Bebica11 -> RE: Zene sa Hidzabom (4.11.2012 17:29:56)
|
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja Razgovarali smo bezbroj puta. On je jako miran, stalozen muz i ovo ne moze reci. Kaze da me razumije ali..Ako on ne moze, onda ja moram, jer zaista sam se mnogo ljutila, prepirala. Meni treba nacin. Direktno ne mogu jer fizicki nismo blizu. Preko telefona je ofirno. Cak sam u par navrata naglasila, pozivajuci ih u goste: Bujrum, dodite, dok smo nas dvije u kuci, dok nismo otisle u Bosnu. Ali cini mi se da oni uopce moje rijeci ne shvataju. Nepristojno je prema njima i njihjovim godinama lupiti sakom od stol. Stariji su ljudi, preko 60, zahatore sitnicu, a tek kako bi ovo..Zato hocu da budem oprezna, da to rijesim polahko ali da budem sigurna da sam rijesila. Nezahvalna situacija pa hajde. [sm=smiley1.gif] MP prvo ne znam o kome se radi, ako su porodica od tm onda je teze i ne trebas ti da im govoris vec tm a ako je neka daljnja familija mozes i ti druga stvar pretpostavljam da nisu nasi ljudi, stranci, tako da je osjetljivo da ti mi dajemo nasihat a ne znamo ni obicaje ni kulturu tog naroda[sm=zmeden.gif] a na kraju krajeva ISKREN RAZGOVOR I ISTINA nikad nije izdala, ja bih sjela sa zenskom stranom te ekipe i rekla sta mi smeta itd[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|