|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
24.3.2010 12:32:44   
BUBAL
to je samo ideja šta bi se moglo sašiti
nisam rekla da moraš uzeti tu boju, ti brate dragi uzmi boju koja ti odgovara
user posted image

"Ljubav pretvara gorko u slatko, zemlju u prašinu, mutno u najčišće, bol u ozdravljenje, tamnicu u bujnu bašču, bolest u blagodat, ugnjetavanje u milost. Ona smekšava željezo, topi stijenu, oživljava umrtvljenog..." Dž. Rumi

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 451
24.3.2010 12:41:04   
aicha
IZVORNA PORUKA: mamica87

Da vas pitam jel imate u sarajevu npr bazene ili teretane samo za zeneuser posted image Da li biste isle kad bi bilo tako nestouser posted image

ima

ako se preselis ovamo pokazacemo ti :)))

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 452
24.3.2010 12:42:06   
aicha
ps. ima li u tuzli nekih halki za sestre, mjesta gdje ucite Kur''an ili imate dersove samo za sestre???

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 453
24.3.2010 12:44:20   
mamica87
Nema bas da mozes svaki dan ,cula sam da ima u hotelu bazen jednom sedmicno mozes sam 2 sata-zaista je steta sto nase drage sestre nemaju gdje da se kupaju ili da idu u teretanu ili fitnes a da mogu birati kad zele i koliko dugo zele ostatiuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 454
24.3.2010 12:45:31   
mamica87
A za ucenje Kur ana ima a za dersove vjerovatno ima i to ali nisam upucena stvarno ne znam a bas bi voljela da znam jel ima

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 455
24.3.2010 12:48:05   
aicha

A za ucenje Kur ana ima a za dersove vjerovatno ima i to ali nisam upucena stvarno ne znam a bas bi voljela da znam jel ima

a gdje ucite tj ko vas poducava? Ima li vas koliko? Trebaju mi te info

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 456
24.3.2010 12:50:43   
mamica87
Mene je pocela poduvati svekrva ali sam sad nazalost zapustila to,dosla do 25 str u kur"anu i stalauser posted image Vecinom se odrzavaju u oblinjim dzamijama a cula sam da ima i nahla kod nas ali nisam sigurna gdje tako mi je rekla svekrva i tu poduvavaju

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 457
24.3.2010 13:18:02   
Lalana

IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: aicha

oo masaAllah

nego, vidim masaAllah sada dosta sestara na forumu...gdje li su se skrivaleuser posted image

ma tu su bile nego falila je jedna ovakva temauser posted image

Bas ovakouser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 458
24.3.2010 13:43:54   
rukajja
user posted image ako vas zanima poducavanej u ucenju Kur''ana u Sarajevu preporucujem jako uspjesnu nastavu tj muallimu u fahdovoj dzamiji. dakle, ako se radi o sarajevu radi cu se raspitati za termine?

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 459
24.3.2010 14:47:40   
Hannan
U Tuzli budu jednom mjesecno predavanja u BKC-u , organizator Asocijacija zena , mislim da je nasa Aminad presjednica ili tako nesto, a na FB uvijek obavjestava o njihovim aktivnostima.Evo prije dan dva sam dobila obavijest i da u Solinskoj dzamiji ima igraonica za djecu u intervalu od 8:30 do 12-13h cini mi se.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 460
24.3.2010 14:48:45   
mamica87
Kako se zove grupa na fb?Eto to nisam znala,hvala na informacijamauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 461
24.3.2010 16:24:09   
mamine oci
Asocijacija žena MIZ Tuzla

Medžlis Islamske zajednice Tuzla

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 462
24.3.2010 16:29:06   
mamica87
Hvala ti mamine ociuser posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 463
24.3.2010 16:31:16   
mamine oci

Hvala ti mamine ociuser posted image user posted image

nema na cemu sve za tebeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 464
24.3.2010 17:44:22   
mali dijamant
Da i ja malo prokomentarisem temu vezanu za nosenje hlaca i tunike koje ocrtavaju tijelo.Meni je najgore kad vidim kako se oblace nase efendinice normalno svaka cast svakome.Ja ih dosta poznajem i druzim se sa njima ali mi se vecina ne dopada zbog odjece.Ja mozda grijesim ali dosta sam posmatrala i neznam kakvo vi imate misljenje o tome.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 465
24.3.2010 19:36:38   
scarlett
IZVORNA'"ORUKA:''mam'ca87

