|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
26.3.2010 14:26:10   
mudrost

IZVORNA PORUKA: pingpong

Selam, drage hanume... kako ste mi?
elim vam se samo pohvaliti da sam krenula na kurs arapskog pisma. Nekad se sve to naučilo, al i pozaboravljalo...user posted image
Ovog puta, odravat ću formu učenjem iz Kur'ana.

mashaAllah, pingpong, da ti Allah ucvrsti nijjet na tom, zaista hairli putu!user posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 476
28.3.2010 22:14:18   
aicha
esselamu alejkum hanumice

samo da vas poselami seka

a sto se tice komentara, moram potpisati sestru jasmin vezano za oblacenje, mi cemo da pojasnjavamo(koga bude interesovalo naravno) a svako ce odgovarati za sebe.

posebna pusa za mamine oci

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 477
28.3.2010 22:15:56   
aicha
IZVORNA PORUKA: mudrost

IZVORNA PORUKA: p'ngpong

Selam, drage hanume... kako ste m''
el'm vam se samo pohval't' da sam krenula na kurs arapskog p'sma. Nekad se sve to nauč'lo, al ' pozaboravljalo...<'mg src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley9.g'f">
Ovog puta, odravat ću formu učenjem 'z Kur'ana.

mashaAllah, p'ngpong, da t' Allah ucvrst' n'jjet na tom, za'sta ha'rl' putu!<'mg src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/upf'les/sm'ley/sm'ley31.g'f">

pingpong, da znas da necu to zaboraviti, priupitacu te za par mjeseci..ima da se dobro uhodas pa mozda organizujemo i halku Kur'ana???

eto ljubim vas seke moje user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 478
28.3.2010 22:16:37   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: aicha

a sto se tice komentara, moram potpisati sestru jasmin vezano za oblacenje, mi cemo da pojasnjavamo(koga bude interesovalo naravno)a svako ce odgovarati za sebe.

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 479
28.3.2010 22:32:52   
jasmin

IZVORNA PORUKA: aicha

a sto se tice komentara, moram potpisati sestru jasmin vezano za oblacenje, mi cemo da pojasnjavamo(koga bude interesovalo naravno)a svako ce odgovarati za sebe.

We alejkumu sselam dusa draga.
user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 480
31.3.2010 21:31:00   
moja barbika
prije svega tema je super,jer Allah u Knjizi Casnoj nam kaze kako su zene duzne da se pokriju od muskih pogleda.marama je duznost,a nikab-pokrivanje lica je samo dobra volja zene,svaka cast zeni koja na danasnjem vremenu to nosi,licno ja svaku takvu zenu podrzavam jer zane Poslanika Muhameda su nosile veo preko svojih ociju,i tave zene se ugledaju na njih,pa svaka cast njimauser posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 481
31.3.2010 22:45:11   
Saraya
I ja samo da poselamim...  Nemam komentara, a volim da citam, pa pisite, Allah vas nagradio...  user posted image user posted image user posted image

Jasmin, tvoji su postovi lijek za dusu, samo tako nastavi...user posted image

Pusa za sve forumasice... user posted image

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 482
31.3.2010 22:47:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Saraya

I ja samo da poselamim...  Nemam komentara, a volim da citam, pa pisite, Allah vas nagradio...  user posted image user posted image user posted image

Jasmin, tvoji su postovi lijek za dusu, samo tako nastavi...user posted image

Pusa za sve forumasice... user posted image

qa ja tebe poželjela user posted image user posted image user posted image
neka te vala online jednom uhvatih user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 483
31.3.2010 22:55:38   
aicha
user posted image esselamu alejkum i od mene...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 484
5.4.2010 15:07:24   
aicha
esselamu alejkum sekice

ima li vas?user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 485
6.4.2010 17:10:45   
mamaajna
ESSELAMU ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUH drage moje zenice,procitah na preskake malo vidim i sunnecenje bilo masAllah.

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 486
7.4.2010 0:43:24   
mamine oci
selamalejkum kako ste samo da vas poselamim,nema nam jasmin bas faliuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 487
7.4.2010 0:52:17   
moja barbika
alejkumu selam mamine oci,de mi reci posto sam ja iz zenice da li ti znas neku pd sestara iz zenice

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 488
7.4.2010 0:54:04   
moja barbika
mislim da li znas neku od sestara iz zenice

Neposredna veza do poruke: 489
7.4.2010 1:09:35   
aicha
barbiko, jel ovdje sa foruma trazis nekog iz zenice ili?

Pa gdje nam je jasmin, i ja se pitam

esselamu alejkum i pusice svim sekama i pokrivenim i onima koje ce to biti insaAllah

Neposredna veza do poruke: 490
7.4.2010 1:17:23   
moja barbika
ma posto vidim da si ti iz sarajeva da li znas neku sestru iz zenice,koja nije na forumu,da li dolazis u zenicu jer mozda znamo neku i ja i ti,a voljela bih znati i koje su sestre sa foruma iz zenice mozda neku i poznajem licno

Neposredna veza do poruke: 491
7.4.2010 1:25:40   
aicha
Ma slabo...ne znam bas sad....

ma preselite se u Sarajevo...da vidis ovdje dzemata..hebet sestara sto pod nikabom sto pod hidzabom a i otkrivenih(za koje dovim da se pokriju insaAllah)

Neposredna veza do poruke: 492
7.4.2010 1:33:33   
aicha
Koje si godiste barbiko, jel imas djece?

Ako hoces javi mi se preko pp-a pa da malo promuhabetimouser posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 493
7.4.2010 1:33:42   
moja barbika
i kod nas u zenici  je puno pokrivenih elhamdulillah.ne bi bilo lose da se upoznaju sestre i da se organizuju druzenja.mi iz zenice organizujemo izlete,gdje bude dosta brace i sestara ba bujrum dodjite da se druzimo samo dok nam jos malo otopli

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 494
7.4.2010 1:36:59   
aicha
IZVORNA PORUKA: moja barbika

i kod nas u zenici  je puno pokrivenih elhamdulillah.ne bi bilo lose da se upoznaju sestre i da se organizuju druzenja.mi iz zenice organizujemo izlete,gdje bude dosta brace i sestara ba bujrum dodjite da se druzimo samo dok nam jos malo otopli

vazi, kad budete organizovale vi sestre nesto javite...povucicu ja sa sobom jos par seka i eto nasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 495
7.4.2010 1:45:00   
moja barbika
zvacemo vas insallah,pa bujrum.nesto mi nece pp da ti pisem.ja sam 1985 imam tri djevojcice,a ti?

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 496
7.4.2010 1:48:45   
aicha
IZVORNA PORUKA: moja barbika

zvacemo vas insallah,pa bujrum.nesto mi nece pp da ti pisem.ja sam 1985 imam tri djevojcice,a ti?

o masaAllah, Allahumme barik

1986'' u decembru :), imala sam 2 spontanauser posted image  (najkrace receno)

< Poruku je uredio aicha -- 7.4.2010 1:49:24 >

Neposredna veza do poruke: 497
7.4.2010 1:57:56   
aicha
evo ti mail

aicha86@gmail.com pa eto dodaj me na msn, ili posalji mail ako zelis a i druge seke (samo se predstavite da znam koja je koja)

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 498
7.4.2010 1:59:01   
moja barbika
Allahov kader, ne sikiraj se bice insAllah bollje,Allah ti dao svako hajr i tebi i ostalim sestrama...

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 499
7.4.2010 2:04:18   
aicha
Amin. Ma covjek tek kad prodje malo vremena vidi da je sve sto se dogadja hajr za njega

Kao sto je rekao Omer r.a.-svejedno mi je da li mi se desi ono sto volim ili sto ne volim kada ja ne znam sta je dobro za mene, ono sto volim ili ono sto ne volimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *