RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (11.1.2015 21:39:58)

A zar niko?[sm=zmeden.gif]

banovici -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (14.1.2015 23:24:49)

zenice moja opet vam se pridruzujem u cekanju i iscekivanju moja sreca kratko trajala danas mi je rađen abortus user posted image srce moje mrvice prestalo kucati sad nam predstoji borba za oporavak pa cuvanje par mjeseci dok se maternica ne oporavi i opet u nove pobjede ..user posted image

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.1.2015 9:12:20)

e draga moja tako mi je žao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Nedaj se bit ce aBd ponovo jos puno crtica, samo polako oporavi se, malo imunitet popravi i ponovo u akciju [sm=duda.gif]
Budi jaka[sm=bravo.gif]
Evo ja jos nikako da krenem u akciju [sm=smiley13.gif] cekam dok muz povadi nalaze oko urina pa da odnesem ginekologu i da dobijem zeleno, nadam se da ce i to biti uskoro .

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (21.1.2015 12:40:56)

A gdje se radi pregled spermija?

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (21.1.2015 12:52:45)

Banovici jako mi je zao zbog tvog gubitka, suosjecam s tobom...
*nur* obzirom da je tm do sada pio 3 antibiotika a stanje se nije poboljsalo - neka ode urologu, mozda postoji neki dr. problem.
poviseni eritrociti i leukociti u urinu muskarca ne bi trebali biti ometajuci faktor u zatrudnjivanju.
za nalaz spermograma moras napisati odakle se javljas da bi dobila adekvatan savjet.

Zelimo_bebu -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (21.1.2015 13:13:38)

banovici zao mi je mila, budi jaka, grlim te jakooooo

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (21.1.2015 13:22:15)

malena 27 hvala
Bio je kod urologa, i dosad nalaza sto je dao da izvadi OK su, međutim na pitanje da li smijemo raditi na [sm=duda.gif] urolog mu je rekao da ako nema krvi u spermi, e sada me to brine jer kako znam krv moze biti vidljiva golim okom ili mikroskopom, kao i urin pretpostavljam. On nema da se vidi golim okom ali ipak brinem i nesmijem da da pokusam da ne bi bilo poslije kakvih problema. Voljela bi ako ko ima iskustva ili nest zna o tome. Mi jos uvijek nismo ni pokusali sa [sm=duda.gif]zbog tih nalaza urina. Iz Sarajeva smo.

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (21.1.2015 15:40:47)

Nalaz spermograma u Sarajevu - Mehmedbasic, Bahceci, New life, Klinika za sterilitet na Kosevu - ima da birate...
evo jedan koristan link: http://www.ringeraja.ba/forum/m_5902/mpage_1/key_/tm.htm#5902

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.1.2015 9:05:01)

Mislim da je njemu samo pjesak u bubregu, sada ga je urolog uputio na IVU (intravenska urografija) pa vidjet cemo. A mislim da je doktor smatrao za potrebno vjerovatno bi ga uputo i na spermograf.

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.1.2015 14:48:37)

Nekako mi je najgore od svega što tako malo znam o ovome svemu, a odgovore na svoja pitanja ne mogu da nadjem nigdje na interentu[sm=zmeden.gif]

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.1.2015 14:55:05)

Pa dobro nur, mogu biti i eritrociti u urinu i upravo od tog pijeska...kad tm sanira pijesak i urin, na pola ste puta do [sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif]

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.1.2015 15:16:27)

hvala ti što jedina istrajno odgovaraš[sm=smiley20.gif].
Malo toga znam o svemu, i trazim i istarzujem , ali nista. Neznam da li cekati da to prodje ili krenuti u akciju ;) . Mozda cu otici ginekologu da se posavjetujem[sm=smiley13.gif]

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.1.2015 15:32:38)

nema na cemu, tu sam ako treba neki savjet...

ajllin -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (25.1.2015 20:57:52)

Drage moje, evo moje price... ja i mm pokusavamo godinu i dva mjeseca i nista :( mm radio spermiogram: sposaban za svaki vid oplodnje ali je imao puno leukocita. To smo rijesili antibioticima. A sto se mene tice kaze gin sve u ok sem sto imam neki mali miomcic kako on kaze ne smeta u zatrudnjivanju vec mogao bi malo smetati u trudnoci.. inace imam uredne menstruacije tacne kao svicarski sat... ali me zabrinjvaju sto su katke i bolne a gin kaze da je to ok.. eh jos sam bila na klomifenu i nista.. kaze da sad radimo hsg.. malo sam izgubila i povjerenje u gin. iako kazu da je najbolji u gradu ali kroz moje lijecenje meni se ucinilo da je on malo pogubljen..[sm=zmeden.gif]

dada 123456 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.2.2015 13:24:39)

zdravo ja sam nova na forumu ja i muz pokusajemo dobiti [sm=duda.gif] vec 28 mjeseci tj ( 2 godine i 4 mjeseca ) ali nam nikako ne ide radili nalaze sve mmoguce i sve je u najboljem redu.sada sam pocela da pijem macinu travu sa nadanjem da ce mi ona pomoci akko i ona ne pomogne dizem ruke jer mi je vise dosta nadanja i cekanja za jednom malom [sm=duda.gif],molim da mi vi pomognete sta ste vi koristile pa vam je pomoglo da ostanete [sm=nosecka.gif] ????

dada 123456 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.2.2015 13:34:09)

banovici zaista mi je zao zbog tvog gubitka ja nebih podjela da mi je se tako nesto dogodilo,brz oporavak ti zelim i nadam se da ces uskoro ponovo ugledati [sm=rozacrtici.gif] poozzz

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.2.2015 13:48:42)

Dada nemam nekog iskustva ali ako ti ista znaci navijam za tebe [sm=bravo.gif], biti ce aBd i[sm=duda.gif]

*nur* -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.2.2015 13:49:42)

i ja sam sva zbunjena [sm=zmeden.gif]

dada 123456 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (16.2.2015 16:16:38)

hvala nur zaista mi znaci svaki vid podrske a ja sam vec izgubila svaku nadu da cu docekati da ugledam [sm=rozacrtici.gif] i da imam jednu malu [sm=duda.gif]

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (17.2.2015 11:53:40)

IZVORNA PORUKA: dada 123456

zdravo ja sam nova na forumu ja i muz pokusajemo dobiti [sm=duda.gif] vec 28 mjeseci tj ( 2 godine i 4 mjeseca ) ali nam nikako ne ide radili nalaze sve mmoguce i sve je u najboljem redu.sada sam pocela da pijem macinu travu sa nadanjem da ce mi ona pomoci akko i ona ne pomogne dizem ruke jer mi je vise dosta nadanja i cekanja za jednom malom [sm=duda.gif],molim da mi vi pomognete sta ste vi koristile pa vam je pomoglo da ostanete [sm=nosecka.gif] ????

i

a sta ste sve radili od nalaza? [sm=smiley1.gif]

dada 123456 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (17.2.2015 12:04:40)

muz je radio spermiogram sposoban za oplodnju a ja nema sta nisam vadila od nalaza nakraju su me poslali da vadim nalaz od stitne zlijezde jer neznaju razlog zbog cega nemogu ostati trudna jer su svi ostali u redu kada sam uradila i taj nalaz i on u najboljem redu,sada sam uzela macinu travu grozna je za piti ali bolje ona nego lijekovi jer su mi i lijekovi i vaginalete dotuzili i sad se nadam da ce mi ona pomoci ako ne pomogne dizem ruke pa sta bude

anandi -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (17.2.2015 12:24:37)

dada123456 opusti se zeno, mozda kad se opustis tad se i zakaci
Znam kad procitas "opusti se" mrak ce ti past na oci [sm=smiley36.gif]
Ok, nalazi su uredni, znaci radila si sve briseve,hormone,mm s-gram...
Jesil isla na hsg? Jestel ganjali ciljane, mozda ti O varira?
Ako si bila na hsg-u i poslije njega u roku cca 5-6 mjeseci ako ne dode do oplodnje da odradis histeroskopiju?
I kod mene i mm je sve uredno i trudimo se od 2009 godine tj 6-ta godina i jos nema [sm=duda.gif] ali se ne predajem, odradili i dvije iui pa opet nista sad planiramo ove godine vto pa valjda bude

Vanja88 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (18.2.2015 3:40:02)

dada123456 a koliki ti je TSH?...idealan za zacece i trudnocu je izmedju 1-2 sve preko cak i mrvicu moze da koci...

malena27 RR -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (26.2.2015 15:51:14)

IZVORNA PORUKA: dusa slatka

Zdravo,ja imam jedno pitanje i ne znam sta da poduzmemo povodom toga ni da li se to dešava još nekom. Mm i ja pokušavamo već godinu da zatrudnim i nista,pregledi svi uredu,al nema [sm=smiley19.gif]
Al mi se dešava da nakon odnosa mi bude muka prvo sam mislila da umisljam al ne nakon odnosa meni ne svakiui puta al cesto bude muka...imali neka od vmas neko mišljenje o tome sta bi moglo da bude u pitanju? [sm=zmeden.gif]

orhideja2505 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (12.3.2015 12:32:36)

Zdravo, imam jedno pitanje? Da li je neko radio hsg?? tj.propuhivanje jajovoda? da li boli taj postupak?

Unaprijed hvala , mi inace pokusavamo vec godinu,dosad nista [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 42 [43] 44   Sljedeća stranica >   >>