|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti odjecu za trudnice
1.7.2010 22:12:18   
mama75
Drage trudnice, ukoliko ima neka da je zainteresovana za kupovinu polovne odjece za trudnice neka se javi. Planiram u subotu dolaziti na baby bazar, pa ako ima zainteresovanih za kupovinu neka se jave da i to ponesem. Farmerice, hlace, majce, suknjice... uglavnom S i M velicina.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 201
   RE: gdje kupiti odjecu za trudnice
10.7.2010 12:17:16   
frenkoza
drage moje trudnjace..... sad sam dosla iz BINGA i moram vam reci da sam vidjela preprepre dobre pantole za trudnice - bijele duge, sive kapri, smedje i crne isto duge.... ali su stvarno ekstra ekstra a po 25 km.... nadam se da me nece ruziti ispade reklama, ali ako kojoj treba isplati se doci u hadzice po njih..... stvarno su super.....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 202
   RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA?
4.9.2010 13:05:18   
monamona
Pozdrav svima! Vidim da je neko spominjao Haris export prodavnicu, pa me interesuje ima li neko njihov kontakt broj, bilo gdje u bosni...Hvala!

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 203
11.10.2010 15:04:18   
Stella13
Ja sam narucila iz H&M (online prodaja, preko prijateljice iz Njemacke) i evo mogu ponuditi NOVE (neotpakovane) samtane pantalone, u crnoj boji, velicina L. Model ravnih nogavica, sa širokim elastičnim strukom, tako da trbuh ima dovoljno prostora i pruža optimalnu potporu.Unutarnja duzina nogavica 84cm, 98% pamuk, 2% elastin. Slika 
http://files.hm.com/media/products/895/DXL895_77141_09090_08_2217.jpg
Meni su na žalost, male, jer iako je moja vel L/ ili 40, sad mi je zadnjica i bokovi širine 110cmuser posted image
Pošto sam sad naručila nove (veće :), ove prodajem, pa ko je zainteresovan, može me kontaktirati!
Pozdrav

< Poruku je uredio Stella13 -- 11.10.2010 15:09:54 >

(odgovor članu monamona)
Neposredna veza do poruke: 204
11.10.2010 15:14:44   
Lejla Ka
Još uvijek imam bež samtane trudničke farmerke C&A, vel. 46, za krupnije trudnice.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Stella13)
Neposredna veza do poruke: 205
14.11.2010 18:09:55   
Mamasta
Vidim da istu muku svi mucimo, pa da doprinesem.. Meni je stomak porastao malo vec u ranoj trudnoci, ali se nisam udebljala puno na drugim mjestima, sto znaci da su mi veci brojevi preveliki a manje ne mogu radi stomaka.. I vidim juce na piku pojas za trudnice, ne onaj ruzni rozi medicinski iz apoteke, vec modni koji se stavlja preko otkopcanih farmerki.. Izgleda kao neka majica koja se nosi ispod majice koju imas na sebi, ono malo viri, i izgleda kao modni detalj.. I moze na svaki dzins, hlace, sve.. Kupila ga danas, prezadovoljna sam!! Ne moram uopste kupovati nove farmerke, nista, samo otkopcane tako, pojas preko, i to je sve. Trazila sam ko luda svuda,jer mi je trudnicka odjeca i ruzna a i skupa, i eto na piku nasla. Malo je skuplji, 45KM, ova trudnica nabavlja iz Amerike. Mislim da ima jos, jer je mene pitala koliko ih zelim kupiti. Malo se dvoumila radi cijene, ali sad kad vidim da mi sve opet moze, ne moram kupovati nista novo, tako da mislim ce se na kraju isplatiti.. I ona kaze da je zato i pocela nabavljati, jer svako ko je probao je odusevljen, evo kao i ja. Sto je ja izreklamirah:-D Ne znam ime, ali valjda jos ima na piku ako joj nije nestalo, pa eto sretno..

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 206
25.1.2011 21:27:06   
Visnja RR
u Beneton snizene cijene za trudničke panatalone i tunike ... cijene prihvatljive

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Mamasta)
Neposredna veza do poruke: 207
10.2.2011 15:05:37   
Skvo RR
Trebaju mi fine tole...imam paniku (uspjesno je obuzdam sa haljinama) ali ..ni jedne tole ne mogu zakopcati..dakle crne na peglu i farmerke...ima li to gdje....?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 208
10.2.2011 15:08:18   
emma.L
Farmerke su bile u Oviesse, i duge i fine uske kapri od tamnoga džinsa. A ove na peglu, nemam pojma. Ja sam crne kupila u Bagateli nekada, nisu na peglu ali su bile fine.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 209
10.2.2011 15:10:26   
Skvo RR
A moram otici..volila bi taj uzi model....user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 210
10.2.2011 15:10:34   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Trebaju mi fine tole...imam paniku (uspjesno je obuzdam sa haljinama) ali ..ni jedne tole ne mogu zakopcati..dakle crne na peglu i farmerke...ima li to gdje....?

