Maya78 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (4.1.2015 11:31:16)
|
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? Pozdrav svim dragim zenicama trudilicama!U zadnjih par dana sam dosta postova procitala i vidim koliko se patite i divim vam se na snazi koju imate.Nadam se da je nekima od vas uspelo da u medjuvremenu ostanete trudne...bas se iskreno nadam.user posted image Naisla sam na ovaj forum slucajno, jer sam i sama trazila neke odgovore.Imam 36 godina,sina od 4.5 godine i 4 meseca radimo na drugom detetu ali nam nekako ne ide.Pratila sam plodne dane prva 3 meseca i posto nije upalilo,ovog meseca nista nisam "racunala" vec smo imali odnose svakog drugog dana. Prvog meseca ne cuvanja,dobijem [sm=hudicek1.gif]22.dana.Bila je tamnije boje,nije puno isla.Drugog meseca je dosla 25.dana i bila je normalna.Treceg meseca je dosla 30.dana,ovog meseca cekam,tek je 24.dan. Prva ova dva meseca sam imala simptome pred[sm=hudicek1.gif] kao sto uvek imam,povecana glad,necisto lice,naduvenost,grudi me nisu bolele(sto me inace nikad ne bole posle prvog porodjaja).Zadnja 2 meseca necuvanja ja pred[sm=hudicek1.gif]imam totalno suprotne simptome-lice cisto,nemam neku povecanu zelju za hranom,pospana sam i grudi mi uvecane i bole katastrofa.Moje pitanje glasi zasto je to tako?Jel to poremecaj hormona?Drugarica koja je skoro rodila mi rekla da je to normalno i da se i njoj desavalo dok nije zatrudnela. Moram da napomenem da sam prvi put ostala trudna iz prvog puta,bili smo na moru i svih tih 7 dana boravka smo imali odnose,zato sam sad u nedoumici.
|
|
|
|