Mene'je'pocela'poduvat''svekrva'al''sam'sad'nazalost'zapust'la'to,dosla'do'25'str'u'kur"anu'''stala<'mg'src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/upf'les/sm'ley/sm'ley13.g'f">''Vec'nom'se'odrzavaju'u'obl'nj'm'dzam'jama'a'cula'sam'da''ma'''nahla'kod'nas'al''n'sam's'gurna'gdje'tako'm''je'rekla'svekrva'''tu'poduvavaju

Adresa: Demala Bijedića 122,
71000 Sarajevo
Tel: 033/710-650
Fax: 033/641-664
Web: www.nahla.ba
E-mail: info@nahla.ba

Ja idem kada god mogu na predavanja Pozitivna psihologija u Nahli i preporučila bih svakome, toliko pozitivne energije se sakupi u samo 1,5h trajanja predavanja user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 466
24.3.2010 19:55:40   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mali dijamant

Da i ja malo prokomentarisem temu vezanu za nosenje hlaca i tunike koje ocrtavaju tijelo.Meni je najgore kad vidim kako se oblace nase efendinice normalno svaka cast svakome.Ja ih dosta poznajem i druzim se sa njima ali mi se vecina ne dopada zbog odjece.Ja mozda grijesim ali dosta sam posmatrala i neznam kakvo vi imate misljenje o tome.

Eh mali dijamanticu,da budem iskrena,nama kao vjernicama je u zadatku samo da pojasnimo kako se pokrivena zena
treba ispravno odjenuti,ali nikako da prozivamo kako se tamo neka oblaci,jer ona ce biti pitana za sebe.Dakle,ako mi dostavimo onako kako je ispravno,a najprije i same prakticiramo,ljudi ce sami skontati ko se neispravno nosi :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mali dijamant)
Neposredna veza do poruke: 467
24.3.2010 21:35:15   
mamica87
Da li neko zna gdje se u Tuzli nalazi nahlauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 468
24.3.2010 22:27:37   
Hannan
Nekad su bili u zgradi medrese, ali sad su se izgleda prebacili na Stupine, onaj trzni preko puta pijace...ako opet nisu gdje dalje:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 469
25.3.2010 17:30:16   
mali dijamant
Ma nisam ja trazila da se iko osuduje ja sam samo pitala dali ste zadovoljne sa svojim efendinicama i po vasem misljenju dali se nose i priblizno pravilima jer ima slucajeva da neke nisu ni pokrivene ili dodes a one kratkih rukava a ja mislim da to nije ispravno jer one bi trebale bit primjer.A Allah dz.s.ce da nam svima sudiuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 470
25.3.2010 18:09:33   
mudrost
samo da vas poselamim sveuser posted image user posted image user posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu mali dijamant)
Neposredna veza do poruke: 471
25.3.2010 20:45:13   
Anoniman
Selam, drage hanume... kako ste mi?
elim vam se samo pohvaliti da sam krenula na kurs arapskog pisma.  Nekad se sve to naučilo, al i pozaboravljalo...user posted image
Ovog puta, odravat ću formu učenjem iz Kur'ana.

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 472
26.3.2010 0:04:13   
Lane
pingpong, hairli da bude aBd! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 473
26.3.2010 10:01:26   
jasmin

IZVORNA PORUKA: pingpong

elim vam se samo pohvaliti da sam krenula na kurs arapskog pisma. Nekad se sve to naučilo, al i pozaboravljalo...user posted image

Masaallah pingpong,da ti Allah olaksa i da budes od onih koje uce iz Allahove Knjige.Prenosi Ibn Mes`ud da je Allahov Poslanik rekao:Ko prouči jedan harf iz Kur'ana, pripada mu desetorostruka nagrada. Ne kažem da je Elif-lam-mim harf, već, elif je harf, lam je harf i mim je harf. (Tirmizi i Darimi, a Tirmizi tvrdi da je hadis hasen sahih.)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 474
26.3.2010 10:03:44   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: pingpong

elim vam se samo pohvaliti da sam krenula na kurs arapskog pisma. Nekad se sve to naučilo, al i pozaboravljalo...user posted image

user posted image Allah dz.s.,da te nagradi...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *