Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 4.1.2010 21:58:23
Dzenana_G
Ja kupila jedne pantalone maslinasto zelene u Azelu na kod BBI 25 KM i jedne na carsiji kao farmerke 12 KM. Ove farmerke su me odusevile kupila bih ih i da nisam trudna :)
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 5.1.2010 15:45:52
Mamica24
Ja sam na pijaci na otoci (ali onoj gore prema BP) našla super trudničkih hlača. ž Najskuplje su bile 30 ja kupila one od 20 KM. Em su tople em su udubne a vala fino i izgledaju.. Imaju smeđe i crne (sive), i samtane mogu se finih naći. ne morate ni lutati po pijaci ljudi su postavili natpis trudničke pantole i sl.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 5.1.2010 21:12:48
delfin
mamica24, n akojem tačno štandu? Ja znam da ima i ja sam tu na onom prvom kupila neke veće za 50Km koje su mi još uvjek velike (mislila da ću se više udebljati ), a one iz Bagtele su mi još uvjek taman, ali ih nema više. Atih od 20-30 ja nemogu naći šta god pitam 40-50. Koji si broj ti kupila, jer meni trba 6, i zbog visine i širine.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 6.1.2010 9:40:53
Mamica24
delfin: Tamo gdje se prodaju one store siđeš niz one male sepenice. Ja išla i kupila sebi smeđe platila 20 KM ima žena i brojeva. Žena je malo krupnija ima kratku kosu. Čim siđeš u taj dio pitaj nekog od radnika ondje ko ima trudničkih pantola. Skupo je to 50 KM ima ih i jeftinije samo se malo zarovi
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 8.2.2010 17:12:47
vjestica
e došlo vrijeme da i ja kupujem trudničke tole (sa 19 sedmica je i bilo vrijeme ) stanem ja još u svoje, ali me već stežu i ne osjećam se ugodno (kao ni mamine koje su veće, ali me steže guma, smeta mi) trebaju mi neke samo da su udobne helanke i sportske varijante imam, ali ih ne mogu nositi na posao znači treba mi nešto što može na posao, ali da je udobno i da nije skupo, jer mi ne pada na pamet davati puno para na nešto što neću dugo nositi tregešluzi ne dolaze u obzir, jer ni se nikada nisu sviđali, sve mi trudnice u njima izgledaju ko da su vreću na sebe navukle
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 8.2.2010 22:35:45
Hanady RR
Samo da vam kažem da u bagateli kod inteshopa imaju dvije prelijepe tunike za trdudnice po 18 KM ahaljinice smeđe i crne ko med su po 25KM.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 24.2.2010 16:47:38
lejna_
ne znam da li ste bile u little inidiji, ima nekoliko prodavnica po gradu. garderoba im je pravo udobna, sve su pantalone i suknje sa gumom oko pasa, tako da mogu itekako poslužiti trudnicama. a ima i raznih tunikica. sada su cijene oko 20-ak maraka. kažu polovinom slijedećeg mjeseca sniženje na proljetnu i ljetnu kolekciju, jer im dolazi nova roba.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 5.5.2010 16:34:40
rose
ja sam kupila obicne...mislim da cu stati u njih i da me nece previse stezati ...ali ako neko zna za trudnicke...ili bilo koju drugu finu odjecu javite..da se na vrijeme pripremim za obilazak :D
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.5.2010 15:32:17
rose
napisah vec na jednoj temi da su u tiffany u starom robotu dosle neke trudnicke hlace...onako maslinasto zelene, military...pa ko voli nek zna da tamo ima...ima i par farmerki i dzins bermuda
RE: gdje kupiti odjecu za trudnice 22.5.2010 15:47:18
rose
ma meni super izgledaju, za hodanja po gradu izlete i sl...mozda cak i na posao zavisi gdje radis, malo sam ih razvlacila i imaju i elastina...izuzetno mladalacke i pomalo military...mm ima slicne pa sam razmisljala da se uparimo
a usput, juce sam uzela crne hlace na peglu za posao...na carsiji u radnji za pokrivene zene..kostale su oko 35 KM
RE: gdje kupiti odjecu za trudnice 22.5.2010 15:54:59
nemo
e bas si me obradovala ! bas sam htjela nesto da imam kao sportski ali da mogu iskoristiti i u nekoj dr. kombinaciji . e vidis super za te hlace na peglu, mislim da se u tim radnjama za pokrivene mogu naci i lijepe tunike. joj izgleda da me ovo vrijeme tjera u trosenje novca . hvala ti jos jednom
RE: gdje kupiti odjecu za trudnice 26.5.2010 17:12:11
rose
ima u oviesse u interex-u na pofalicima...dosle majice, lanene hlace i bermude za trudnice...jedino mi se cijene ne svidjaju a u bagateli ima nekih bez hlaca i nekih sivih haljinica ali posto dolazi toplije vrijeme vjerovatno ce uskoro stici nesto novo
btw. u azelu sam bila juce i nema nista za trudnice...valjda se prodalo