Ja kupila sestri divne farmerke, ali ima tome dva mjeseca.
Škafa, u Halilovićima.
SUper kroj, super boja, samo pojas imaju od gume, ostalo klasične farmerke, ja takve dobijala iz Amerike, 15 km koštale.
Ne košta te da pogledaš.

btw čestitam od srca, kad je termin? user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 211
10.2.2011 15:12:37   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja kupila sestri divne farmerke, ali ima tome dva mjeseca.
Škafa, u Halilovićima.
SUper kroj, super boja, samo pojas imaju od gume, ostalo klasične farmerke, ja takve dobijala iz Amerike, 15 km koštale.
Ne košta te da pogledaš.

btw čestitam od srca, kad je termin? user posted image

user posted image pocetak septembra..user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 212
10.2.2011 15:15:55   
ena23
sad kad vidim da mi sve opet moze, ne moram kupovati nista novo, tako da mislim ce se na kraju isplatiti.. I ona kaze da je zato i pocela nabavljati, jer svako ko je probao je odusevljen, evo kao i ja. Sto je ja
IZVORNA PORUKA: Mamasta

Vidim da istu muku svi mucimo, pa da doprinesem.. Meni je stomak porastao malo vec u ranoj trudnoci, ali se nisam udebljala puno na drugim mjestima, sto znaci da su mi veci brojevi preveliki a manje ne mogu radi stomaka.. I vidim juce na piku pojas za trudnice, ne onaj ruzni rozi medicinski iz apoteke, vec modni koji se stavlja preko otkopcanih farmerki.. Izgleda kao neka majica koja se nosi ispod majice koju imas na sebi, ono malo viri, i izgleda kao modni detalj.. I moze na svaki dzins, hlace, sve.. Kupila ga danas, prezadovoljna sam!! Ne moram uopste kupovati nove farmerke, nista, samo otkopcane tako, pojas preko, i to je sve. Trazila sam ko luda svuda,jer mi je trudnicka odjeca i ruzna a i skupa, i eto na piku nasla. Malo je skuplji, 45KM, ova trudnica nabavlja iz Amerike. Mislim da ima jos, jer je mene pitala koliko ih zelim kupiti. Malo se dvoumila radi cijene, ali sad kad vidim da mi sve opet moze, ne moram kupovati nista novo, tako da mislim ce se na kraju isplatiti.. I ona kaze da je zato i pocela nabavljati, jer svako ko je probao je odusevljen, evo kao i ja. Sto je ja izreklamirah:-D Ne znam ime, ali valjda jos ima na piku ako joj nije nestalo, pa eto sretno..

isto ovo imas u azel france-u... i cjena je, cini mi se, oko 7 KM user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Mamasta)
Neposredna veza do poruke: 213
8.3.2011 16:36:37   
emma.L
Je li itko vidio išta slično u Sa ili ću morati šiti?

http://www.bellablumaternity.com/olian-mb80609.html

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 214
10.3.2011 16:11:45   
emma.L
I još jedno pitanje, negdje u Hrasnom je bila prodavnica Anita gdje je bilo trudničkih (ne za dojenje) grudnjaka? Postoji li još negdje u Sa ta prodavnica ili ta marka da potražim?
Molim vas, ovo mi je prilično hitno.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 215
10.3.2011 19:05:41   
nemo
koliko se sjecam anitinih stvarcica je bilo u baby centru i bbi.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 216
26.5.2011 14:42:04   
Skvo RR
Haj samo da se pritefterim da imate snizenih u Almi Ras trudnickih pidjama i spavacica.....Super su gornji dijelovi (posebno kod pidjame) jer su predvidjeni za dojenje.
Ja sebi kupila pidjamicu..user posted image

(odgovor članu nemo)
Neposredna veza do poruke: 217
26.5.2011 16:53:03   
emma.L
Da i ja dodam kad me već podsjeti, Alma Ras ima i trudničke haljine (da li trudničke ili ne, lijepe su i za posao). Planiram kupiti koju ovih dana user posted image .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 218
6.7.2011 12:50:07   
teacher75
u waikiki u alti ima dio za trudnice, primijetila sam da ima lijepe odjece

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mala Zelena)
Neposredna veza do poruke: 219
6.7.2011 12:57:36   
Lady26
Tiki ja koliko vidim ovo su samo jedne hlace user posted image
Mislim na linku za trudnice user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.7.2011 12:59:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 220
6.7.2011 13:01:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

pa lijepe su, imaju i majice, haljine- meni zgodne one za dojenje, to mi je bas falilo dok sam dojila

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 221
6.7.2011 13:02:08   
teacher75

nisi dobro pogledala, obrati paznju na donji desni ugaouser posted image imaju i uske hlace i hlace kojima se sire nogavice prema dole

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 222
6.7.2011 13:04:13   
Lady26
Bogme sve jedne te iste hlace, samo drugi model ih nosi i prikazuju 2 nacina na koji se mogu nositi.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 223
6.7.2011 13:05:45   
palachinken
Dobra je ovo fora, ove hlače do vrata što idu i majice za dojenje.
Samo mi vala šega kad stave neku tankicu kao modela, ko fol ona trudnica user posted image Hodi mala vamo da vidiš šta je trudnoća user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 224
6.7.2011 13:06:18   
teacher75

Bogme sve jedne te iste hlace, samo drugi model ih nosi i prikazuju 2 nacina na koji se mogu nositi.... user posted image

ma nije, imaju skroz uske ko helanke, pa ravnog kroja pa neke sto se sire malo ko traperice, pogledaj bolje

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *