Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 22.1.2010 19:44:38
ena23
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Hanady, pa zar sumnjas u mene... eeee cek da me upoznas pa ces tek onda vidjeti azdahe... sala pa to je najmanje sto je navedena firma mogla da ucini za tu djecicu, a ja sam iskoristila to sto radim u BHT-u i obezbijedila prevoz... sutra ako Bog da cekam vozaca ko ozeblo sunce da zajedno odemo i predamo stvari... slikat cu i djecu i sve cu slikati i cim dodjem kuci stavicu na RR... vec mi srce igra od same pomisli da ce sutra dobiti puno stvari i da ce nekome zablistati sreca u oku... zene hvala jos jednom od srca
Jedva cekam slike da vidim tu djecicu
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 9:35:08
anidla
i ja sam hvala dragom Bogu jucer uspjela da odnesem stvari....super sam se snasla...skrenula sam u prvu ulice desno i onda prva lijevo...ma bas jednostavno za naci....teta koja je radila je bila sama i bila je jako ljubazna...uzela je moje podatke, predala sam joj paket i punim srcem zadovoljstva sam se vratila odmah kuci...ona mi je ponudila da pogledam koliko se skupilo stvari, ali mm je ostao sam sa bebom a zurio na sastanak tako da mi je bio i uspjeh sto sam uspjela izaci na pola sata.....
drago mi je sto sam dio vas i sto sam mogla pomoci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 11:00:07
Anoniman
samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 11:35:41
mamine oci
samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 12:15:02
škorpija
IZVORNA PORUKA: mamine oci
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 12:17:31
Nunichi
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 16:03:12
scarlett
Super, jedva čekam slikice da vidimo tu dječicu, nadam se da smo ih barem malo u njihovoj tuzi usrećili i tetki i tetku olakšali koji mjesec. Znam da se ponavljam, ali eto...da bar naši političari imaju dio našeg elana, volje i motivacije da nešto riješe, mi za nepune dvije sedmice obavismo akciju dogovarajući se pismeno, bez skupih sastanaka i poslovnih putovanja...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 16:14:21
M kao Mama
A, joj drage moje, baš mi je drago da je akcija uspjela, ja sam u prošli petak bila u igraoni, odnijela sam hrane i higenske potrepštine i nešto garderobice, a onda sam se razboljela, baš sam loše bila, nisam pratila šta se dešava, ne mogu iščitavati postove, nadam se da se skupilo dosta toga i da će im biti od koristi barem neko vrijeme. Puno Vas volim sve i zaista sam ponosna na nas.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 16:32:42
jasmina_mm
draga moja rasplaka si me sa slikama jako mi je drago sto je sve proslo hB u najboljem redu i sto sam i ja bila dio ove akcije. Neka ovoj djecici dragi Bog podari sve najljepse u zivotu a i njihovim starateljima isto tako
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 16:35:35
Anoniman
ja sam u jednom momentu mislila da ce mi srce iskociti... ali opet kazem hvala Bogu pa postoji rodbina koja moze preuzeti djecu u ovakvoj situaciji a jos vece HVALA BOGU PA POSTOJE OVAKVE ZENE I OVAKAV FORUM - VOLIM VAS SVE DO JEDNE
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 23.1.2010 17:25:44
sporty mamaa
Pretuzno Svaka vam cast zene... Slike su lijepe i tuzne u isto vrijeme, mala mrvica, on jos nista ne zna, ali onaj stariji, sigurno mu mama nedostaje jako... Sreca u nesreci je sto im je tetka dusa od zene i sto ce se uz njuosjecati lijepo i voljeno... Svako im dobro u zivotu, a vama zene
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 23.1.2010 17:27:17 >