|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti?
31.3.2009 16:43:56   
lavita
cao svima evo i ja da se pridruzim vama jer imam isti problem 6 god sam u braku a trudnoce jos nema isla sam na mnoge preglede i sada pijem dabroston pa bih vas zamolila ako je neka to pila da mi kaze jeli joj pomoglo a valjda ce bog dati da i mi jednom osjetimo novi zivot u sebi pozdrav za sve i lijepe moje nikada ne gubite nadu

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 576
31.3.2009 16:45:27   
Rina26
ma nemojte bit očajne ja sam izgubila jednu bebu i kasnije nisam mogla zatrudnit,moj ginekolog mi je da neke tablete koje sam pila peti dan od menge,a sada imam dvoje djece,zato nemojte o tome razmišljat bit će šta Bog da,i držim vam fige da vam što prije dođe bebać

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 577
31.3.2009 16:48:52   
ena0002
Lejla zvacu ja sutra Dinu, a ako budem prolazila mozda i svratim da dirktno pitam user posted image .
Lavita dobro dosla user posted image , ja mislim da imas otvorenu tenu o dabrostonu pa potrazi user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 578
31.3.2009 16:49:07   
lavita
ja o tome sam vise pocela da sanjam i osjecam da sam na izmaku zivaca al covjeku bude lakse kad s nekim podijeki taj svoj bol

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 579
31.3.2009 16:52:08   
ena0002
Lavita zato smo mi ovdje user posted image . Ako nista drugacije kada se covjek bar malo moze rasteretiti i nekome pricati o svom problemu.

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 580
31.3.2009 16:52:11   
lejlas30
samo ti draga otvori dusu, zato smo tu da te tjesimo i medjusobno se savjetujemo. Sve smo prolazile puno puta kroz isto, samo ne smijemo odustajati user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 581
31.3.2009 16:52:17   
lavita
sve sam ja to citala ali sam mislila da je neko mozda koristio pa da mi kaze a hvala ena0002 za dobrodoslicu

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 582
31.3.2009 17:04:15   
micara
nemoj se ti puno sikirati sve ce to biti u redu ako Bog da.Suprug i ja smo isto tako bili šest godina u braku a nismo uspijeli dobiti bebu i radili sve moguće nalaze i svi nalazi u redu.Kada smo se pomirili sa time da nemozemo imati dijecu ja sam ostala trudna i sada sam usla u 21 sedmicu trudnoce i zato ti kazem da ce sve doći na svoje mjesto kada se budeš najmanje nadalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 583
31.3.2009 17:07:00   
lavita
da li je neka od vas isla u tuzlu kod doktorice elmire

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 584
31.3.2009 17:08:50   
lavita
hvala ti na tako utjesnim rijecima i zelim ti svu srecu 

(odgovor članu micara)
Neposredna veza do poruke: 585
31.3.2009 17:16:27   
lavita
ja sam prvo otkrila paucastu cistu na desnom jajniku pila sam dabroston i cista je nestala sa mengom zatim sam radila hcg i tada su mi otkrili polipe na ulazu maternice i to mi je odstranila doktorica u tuzli na klinici muz je radio spermiogram nije dobar ali ima dovoljno brzi za prirodnu trudnocu a ako nista ne bude ubrzo idem na van tjelesnu

(odgovor članu micara)
Neposredna veza do poruke: 586
31.3.2009 17:18:33   
plava72
lavita, ja sam pila dabroston 6 mjeseci i on mi nije ništa pomogao jer tada nisam znala da imam povišen prl, on ti je ja mislim za učvršćavanje  ploda ako dođe do trudnoće.Ako ti je sve ostalo ok.dabroston ti može samo pomoći

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 587
31.3.2009 17:32:27   
ena0002
Plava a ima li se 'bromelin' kupiti kod nas i koliko on kosta?

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 588
31.3.2009 17:43:28   
lavita
sad je sve ostalo ok za 20 dana opet moram na kontrolu pa vidjet cemo ali ta doktorica je lijecila moju prijateljicu koja je u braku 11 god i sad je trudna 8 mjeseci pa mozda se i meni posreci

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 589
31.3.2009 17:49:16   
plava72
ena, bromelin imaš u svakoj apoteci,to ti je ekstrakt ananasa.Cijena varira od apoteke do apoteke,najpovoljniji ti je od Strong nature 15 KM 60 komada, manje je miligrama(300),ali je pristupačniji za kupiti.Ja se čudim da niko ne zna da je bromelin dobar za naše mužiće,svi u apotekama kažu da je to za probavu.To je jedan urolog iz Austrije preporučio mužu moje rodice za gustoću sperme.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 590
31.3.2009 17:52:03   
ena0002
Ni ja to nisam cula, na zalost. Kod nas znaju propisti vitamin E i padutin i proxeed od koijh nema bas rezultata. Hvala ti puno na informacijama user posted image . Sutra cu provjeriti da li u Dini ima taj profertil user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 591
31.3.2009 18:15:28   
plava72
Lavita,što se tiče vantjelesne sačekaj malo pogotovo ako ti je kod muža spermogram prilično dobar.To ti je jedan dug,bolan i skup proces.Ja sam se sve raspitala u poliklinici dr.Suade Tinjić Gradačac.Ona ima svjetski opremljenu polikliniku gdje možeš sve uraditi kao i na zapadu.Sama oplodnja košta 7 hiljada KM, terapija pripreme 3 do 5 hiljada KM, punkcija testisa 1000 KM.Što je najgore nikome nije uspjelo iz prve,a kako sam ja shvatila njima nije cilj da uspije iz prve nego da ti kreneš sa time,pa svaki put više šanse,još para.Ja sam isto bila zagrijana za to ali kad mi je rekla da u roku dva dana trebam odlučiti i javiti joj nešto mi je bilo sumnjivo ipak tu se radi o 15 hiljada KM.

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 592
31.3.2009 19:09:20   
lavita
koliko ti vremena pokusavas zatrudniti i jesi li isla i kojem doktoru

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 593
31.3.2009 19:22:45   
lavita
hvala ti ja sam mislila jos jednu god sacekati pa ako se do tada nista ne desi onda bih i to uradila i ovako sam za 2 mjeseca potrosila 3000 km sto za nalaze preglede lijekove i bolnicu jer sve sam radila privatno i normalno placa se ali poet je drugacije kad se sa nekim posavjetujes ko ima isti problem koliko si ti u braku ja 3 god nisam htjela dijete a sad kad hocu ne moze

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 594
31.3.2009 20:48:49   
ledy blue
plava molim te znas li jesu li te tablete koje ste nabavljali u austriji efikasne i kod oligoastenospermije,,
muz dosada nije koristijo nikakvu terapiju,,pa bi mozda odmah sa time pokusali. i molim te pise li igdje u tim upustvima koji su nezeljeni efekti i smije li se koristiti u slucaju losije jetre
Vi ste to samoincijativno???sory zbog hrpe pitanja???

< Poruku je uredio ledy blue -- 31.3.2009 20:54:29 >

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 595
31.3.2009 21:13:29   
Enida 1510
Pozdrav svima! Imam pitanje za sve vas ali bi mi najvise pomoglo da znam da nisam jedina... Dakle, prvu mjesecnicu sam dobila sa 16 god uz pomoc tableta DABROSTON i PRIMOLUT NOR 5 i pila sam te tablete neko vrijeme... Nakon toga ciklusi su bili nerdovni tj i sad su...Pokusavam godinu dana zatrudniti ali bezuspjesno...Imam nalaz hormona ali me strah da ga odnesem doktorici jer koliko sam vidjela sve je u granicama normalnog...Bebu zelim od prvog dana puberteta pa me je strah da ce rezultati biti porazavajuci...Sta da radim prije nego sto opet odem kod doktorice?user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 596
31.3.2009 22:01:45   
Darica
IZVORNA PORUKA: ena0002
U principu je svakome razlicito zavisno od duzine ciklusa, nekome je 13-14 dc a nekome 17-18 dc. Ako nisi sigurna kada je, mozes probati da fokusiras odnose od 9 dc do 19 dc.

Ena0002 hvala puno na odgovru..nisam bila ovih dana na forumu radim pa se umorim i nemam vremena.
Ciklus mi traje 25-26 dana .. od 12-14 moze biti ovulacija.

< Poruku je uredio Vedica RR -- 31.3.2009 23:03:13 >

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 597
31.3.2009 22:12:43   
.aida.
haj cure! zelim samo reci da sam i ja od onih kojie se trude vec 1/2 god bezuspjesnouser posted image user posted image , tjesi me kad vidim da se neki trude i puno duzem,al ne odustaju. Pozdravuser posted image  

< Poruku je uredio .aida. -- 31.3.2009 22:16:13 >

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 598
31.3.2009 22:25:40   
.aida.
zanima me pije li iko od vas folnu kiselinu, meni je ginekolog preporucio da pijem nekoliko sedmica prijeuser posted image ,al evo prodje i nekoliko mjeseci al nista oduser posted image

(odgovor članu .aida.)
Neposredna veza do poruke: 599
31.3.2009 22:46:46   
ena0002
IZVORNA PORUKA: plava72

Lavita,što se tiče vantjelesne sačekaj malo pogotovo ako ti je kod muža spermogram prilično dobar.To ti je jedan dug,bolan i skup proces.Ja sam se sve raspitala u poliklinici dr.Suade Tinjić Gradačac.Ona ima svjetski opremljenu polikliniku gdje možeš sve uraditi kao i na zapadu.Sama oplodnja košta 7 hiljada KM, terapija pripreme 3 do 5 hiljada KM, punkcija testisa 1000 KM.Što je najgore nikome nije uspjelo iz prve,a kako sam ja shvatila njima nije cilj da uspije iz prve nego da ti kreneš sa time,pa svaki put više šanse,još para.Ja sam isto bila zagrijana za to ali kad mi je rekla da u roku dva dana trebam odlučiti i javiti joj nešto mi je bilo sumnjivo ipak tu se radi o 15 hiljada KM.

Pa ti u Gradaccu fakat nisu normalni user posted image . Prvo i u Zagrebu, Mariboru a kako cujem i u Pragu je duplo jeftinije, a to da ti je rekla da se odlucis za dva dana fakat nisu normalni. Pa kako to oni dozivljavaju zene user posted image  izgleda samo kao pacijente ali  za pare, pa nije to otici i vode se napiti...........uh sto sam se razbjesnila.......user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *