Bebica11 -> RE: Zene sa Hidzabom (19.1.2013 22:44:34)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa Bebica 11 koliko znam i Muhammed a.s. se volio šaliti. Nije mi bila namjera da na bilo koji način nekog provociram ili da se zezam na račun vjere. Isto tako nemam namjeru da ti se pravdam, ali želim malo da se osvrnem na tvoj post. Ja bih sad mogla da kažem kako ti kao jedna (pretpostavljam vjerski odgojena žena, koja po mom mišljenju treba biti primjer drugima) možeš upotrijebiti riječ "podle komunjare" Znači svi ljudi koji su živjeli u komunizmu bili su podli i komunjare ? Riječ podla, podao = vrlo ružna riječ, riječ komunjara = pogrdan naziv za pripadnika komunizma. Islam voli umjerenost, a ti si ovim riječima ipak pretjerala, zar ne ? Btw, ja nisam ni podla, nit'' sam komunjara, ali eto ne volim bilo kakvo etiketiranje. Isto tako, pitam te da li ti smetaju vicevi na račun Perice i učiteljice ? Mora da su Srbi i Hrvati krivi za viceve o Muji i Hasi a Muslimani za viceve o Perici ? Hallo, kakva je to logika ? Da draga moja, podli ljudi su smislili u doba komunizma upravo te skracenice za EHLI BEJT i najuzu Poslanikovu saws porodicu smisljaju podle viceve a VECINA LJUDI nije podla i ne zna, sejtan pridje pa se sprdaju s tim imenima, zasto to nije Sena, Rile i sl, nego jok, nikako iskorijeniti MUjo-Muhammed, Fata-Fatima, Haso i Huso, osipam se na te viceve a isto nesmijesni su i vicevi o tom nekom Perici cak su jako odvratni i vulgarni pa mi nisu smijesni A STO SE TICE ISLAMA I ZBIJANJA SALA, te dokone stvari nisu od Islama, cak stavise proglaseni su licemjerima i otpadnicima vjere oni koji su se samo jednom nasalili na racun Poslanika saws i ashaba (bila je rijec o trbusima ashaba i tad je donesen za iste propis mozes malo progooglat) ja sam te upozorila na Islam i zbijanje sale na racun muslimana jer to je opasno moze izvesti iz vjere doduse nisam neki slatkopisac i nemam neku metodologiju preko interneta vec ja to direktno kazem, nisam nikoga licno ciljala pisem opcenito a vic jel neko klanjao teraviju il sabah i koketiranje u dzamiji je ismijavanje Allahove kuce, MENI ne znam za druge[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|