkum cure moje.Kako ide s hidzabom hehe?
Dobrodosla draga sade.Molim Allaha da ti olaksa tvoj nijjet,da te cuva i ucvrsti na istini.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 513
10.4.2010 15:52:55   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: jasmin

Esselamu alejkum cure moje.Kako ide s hidzabom hehe?
Dobrodosla draga sade.Molim Allaha da ti olaksa tvoj nijjet,da te cuva i ucvrsti na istini.

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 514
10.4.2010 15:58:23   
Lalana
Ja bas posla pitati sto se usutiste zeMskeuser posted image
Tu smo, jasmin, user posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 515
10.4.2010 17:47:36   
merima_s
selam,

zna li neka od vas da li je u kuhanju dozvoljeno koristiti aceto balzamiko?

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 516
10.4.2010 18:02:22   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: merima_s

selam,

zna li neka od vas da li je u kuhanju dozvoljeno koristiti aceto balzamiko?

to je neka vrsta sirceta koliko je meni poznato, nisam iskreno nikad koristila al procitaj sastojke ukoliko nema alkohola mislim da mozes mozda se jos neko javi ko je kompetentan po tom pitanju...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 517
10.4.2010 18:02:34   
aicha
sta je to, neki sos?pa sta ima u sastavu

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 518
10.4.2010 18:20:32   
maja78 RR
U svakoj dobro opskrbljenoj kuhinji trebalo bi da se nađe flaša balzamiko sirćeta, napravljenog u italijanskom gradu Modeni. Je li baš tako? Ako ste kupili flašicu zapremine veće od nekoliko mililitara, verovatno to nije pravi balzamiko. Većina onoga što se može kupiti u supermarketima nije ništa drugo od običnog crvenog sirćeta, obojenog karamel bojom i aromatizovano - čak i ako na etikeri piše da je "di Modena ".

Tradicionalni balzamiko iz Modene (aceto balsamico tradizionale di Modena ) je retko i skupo. Košta najmanje 400 eura za litar. Ima samo jedan sastojak: mošt, odnosno ostatak od prevrelog grožđa koje se uglavnom uzgaja u prečniku od 30 kilometara od Modene. Mošt se čuva u burićima od različitih vrsta drveta - balsama, kedra, kestena, hrasta, smreke ili trešnje - i ostavlja da stoji najmanje 12 godina.

ovo sam nasla na netu
meni je poznato kao sirce malo bolje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 519
10.4.2010 20:02:28   
aicha
ako je tako skupo onda nije ni cudo sto ne znam

mene mama opskrbi sircetom, posalje mi kad ona od rodbine ili nekoga dobije domace jabukovo a ako ne onda koristim Zvijezda jabukovo sirce

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 520
11.4.2010 20:34:03   
moja barbika
Selam alejkum draga Sade,molim Uzvisenog Allaha da ti da olaksanje,da budes ustrajna i cvrsta u svom nijetu.Roditelji ce insAllah popustiti jer Allah je na strani vjernika.Slazem se sa onim sto ti je napisala Aicha.Pa eto dobo nam dosla,zelim ti svaki hajr

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 521
11.4.2010 20:35:09   
moja barbika
O,selam alejkum Aicha,kako si mi ti

Neposredna veza do poruke: 522
11.4.2010 22:11:20   
aicha
Alejkumu sselam barbiko, dobro masaAllah

zadnji put kad smo pricale pukla mi konekcija,halali

Neposredna veza do poruke: 523
12.4.2010 0:10:58   
sade
Amin seke, da vas Allah nagradi :)
Cini mi se da polako "smeksavaju" hehe a Allah zna najbolje, ja se nadam da cu do zavrsetka skole da budem pokrivena insaAllah user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 524
12.4.2010 0:12:28   
aicha
ma bices insaAllah i prije zavrsetka samo polahkouser posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *