ena23
|
sad kad vidim da mi sve opet moze, ne moram kupovati nista novo, tako da mislim ce se na kraju isplatiti.. I ona kaze da je zato i pocela nabavljati, jer svako ko je probao je odusevljen, evo kao i ja. Sto je ja IZVORNA PORUKA: Mamasta Vidim da istu muku svi mucimo, pa da doprinesem.. Meni je stomak porastao malo vec u ranoj trudnoci, ali se nisam udebljala puno na drugim mjestima, sto znaci da su mi veci brojevi preveliki a manje ne mogu radi stomaka.. I vidim juce na piku pojas za trudnice, ne onaj ruzni rozi medicinski iz apoteke, vec modni koji se stavlja preko otkopcanih farmerki.. Izgleda kao neka majica koja se nosi ispod majice koju imas na sebi, ono malo viri, i izgleda kao modni detalj.. I moze na svaki dzins, hlace, sve.. Kupila ga danas, prezadovoljna sam!! Ne moram uopste kupovati nove farmerke, nista, samo otkopcane tako, pojas preko, i to je sve. Trazila sam ko luda svuda,jer mi je trudnicka odjeca i ruzna a i skupa, i eto na piku nasla. Malo je skuplji, 45KM, ova trudnica nabavlja iz Amerike. Mislim da ima jos, jer je mene pitala koliko ih zelim kupiti. Malo se dvoumila radi cijene, ali sad kad vidim da mi sve opet moze, ne moram kupovati nista novo, tako da mislim ce se na kraju isplatiti.. I ona kaze da je zato i pocela nabavljati, jer svako ko je probao je odusevljen, evo kao i ja. Sto je ja izreklamirah:-D Ne znam ime, ali valjda jos ima na piku ako joj nije nestalo, pa eto sretno.. isto ovo imas u azel france-u... i cjena je, cini mi se, oko 7 KM