Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 21:30:04
Anoniman
Nije me bilo dva dana i baš sam se prijatno iznenadila kad sam svratila na ovu temu...Znači pokloni su stigli ...Dječica su premedena Volim kad smo ovako udružene i složne
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 23:22:43
Apotekarka
kad sam vidjela slike bas mi nesto tesko u srcu ali vidi se na djeci da im hvala Bogu nista ne fali cisti,uredni a sad eto i pomoc su dobili...Duse drage...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 1:30:32
Lejla Ka
Eeeeeeee, Bože dragi, koliko je patnje i teškoće na ovom svijetu! Duše malene, čiste, a već se za život bore . Da im Bog svima i na svaki način olakša, pa makar malo i preko nas. Drago mi je da smo se ovako plemenitim načinom uvezali, i sigurna sam da će RR i DjeCa opet biti u prilici da zajedno pomognu i ovoj a i drugoj djeci.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 10:49:00
Hanady RR
ja nakon slika neznam šta bih rekla...srce me boli ...kako su mali
drage forumumašice hvala vam što ste ovako divne kako jeste i što ste olakšale dane ovih malih beba
putnice i bambi veliko Vam hvala.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 11:36:25
lilith
i ja sam se rasplakala
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 14:15:35
enna
Jednostavno kao i vecina forumasica nisam ostala ravnodusna potekla je koja suza malo i zbog tuge sto nece rasti uz najdivnije stvorenje MAJKU,ali i sretna sam sto su ipak zdrava djecica i napredna masala i nadam se da ce i dalje dobri ljudi pomagati na ovako plemenit nacin nemam rijeci samo jedno veliko
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 15:09:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: scarlett
Imali neko info da li se putnica vratila kući? Nadam se da je sretno stigla. Putnice, jedan buket za tebe.
putnica je ostala da noci ovamo pa ce danas kuci... a ima nekih problema sa netom ovdje tako da se ne javlja, ali vjerovatno ce se javiti cim dodje kuci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 21:34:28
putnica
Drage moje,ja sam cijelu vece i noc bila pod dojmom jucerasnje posjete..to mi je stajalo u grlu,drzala sam ono sicusno stvorenje koje te gleda,tako cisto i nevino..Hvala vam od srca sto smo ucinile bar nesto da ovoj djeci sudbina ne bude tako maceha,kao sto im je zivot zapoceo..
Pitala sam je li majka ikako vidjela bebu..jeste samo kad je porodila,pa kad ti je stave na prsa..druga prilika joj nije data..
Zamolila bih forumasice koje su odlucile uplatiti novac da to ucine,jer je to ovoj porodici zaista potrebno,a cine veliki sevap..
A za scarlet cu sutra staviti posebnu sliku..mislim da ce joj biti dvostruko toplo oko srca kad vidi osmjeh na ozbiljnom licu malog Vedina kojeg je usrecila svojim paketicem..i prema njemu je zivot pomalo surov..Urucila sam mu paket odmah jucer popodne.. http://www.facebook.com/group.php?gid=247517392457
Jos jednom vam hvala sto ste pokazale da imate veliko srce za one koji u zivotu nemaju toliko srece. I da vam se ovo dobro sto puta dobrim vrati...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.1.2010 21:54:59
scarlett
Draga putnice, nek si se javila da znamo da si sretno stigla kući. A to za Vedina, ma ja sam zapakovala samo hranu i slatkiše i nešto školskog pribora i napisala jedno pismo podrške, tek me sad nešto dirnulo kad kako si to napisala. Valjda će se naći i utjecajniji ljudi da pomognu ovom dječaku da svoje knjige objavi i da ispoštuju dogovor da bi sebi ova porodica mogla omogućiti koliko toliko pristojan život.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.2.2010 23:39:36
tweety
Jedno pitanje u vezi ovog žiroračuna.Herke su jučer bile na kafi i skupile smo nešto novca koje želimo da proslijedimo bebama iz Goražda,ali kad je naša anitaMO otišla da položi novac na račun,rekli su joj da taj račun pripada nekom Slavku a ne Memsuri.Sad nam ništa nije jasno?Jel može neko da pomogne u vezi ovoga?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.2.2010 23:46:26
Hanady RR
Mislim da na temi ima podatak i broj telefona žene pa bi najbolje bilo da se ista mnazove i da utvrdite taj broj računa.
Svaka Vam čast ženice drage
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.2.2010 23:51:56
noaa
IZVORNA PORUKA: tweety
Jedno pitanje u vezi ovog žiroračuna.Herke su jučer bile na kafi i skupile smo nešto novca koje želimo da proslijedimo bebama iz Goražda,ali kad je naša anitaMO otišla da položi novac na račun,rekli su joj da taj račun pripada nekom Slavku a ne Memsuri.Sad nam ništa nije jasno?Jel može neko da pomogne u vezi ovoga?