Daliyah92 -> RE: Zene sa Hidzabom (2.4.2013 11:00:20)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 zene ja imam pitanje. kada ste se pokrile (znate vec sta mislim, stavile hidzab)? kako su to prihvatili vasi ukucani? je li to bio veliki iskorak, tj. velika promjena vase garderobe? kako ste reagovale na lose komentare i jeste li ih uopste imale? ja sam danas malo samu sebe iznenadila... usla u HM i onako razgledam malo, novi ljetni modeli dosli, i ja gledam onako duge hlace i tunikice i kontam sebi e vidis, i da se pokrijem toliko toga se ima uzeti lijepog, laganog, ljetnog, leprsavog, a za pokrivene... i onda stala u radnji i kontam sama sebi... od kad sam to ja pocela razmisljati o pokrivanju??? bas sam samu sebe iznenadila [sm=jezicek.gif] Ja sam elhamdulillah pokrivena od 6 godina, ali svejedno imala sam svkakvih komentara i vecinom nisam reagovala, presutim jednom-dva puta i prestanu sa komentarima. Bolje da ti se jave zene koje su se pokrile kad su odrasle, ipak je to dosta drugacije. A nravno da ima i prelijepe odjece za pokrivene. Ja nisam nikad oblacila hlace, ni uske ni siroke, a nisam ni usku odjecu (jesam kad sam bila malo mladja), znaci oblacila sam odjecu koja nije ni malo prozirna, nije uska, nisu drecave boje, ali je odjeca stvarno bila lijepa. Ima prelijepe ljetne i zimske odjece za pokrivene [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|