|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
8.2.2013 13:39:40   
Hannan

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

Evo sad user posted image :

user posted image

Naravno, ovo je samo igra. Ali je bitno da je to sastavni dio njegovog ivota.

dragi Boze pa sad bi ga pojela kako je sladak, da ti ga Allah cuva na svakom koraku i bude Mu pokoran :)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 3376
8.2.2013 13:41:26   
Skvo RR

user posted image

a sto je sladakuser posted image user posted image user posted image ..a vidi i dzemat sastaviouser posted image user posted image user posted image ..neka ti je ziv i zdrav.

P.S. izvinjavam se na upadu, ali mi je bas slatka fotkica, morala sam prokomentarisati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 3377
8.2.2013 13:49:00   
Hannica
ljubicice maleni je bas simpatican,masAllah.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3378
8.2.2013 14:12:09   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

a sto je sladakuser posted image user posted image user posted image ..a vidi i dzemat sastaviouser posted image user posted image user posted image ..neka ti je ziv i zdrav.

P.S. izvinjavam se na upadu, ali mi je bas slatka fotkica, morala sam prokomentarisati.user posted image

Pa nisi s Marsa,nasa si user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3379
8.2.2013 14:13:40   
mamine oci
user posted image ljubicice maleni je med medeni masAllahuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3380
8.2.2013 14:31:34   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

Pa nisi s Marsa,nasa si user posted image user posted image user posted image .

ma mislim na naslov teme...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3381
   [Obrisana poruka]
8.2.2013 14:52:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 3382
8.2.2013 14:57:17   
Nedi
Premeden jeuser posted image

Imamo i mi ovakvih fotkica a tek kad je prvi put isao na bajram namaz (mislim da je imao manje od 4 godine) ćaća da je mogao nosom bi nebo dotakaouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3383
8.2.2013 15:23:06   
mama x3

dusa malena, a dzemat user posted image

moja dijevojcica je u skoli trebala nacrtati porodicu, odusevila se uciteljica kako je lijepo nacrtala mami hidzab, kaze po razredu nosila i pokazivala dijeci kako joj je mama lijepa...

ljuti se ako joj necu staviti hidzab a ja ipak mislim da je jos mala, dijeci treba sunca. Bozija je mudrost sto oni ne trebaju sad biti pokriveni

na casu vjeronauke redovno nosi hidzab, zadnji joj cas pa i do kuce dode pokrivena, dijeca zapitkuju al kako ja visim u skoli vec navikavaju

kao sto neko prije napisa "ukradem" ideju gdije god mogu pa pisite svoja iskustva
......... Allah vas nagradio !!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3384
8.2.2013 16:04:51   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Hannan

user posted image

dragi Boze pa sad bi ga pojela kako je sladak, da ti ga Allah cuva na svakom koraku i bude Mu pokoran :)

Znaci rastopila sam se ,neka ga Allah dz.s. sacuva svih muka i nevolja !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 3385
8.2.2013 16:18:18   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

hate gde kupujes? mm za ramazan kupovao na pijaci u providnom vakum pakovanju, odlicne su bile

Ananas
,kupujem i ja na pijaci,imaju te ali imaju u kutiji znas kako su dobre,dok sam bila user posted image bile su u malim pakovanjima haman oko 2km,al ove sad su vrh samo tanku kozicu imaju unutra mesnate.prodaju suho i kostunjicavo voce ciko i teta preko puta pnih boxova s odjecom i obucom.

Cini se Trece da su bas te,2x sam ih kupila,

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 3386
8.2.2013 22:10:52   
mamina princeza
ljubicice moram i ja reci mashalah ... malo i ja upadam na temu .:) al zaista moram kad sam vidjela ja vas cesto procitam sto jest jest .. al kako nisam sa hidzabom ne javim se bas. virim iz prikrajka .:)

moja curica 4,5 godine je mashalah po pitanju sura bolja od mene ... ona zna bas puno sura jer ide i u meteb uci i u vrticu a i ja sam je naucila puno sura a nana dopunila. zna dvije koje ne znam ni ja user posted image zna sve sto je potrebno da obavi namaz .. zna i kako treba na rukju na sedzdu samo eto treba joj pomoc da poreda sure i akd sta uci al i to ce ona ako Bog da savladati. i njoj je nekad mrsko al malo joj kroz igru i voli....
da ovako ostane ja sam mashalah zadovoljna .:)
maleni ce biti druga prica .. on nam se u namazu penje po glavi za vrat nam se popne pa nemozes ni gore ni dole - bas ono ometa u namazu .. i to nema sanse da ti ne dodje ako vidi da klanjas. glavno mu je da pokupi sve sedzade u kuci da ih smota jednu na drugu ... ne znam sto to mu je najdrza igra. molim Boga da i on zavoli namaz i da ga uspijem ovako nauciti kao nju ....

i da ja curicu nisam nikad silila ona je jednostavno iskazivala svoju volju da prije spavanja ucimo sure i sl. al jesam je poticala na to maksimalno .. i muz ...ona je sa njims to puta otisla na namaz u dzamiju i zavolila kroz igru dzmaiju postala najmaldji clan stalnog dzemata kad sam ja E rodila ona je s babom bila svaki vakat u dzamiji ... i jedva ceka i danas d aje povede sa sobom ... :) ja nisam za tjeranje djece al do nas je mi ih moramo nekako povezati stim. od nas kupe od nas uce a moramo priznati dok si mladji lakse se uci .9 ja ono stos am naucila kao malo djete nekako mi je najbojle ostalo u glavi....

< Poruku je uredio mamina princeza -- 8.2.2013 22:16:27 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3387
8.2.2013 22:15:43   
canim
Ljubicice, mashaAllah user posted image a Dzemat mu je presladak user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3388
8.2.2013 22:21:41   
Hannan
Ja zena jesu navalile o hurmama, user posted image taman neki dan one dvije user posted image zavrsise sad vi navalile...imajte milosti prema user posted image user posted image user posted image

I hajde sad mi recite gdje se u Tuzlanskom kantonu ima kupiti dobrih hurmi???

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3389
8.2.2013 23:13:17   
ljubičica 28
Hvala svima user posted image , trenutno sam user posted image

I amin na dove user posted image

A i on je mali nestaško, većinom mamu malo ometa u namazu. Nek su nam samo živi i zdravi, bit će to hairli insani aBd user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 3390
9.2.2013 8:31:11   
Daliyah92
Ljubicice, mashaAllah, maleni je bas simpatican a dzemat mu je pravi user posted image user posted image

A i za ostalu djecicu user posted image user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 3391
9.2.2013 9:23:44   
malena sharena
MasaAllah za malu raju user posted image

Moj svrco ima tri i po godine i zasad zna uciti Rabijesir, Ihlas i suru Nas uz moju pomoc. Mi to pred spavanje ponavljamo, jer mu inace ucim ove zadnje sure pred spavanje. Ispocetka mu je bilo zanimljivo, a sad vec izbjegava, sinoc mi govori, necu uciti, ja to ne volim user posted image Ne znam sad kako da se postavim, ne bih da ga tjeram, ali ni da odustajem od ucenja. Sinoc ga nisam forsirala vec sam ja proucila naglas umjesto njega.
Inace mu nekad citam prevod Kur'ana kad on izrazi zelju da slusa, voli slusati ucenje Kur'ana, sve ruknove namaza zna, ponekad za mnom klanja, prije jela kaze Bismillah, jede desnom rukom i tako, sukladno uzrastu, postepeno mu usadjujemo neke navike. Pjesme i pjesmice ne gotivi narocito, osim sevdalinki i pokoje ilahije, jer i mi cesto slusamo i pjevamo, pa onda poslije i on dok se igra pjeva user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 3392
9.2.2013 11:57:07   
treće
djeca imaju svoje faze , možda je on tad preumoran prouči ti nešto
ili jedno veče suru drugo veče dovu

mi nekad puštamo kratke sure u autu, ali ne predugo da im ne dodije, nekad ponovimo dok šetamo ili pripremamo ručak

meni je super kad vidim koliko se s njima radi, puno mi srce
aazra ma nije tek , i sa 4 g. to je super,
ja sam čula djece znaju sve reklame, pjesme napamet , pa mogu i ovo postepeno a da ne izgube od djetinjstva, pogotovo od 4-6 g djeca nekako im to kao obaveze pred školu
IZVORNA PORUKA: malena sharena

MasaAllah za malu raju user posted image

Moj svrco ima tri i po godine i zasad zna uciti Rabijesir, Ihlas i suru Nas uz moju pomoc. Mi to pred spavanje ponavljamo, jer mu inace ucim ove zadnje sure pred spavanje. Ispocetka mu je bilo zanimljivo, a sad vec izbjegava, sinoc mi govori, necu uciti, ja to ne volim user posted image Ne znam sad kako da se postavim, ne bih da ga tjeram, ali ni da odustajem od ucenja. Sinoc ga nisam forsirala vec sam ja proucila naglas umjesto njega.
Inace mu nekad citam prevod Kur'ana kad on izrazi zelju da slusa, voli slusati ucenje Kur'ana, sve ruknove namaza zna, ponekad za mnom klanja, prije jela kaze Bismillah, jede desnom rukom i tako, sukladno uzrastu, postepeno mu usadjujemo neke navike. Pjesme i pjesmice ne gotivi narocito, osim sevdalinki i pokoje ilahije, jer i mi cesto slusamo i pjevamo, pa onda poslije i on dok se igra pjeva user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 3393
9.2.2013 12:07:05   
treće
10.2.2013. OTVORENI MEKTEBSKI DAN
Dom mladih KSC Skenderija
Vrijeme: 11:00-12:30h

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3394
9.2.2013 13:59:06   
malena sharena
trece i ja smatram da je ovo vazan dio odgoja, samo treba pronaci neki lagan pristup, bez prisile, a s druge strane biti i odlucan u insistiranju na nekim navikama. MM je inace stroziji od mene i otresit je u komunikaciji, nema onu neku blagost u pristupu. Jednu noc kad J.nije htio ponavljati za njim suru(karakterom je jednostavno uvijek bio takav, ne voli kad mu bilo sta hoces pokazati, nauciti ga necemu), MM ga malo nagovarao, a onda mu rekao - ja te necu pustiti da spavas dok ne ponovis. Kad se malom oci napunise suzama, spreman da zaplace, kontam ipak je pretjerao i samo sam mu naisaretila da ga pusti. Poslije sam mu rekla da to nije nacin, da pronadje neki drugi pristup i metod. Ne znam jesam li pogrijesila. Ne smeta mi kad insistira da prouci Bismilu ili da jede desnom rukom isto kao sto insisitiramo na nekim drugim navikama, nevezano za vjeru. Ali ne bih da mi dijete uci Kur'an kroz suze.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3395
9.2.2013 15:35:34   
treće
kaže jedna moja drugarica: "Prosto mi je žao najstarijeg djeteta kakve odgojne metode prođe".

Neposredna veza do poruke: 3396
9.2.2013 15:47:10   
malena sharena
I ja to nekad pomislim, jer imam osjecaj da bih sa drugim bila blaza i mudrija, ipak imam neko iskstvo iza sebe. A s druge strane, ova djeca sto su ih roditelji ''terorisali'' vazda bolja ispadnu poslije, bar je tako u mom okruzenju user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3397
9.2.2013 16:09:51   
treće
nisam mislila na nerad s djecom, nego roditelj ima više iskustva i poznaje taj uzrast, recimo u tom uzrastu tjeranjem se može lahko doći do inaćenja a to je svima belaj.
Iste greške sam i ja pravila i pravim...
ja bih probala da skupa ako neće proučila bih sama, i ujutro bih rekla da mi je ao to on nije proučio
moja starija sad prouči svakako, i uzme abdest priie spavanja, mlađa još nema 4g, ako nije raspoložena sluša sestru, nekad skupa uče, a nekad mlađa hoće sama da se vidi da ona to zna

< Poruku je uredio treće -- 9.2.2013 16:18:51 >

Neposredna veza do poruke: 3398
9.2.2013 16:27:35   
mama21e

user posted image

mashaAllah, srce malo pametno. user posted image

Sto se tice vjerskog odgoja, ja svoju osmomjesecnu bebicu vec tako odgajam. Jer vjerujem da je ovaj period veoma bitan. Bitno mi je da ona cuje Allahovo ime... Kad klanjam stavim je pored sebe i ona se tad usuti i samo me posmatra user posted image Isto kad ucim Kur'an stavim je u krilo i uzmem joj rukice i milujem Kur'an i poslije ona to sama radi user posted image .... Dosta je bitno da dijete vidi sta mi radimo, jer ipak mi smo njihovi uzori i oni ce raditi ono sto mi radimo... Ja cu se truditi i molim Allaha dragog da nam svima olaksa i da uspijemo izvesti ovu djecicu na Pravi put! Amin!

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 3399
9.2.2013 16:50:36   
treće
Kad klanjam stavim je pored sebe i ona se tad usuti i samo me posmatra Isto kad ucim Kur'an stavim je u krilo i uzmem joj rukice i milujem Kur'an i poslije ona to sama radi .... Dosta je bitno da dijete vidi sta mi radimo, jer ipak mi smo njihovi uzori i oni ce raditi ono sto mi radimo... Ja cu se truditi i molim Allaha dragog da nam svima olaksa i da uspijemo izvesti ovu djecicu na Pravi put! Amin!

Amin,
nisam ni sumnjalauser posted image u tebe,ljubi muminče, i išAllah i trudilice da dobiju svoj evlad

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *