|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA?
12.3.2012 16:32:43   
Miimy
ja neradim pa hlace nisam ni kupila, neke farmerice bi mi bile ok al helanke i tunike su zakon.... nedamise bas davati puno novca ima jedne pantole na gumu kupih u Azelu slucajno za 3 km crne ma ljepota.... a majice iz Waikikija su super al su i cjene malo povelike, ja neki dan kupila jel samo kod njih ima majica jeste vidjali jos negdje,,,

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 251
12.3.2012 16:48:19   
delfin
Miimy, pogledaj još onda u Harisu, zna i tamo biti majica

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 252
12.3.2012 16:58:34   
Miimy

IZVORNA PORUKA: delfin

Miimy, pogledaj još onda u Harisu, zna i tamo biti majica

moram muza nagovoriti onaj haris na dobrinji dole ima svasta .... hvala velika

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 253
12.3.2012 19:48:09   
maajaa
Gdje tacno na Siranu da potrazim trudnicku odjecu,   vece brojeve? Najjednostavnije mi je otici u toku pauze, pa da ne gubim vrijeme trazeci.

Bila  sam  prosle  sedmice u Bingu,  nisam  vidjela  nista za trudnice. user posted image A  moracu se natjerati   da svratim i u Haris Export mada me nervira sto je tamo uvijek guzva i sve je nekako nabacano (barem u onoj radnji na Bascarsiji). 

Ena, 22.05.2003
Dino, 13.06.2012

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 254
12.3.2012 19:52:32   
M kao Mama
i nene zanimao na siranu i

del ovfin da li si dobila moj PP

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 255
12.3.2012 20:10:10   
SREĆNA

Na otoci na pijaci i otvorenoj i zatvorenoj imaju i pantolone i haljine texsas za trudnice.Vidjela ja prošle sedmice.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 256
12.3.2012 20:12:38   
M kao Mama
Ima, ali nema brojeva

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 257
12.3.2012 20:19:55   
Miimy

IZVORNA PORUKA: maajaa

Gdje tacno na Siranu da potrazim trudnicku odjecu,   vece brojeve? Najjednostavnije mi je otici u toku pauze, pa da ne gubim vrijeme trazeci.

Bila  sam  prosle  sedmice u Bingu,  nisam  vidjela  nista za trudnice. user posted image A  moracu se natjerati   da svratim i u Haris Export mada me nervira sto je tamo uvijek guzva i sve je nekako nabacano (barem u onoj radnji na Bascarsiji). 

Ona radnja na Bascarsiji je katastrofa. vazda guzva i nista se nemoze vidjeti, na skedneriji je bolje , pitas djevojke za helanke, a na dobrinji je bas najbolji izbor al ja kad idem idem ujutru odma kad otvore ima najmanje guzve ako mozes tad odi... zna se naci jako lijepi stvari

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 258
12.3.2012 20:38:33   
maajaa
Hvala na informaciji, Miimy!

Ena, 22.05.2003
Dino, 13.06.2012

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 259
13.3.2012 13:59:37   
taze_mlada
ja sam online kupila trudnicke helanke... nisu jeftine ali su super! ne znam smijem li postati stranicu pa ako koga zanima saljem web stranicu na pp. i imaju i trudnicke hlace i majice-kosulje....

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 260
14.3.2012 7:55:35   
Mila_80
U beneton je stigla proljetna kolekcija za trudnice, i predivna je, divne hlače, suknje i haljine ali cijene su user posted image   user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 261
14.3.2012 7:59:54   
Miimy

IZVORNA PORUKA: taze_mlada

ja sam online kupila trudnicke helanke... nisu jeftine ali su super! ne znam smijem li postati stranicu pa ako koga zanima saljem web stranicu na pp. i imaju i trudnicke hlace i majice-kosulje....

kolko si platila helanke ako nije tajna i moze link da vidim sta ima user posted image

Neposredna veza do poruke: 262
14.3.2012 9:10:30   
M kao Mama

joj, šalji PP, ja sam vidjela u doroti perkinsu divne hlaće, inače njihove i prije sam nosila, jedino mi njihov kroj odgovara, ali ja ne znam da naručim, tokmak, a baš bih voljela,

Neposredna veza do poruke: 263
14.3.2012 9:21:44   
assmiras

hocu i ja PP....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 264
14.3.2012 9:30:00   
Mila_80
Molim i meni PP user posted image

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 265
14.3.2012 10:57:11   
moni
Može li imeni PP user posted image

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 266
14.3.2012 11:01:31   
animagical
ja znam da imaju trudnicke stvari na fb eko beba...ne znam jel ovo reklama...ne bi trebalo da se ne smije napisati, kontam kad moze haris export moze i eko bebauser posted image ?

(odgovor članu moni)
Neposredna veza do poruke: 267
14.3.2012 11:11:35   
vjestica
u teranovi i nem yorkeru se može naći finih pantola i trenerki sa gornjim elastičnim pojasom koji se može prevrnuti (kod netrudnica) ili skroz povući (kod trudnica) (valjda ste me shvatile šta hoću reći user posted image ) tako da ja nisma imala potrebu da kupujem posebno trudničke stvari
a ove sve stavri mogu nositi i sada
ja sam samo 2 trudničkih pantola kupila na pjaci i niusam nimalo bila zadovoljna s njima

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 268
14.3.2012 11:19:20   
nutellica
ja sam na siranu kupila divne trudnicke helanke, bas trudnicke kostaju 25 km, materijal odlican!pozz

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 269
14.3.2012 11:38:00   
Monaa
I ja sam na pijaci uzela i nakon jednog nosenja pukle izmedju nogu. Tako da sad nosim iz Manga helanke (25 KM i bas su kvalitetne, imala sam ih i prije trudnoce) ali one ne idu preko stomaka nego ispod, ali meni to odgovara vise jer mi se pupo oznoji i srklet me uhvati ako imam strample i helanke te jos i majicu preko stomaka.

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 270
14.3.2012 11:41:24   
nutellica
eh neznam ja sam kupila prije 15-ak dana ne skidam ih i odlicne su mi...mozda nisu iste meni ih je prijateljica prepoprucila nosi ih duze vrijeme i kaze da su super..pa vidjecemouser posted image

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 271
14.3.2012 11:54:06   
Monaa
Ma vjerovatno nisu iste, mozda sam ja nabasala na takve, ali od tada nesto izbjegavam da kupujem ista za trudnice na pijaci.

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 272
14.3.2012 11:57:07   
taze_mlada

IZVORNA PORUKA: animagical

ja znam da imaju trudnicke stvari na fb eko beba...ne znam jel ovo reklama...ne bi trebalo da se ne smije napisati, kontam kad moze haris export moze i eko bebauser posted image ?

ja sam htjela postaviti cijeli link tj njihovu web stranicu pa sam pomislila da je mozda reklama ;)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 273
20.3.2012 17:14:13   
Dz3ni
Danas sam bila u Alti u Waikikiju i imaju super stvari za trudnice. Uzela sam neke hlače baš za ovog vremena i izgledaju mi baš kvalitetne, piše da je 100% pamuk. Nisu ni skupe, cijene hlača (samo sam njih i gledala) su od 40-50 KM. Ima i modela sa tregerima, ma svašta...

Neposredna veza do poruke: 274
21.3.2012 8:13:46   
Mila_80
Ima li suknji za trudnice u Waikikiju ?

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *