|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
21.1.2010 11:45:05   
Lejla Ka
Ne znam staviti sliku u odgovor pa evo link na album.
Skupilo se zaista puno stvari, tako da samo kombi sigurno nije dovoljan, ali da će kamiončić biti OK.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 401
21.1.2010 19:33:09   
putnica
Samo da vas obavjestim da je prevoz navjerovatnije potvrdjen za subotu ujutro..pa je sutra zadnji dan da se nesto odnese ako neko zeli do 8 navece..
Ps-nemojte stavljati postove na temu spisak za Gorazde jer je iz nekog razloga nemoguce otvoriti nove postove

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 402
21.1.2010 19:58:24   
Anoniman
drage moje
evo da potvrdim da kamion BH Telecom-a iz Gorazda stize u subotu ujutro izmedju devet i deset sati...
Ne mogu vam opisati kako mi srce skace od radosti sto smo ovako slozne i ovako kreativne i pravi smo timski igraci... eto mnoge od nas su tek porodjene ali uspjevamo ucestvovati na svojstven nacin...
ZENE LEGENDE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu putnica)
  Neposredna veza do poruke: 403
21.1.2010 22:12:03   
Anoniman
Drage moje, evo dosla sam kuci i zatekla haos. Pisala sam vec o tome.....
Nazalost ne mogu ici u Gorazde, zbog snijega, zbog toga sto moramo vrata zamijenit i postaviti jos neke kaveze, a imam jos nekih novina, ali o tome cu vam posle pisati. Molim vas da razumijete. Sutra ce mm donijeti stvari u igraonicu. Nadam se da razumijete.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 404
21.1.2010 22:17:58   
putnica
Ja sam ti vec slala pp da ti kazem kako je nezgodan put do Gorazda kad pada snijeg..ali sigurno da ce biti prilike da se posjeti ova porodica i vide bebice..ja cu akoBogda prvom prilikom postaviti slike..

I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 405
21.1.2010 23:15:15   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

drage moje
evo da potvrdim da kamion BH Telecom-a iz Gorazda stize u subotu ujutro izmedju devet i deset sati...
Ne mogu vam opisati kako mi srce skace od radosti sto smo ovako slozne i ovako kreativne i pravi smo timski igraci... eto mnoge od nas su tek porodjene ali uspjevamo ucestvovati na svojstven nacin...
ZENE LEGENDE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti zi zmaj ženo svak čast, molim lijepo kamion Bh telecoma nam pomaže, e taman koliko im para dadosmo za telefon i ADSL i jest vala super da daju kamion...šala mala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 406
22.1.2010 9:27:22   
anidla
jucer sam kupila prasak za ves, i spakovala jos jednu novu flasicu, dzemperak, gegica, koju igrackicu, pa mi recite jel ok da donesem sta od hrane za zenu koja cuva djecu? mislim na ulje i tako to?
molim vas, recite mi jel danas ima organzovano okupljanje ili da se dodje kad god? uspu bih voljela i da neku od vas vidim pa ako ste se sta dogovarale da u tom terminu dodjem....

jel stvari donosim u igraonicu kod zeljinog stadiona?

pusa za sve user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 407
22.1.2010 9:32:34   
lilix
ja sam sinoć odnijela stvari na Dobrinju u Dječije carstvo, koliko ja znam svi dole nose i mislim da je danas zadnji dan

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 408
22.1.2010 9:33:45   
Anoniman
Ne, stvari donosis u igraonicu kod Mercatora na Dobrinji.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 409
22.1.2010 9:38:59   
anidla
ja ne znam gdje je ta igraonica? nisam nikad bila....znam gdje je Mercator....kako da dodjem autom do igraone?....

znam da je danas zadnji dan, oko 17:00 cu biti dole

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 410
22.1.2010 9:57:34   
anidla
hoce li neko da mi objasni tacno gdje se nalazi igraonauser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 411
22.1.2010 9:59:21   
Nunichi
greska user posted image user posted image user posted image
Prolupala plavusa user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 22.1.2010 10:00:24 >

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 412
22.1.2010 10:01:07   
anidla
ma znam za tu igraonu user posted image , ali evo neke forumasice mi rekose da se tu ne donosi nego na Dobrinji  u nekoj igraoni a ja veze nemam gdje je.....
hvala na trudu user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 413
22.1.2010 10:04:15   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

ma znam za tu igraonu user posted image , ali evo neke forumasice mi rekose da se tu ne donosi nego na Dobrinji  u nekoj igraoni a ja veze nemam gdje je.....
hvala na trudu user posted image

http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=132918&id=248314269784

evo najlakši način da pronađeš. Imaš mape na FB sa koje god strane da dolaziš

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 414
22.1.2010 10:05:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

ja ne znam gdje je ta igraonica? nisam nikad bila....znam gdje je Mercator....kako da dodjem autom do igraone?....

znam da je danas zadnji dan, oko 17:00 cu biti dole

Da znam stvarno bih ti objasnila, nisam ni ja bila nikad. Mislim da ne mozes puno lutati, pitas nekog... I ja cu posle podne tek. Pogledaj na FB na njihovoj grupi Carobni svijet tacnu adresu i broj telefona i mozes i njih nazvati da ti objasne

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 415
22.1.2010 10:05:59   
lilix
anidla kada idešško  autom onom glavnom ulicom kuda ide trola, lijevo je merkator a ti skreneš u ulicu desno, kad skreneš tu prva ulica koja ti je na desnoj strani e tu je igraona, ali tu ti je jednosmjerna ulica pa moraš produžiti pa u idućoj ulici skreneš desno da bi s donje strane došla u tu ulicu, e jesam i objasnila, mi sm pitali neke malce, uglavnom nije teško naći, u bijeloj kući je prekoputa wiliams kladionice a ispred je drvopromet;  nadam se da ćeš da se snađeš

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 416
22.1.2010 10:06:51   
anidla
hvala vam...parkirat cu kod mercatora i prosetati do igraone....da previse ne lutam autom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 417
22.1.2010 12:41:45   
škorpija
anidla prepiši odavde adresu i broj igraone, mm i ja smo bogme dugo lutali dok smo našliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 418
22.1.2010 15:13:58   
maya83
Miada, ne nosi se u Čarobni svijet.
Danas je zadnji dan.
Adresa je Luja Pastera 2A, Kreativni Centar Dječije Carstvo.
Ako parkiraš kod Merkatora, ulica preko puta, vidjećeš ima reklama Obućar. Nalazi se odmah pored pasaža. Prođeš kroz taj pasaž zgrade, i onda naredni. Čim staneš pred pasaž, a pored obućara, ugledaćeš stakleni portal sa folijama (dvorac i likoi iz crtanih filmova).
Nema šanse da fuliš.
Brojevi:
062 013 058 i 033 465 683. Ako zalutaš:)

Autom: prvo skretanje desno, neposredno prije merkatora, i odmah prvo skretanje lijevo.

< Poruku je uredio maya83 -- 22.1.2010 15:16:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 419
22.1.2010 15:15:55   
neki
IZVORNA PORUKA: maya83

Miada, ne nosi se u Čarobni svijet.
Danas je zadnji dan.
Adresa je Luja Pastera 2A, Kreativni Centar Dječije Carstvo.
Ako parkiraš kod Merkatora, ulica preko puta, vidjećeš ima reklama Obućar. Nalazi se odmah pored pasaža. Prođeš kroz taj pasaž zgrade, i onda naredni. Čim staneš pred pasaž, a pored obućara, ugledaćeš stakleni portal sa folijama (dvorac i likoi iz crtanih filmova).
Nema šanse da fuliš.
Brojevi:
062 013 058 i 033 465 683. Ako zalutaš:)

Odoh i ja danas odnijeti stvarcice,nikako da stignem...Nadam se da moze jos danas,rekose mi do 20h...

(odgovor članu maya83)
Neposredna veza do poruke: 420
22.1.2010 16:04:34   
putnica
Moze veceras do 8

I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 421
22.1.2010 16:32:20   
Anoniman
Ma znam da se ne nosi u Carobni svijet, skroz sam prolupala, mislila sam na igraonicu na Dobrinji a ovorim Suzaninu. Ja sam nekako nasla, suze su mi krenule na oci kad sam usla u onu sobu i vidjela puuuuuuuuno stvari, bas sam ponosna na ovu akciju

(odgovor članu putnica)
  Neposredna veza do poruke: 422
22.1.2010 16:54:28   
shejla
evo i mi smo danas odnijeli stvarcice user posted image
Nisam vidjela sve, koliko ima...jer sam unijela u onu kancelariju desno od ulaza...djevojka koja radi je imala neku stranku, pa nije mogla da nosi tamo negdje gdje sve stoji, valjda. Uglavnom bila je super ljubazna i rekla da ce poslije sve prebaciti tamo....

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 423
22.1.2010 17:57:21   
Anoniman
Hanady, pa zar sumnjas u mene... eeee cek da me upoznas pa ces tek onda vidjeti azdahe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sala
pa to je najmanje sto je navedena firma mogla da ucini za tu djecicu, a ja sam iskoristila to sto radim u BHT-u i obezbijedila prevoz...
sutra ako Bog da cekam vozaca ko ozeblo sunce da zajedno odemo i predamo stvari... slikat cu i djecu i sve cu slikati i cim dodjem kuci stavicu na RR... vec mi srce igra od same pomisli da ce sutra dobiti puno stvari i da ce nekome zablistati sreca u oku...
zene hvala jos jednom od srca

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 424
22.1.2010 18:00:24   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: putnica

Moze veceras do 8

cisto da ponovim do kad se mogu stvari donijeti u igraonu za one koji su to planirali danas.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *