Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 21.3.2012 8:26:19
Miimy
Meni je Waikiki stvarno preskup mislim ko moze super al da dam za pantole 50 km koje ce mi kasnije stajati nevidim logiku, par tuika i helanke koje cu kasnije koristiti mogu u Harisu kupiti za 30 km i treba se zaroviti ima super stvari a jeftini....
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 21.3.2012 8:32:54
Miimy
ja sam samo onako rekla, generalno odjeca za trudnice jako skupa, izbor bezveze a brojevi za manekenke kao da nema debelih trudnica barem ja nisam naislal na velike brojeve,pantola suknji, u Waikikuju jeste kvalitet al broj 38 nigdje veze,.... il ja naletim vazda kad nestane brojeva
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 21.3.2012 8:50:41
abh
Joj ja sinoc bila u Waikikiju i nisam vidjela nista sto mi se svidja. Imaju doduse harmerice koje su solidne, a drugih hlaca nema. Ja sam jos mala trudnica, na pocetku, pa bi mi trebale hlace na gumu neke, ali izgleda da cu nositi samo helanke, jer nisam vidjela nigdje sta mi treba...
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 21.3.2012 10:21:23
chuci
miimy ista sam ti meni opet ne odgovaraju njihove pantole dužinom jer su baš kratke. a model nije nijedan da bih ih mogla furati kao 3/4 kako mi dođu dužinom. majica xxl ako koju lijepu nađem. sad imam dvije iste one sa bebom u jajetu crvenu i plavu
moraću do pijace da kupim farmerke baš sam poželila farmerke da nosim
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 21.3.2012 10:32:02
chuci
ja sam probala jednom na otoci, onaj dole dio ispod zelene pijace u podrumu ali me teta nervirala ubjeđivala me da su mi pantole dobre a meni bile kratke pa sam otišla
ima i na otvorenoj na otoci, ima i na siranu
nisam obilazila ovo samo što sam pročitala na rr
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.3.2012 8:18:31
Mila_80
mama alma ako odeš u Waikiki pogledaj jel ima suknji pa nam javi...ja bih baš voljela jednu trudničku suknju...jučer sam u Azelu kupila jednu trudničku tuniku 12 KM
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.3.2012 17:56:52
Dz3ni
Meni je Waikiki stvarno preskup mislim ko moze super al da dam za pantole 50 km koje ce mi kasnije stajati nevidim logiku, par tuika i helanke koje cu kasnije koristiti mogu u Harisu kupiti za 30 km i treba se zaroviti ima super stvari a jeftini....
Ma i ja sam prva dva tromjesječja provela u helankama manje-više, ali trudničke hlače su mi puno udobnije i komotnije nekako, a mogu se koristiti i u onom periodu poslije poroda kad se vraćaš na staro...ipak ostat će stomačić neko vrijeme, a ona guma koja se može podešavati po veličini trbuha je zlata vrijedna za genija koji je to smislio i trudnicama olakšao bar to A bilo je u Waikikiju onaj dan kad sam išla i hlača većeg broja, ja uzela 42 za svaki slučaj, iako mi je mogao i 40, a sigurna sam da je bilo i većih, samo nisam baš gledala...bilo je i suknji nekakvih sa gumom gore (čim ima gumu, meni je to za trudnice ), samo sam letimično prešla pa ne mogu da se sjetim brojeva... Doduše, istina je da je većina malih brojeva, ali se treba zaroviti malo...
Nego sad mi trebaju tene/cipele, uglavnom obuća neka koju mogu lako obuti jer mi je stomak već povelik i sve mi se teže saginjati...ne znam ni kakve da uzmem još. Ima li gdje kakvih sniženja?
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.3.2012 19:02:30
novi kolacic
ja sam extra velika trudnica (115 kg na 183 cm) i nema sanse da kupujem u regularnim radnjama za trudnice, jer ja nosim 48-50 konfekcijski i regularno. Ja sam sebi trudnicku odjecu obezbjedila u Ulla Popken u Importaneu. E sad, ima i manjih brojeva tamo, od 46 cini mi se, ali je to prevashodno radnja za "debelindze". Pa ako nekom moje iskustvo moze pomoci, ako ima jos "teskasica", da znate. I da, nisu ni jeftini, kapri hlace na gumu se krecu od 50 - 70 km, a duga ljetna haljina izrezana ispod grudi me je stajala 115 km. Sta cu kad nemam izbora, ili to ili siti
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.3.2012 19:42:38
M kao Mama
e, hvala ti za Ulu popken, gdje čula i ne čula, ja ušla i na peti se okrenula, ma mislim fakat,
u Waikikiju ništa, sve opouhano, ali stigla im roba danas vele do subote će biti na rafama, ja ugrabih nešto XL, što se rasteže, to se vodi pod neke ko šalvare, tanki onaj materijal, ali meni pousko, ko helanke, ali super mi lagano preko tunike i odlično
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 22.3.2012 23:30:07
Dz3ni
Morat ću otići, ali sve me nešto strah da mi se ne desi situacija da ih ne mogu zbog oticanja obuti za par sedmica, pa zato odgađam da vidim šta će se desiti Mojoj mami se desilo da su joj samo počele naglo noge oticati, na kraju morala papuče neke nositi, a rodila me u oktobru Baš me strah te genetike, ali evo za sad je ok, otiču ali ništa pretjerano...valjda neće odjednom
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 27.3.2012 10:56:01
Mila_80
Može li neko provjeriti , do petka, da li je stiglo išta nove trudničke robe u Waikiki...u petak dolazim u Sarajevo a neću imati puno vremena da hodam pa da znam isplatili mi se svraćati do Alte ili ne...i zna li iko kakva je ponuda trudničke odjeće u Oviesse
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 30.3.2012 9:31:34
abh
E ja sam bila u Oviesse prosli vikend. Ima nesto hlaca-farmerica, ali su 99KM i skroz su svijetle boje. Uglavnom ja sam se zadrzala samo 5 minuta i izasla. Veceras idem do Robota, mozda ima u Tiffany nesto. Prosli put sam kupila lijepe farmerice.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 31.3.2012 16:01:41
maja ds
Ja sam u 19oj sedmici trudnoće, stomak je malo narastao, uglavnom ne mogu nositi svoje stare hlace. Pronašla sam u New Yorkeru farmerke-helanke skroz uske, koštaju 40 KM. Imaju tamne i svijetle. Zasad su super, a planiram uzeti još jedne broj vece. Pa ko nosi helanke, super su, preporučujem.