|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
22.1.2010 19:44:38   
ena23
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Hanady, pa zar sumnjas u mene... eeee cek da me upoznas pa ces tek onda vidjeti azdahe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sala
pa to je najmanje sto je navedena firma mogla da ucini za tu djecicu, a ja sam iskoristila to sto radim u BHT-u i obezbijedila prevoz...
sutra ako Bog da cekam vozaca ko ozeblo sunce da zajedno odemo i predamo stvari... slikat cu i djecu i sve cu slikati i cim dodjem kuci stavicu na RR... vec mi srce igra od same pomisli da ce sutra dobiti puno stvari i da ce nekome zablistati sreca u oku...
zene hvala jos jednom od srca

Jedva cekam slike da vidim tu djecicu

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
22.1.2010 22:20:21   
Visnja RR
sretno sutra...user posted image
stegnite srce i nabacite osmjeh...
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 427
23.1.2010 9:35:08   
anidla
i ja sam hvala dragom Bogu jucer uspjela da odnesem stvari....super sam se snasla...skrenula sam u prvu ulice desno i onda prva lijevo...ma bas jednostavno za naci....teta koja je radila je bila sama i bila je jako ljubazna...uzela je moje podatke, predala sam joj paket i punim srcem zadovoljstva sam se vratila odmah kuci...ona mi je ponudila da pogledam koliko se skupilo stvari, ali mm je ostao sam sa bebom a zurio na sastanak tako da mi je bio i uspjeh sto sam uspjela izaci na pola sata.....

drago mi je sto sam dio vas i sto sam mogla pomoci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 428
23.1.2010 11:00:07   
Anoniman
samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 429
23.1.2010 11:35:41   
mamine oci

samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 430
23.1.2010 12:15:02   
škorpija

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 431
23.1.2010 12:17:31   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 432
23.1.2010 16:03:12   
scarlett
user posted image user posted image user posted image Super, jedva čekam slikice da vidimo tu dječicu, nadam se da smo ih barem malo u njihovoj tuzi usrećili i tetki i tetku olakšali koji mjesec.
Znam da se ponavljam, ali eto...da bar naši političari imaju dio našeg elana, volje i motivacije da nešto riješe, mi za nepune dvije sedmice obavismo akciju dogovarajući se pismeno, bez skupih sastanaka i poslovnih putovanja...

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 433
23.1.2010 16:14:21   
M kao Mama
A, joj drage moje, baš mi je drago da je akcija uspjela, ja sam u prošli petak bila u igraoni, odnijela sam hrane i higenske potrepštine i nešto garderobice, a onda sam se razboljela, baš sam loše bila, nisam pratila šta se dešava, ne mogu iščitavati postove, nadam se da se skupilo dosta toga i da će im biti od koristi barem neko vrijeme. Puno Vas volim sve i zaista sam ponosna na nas. 

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 434
23.1.2010 16:28:40   
Anoniman
Drage moje,
obavjestavam vas da je roba koju smo sakupili danas predata na adresu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 435
23.1.2010 16:31:30   
mamine oci
samo me rasplaka sa ovim slikama uhuser posted image Allah da im pomogne i olaksa...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
23.1.2010 16:32:42   
jasmina_mm
draga moja rasplaka si me sa slikama
jako mi je drago sto je sve proslo hB u najboljem redu i sto sam i ja bila dio ove akcije. Neka ovoj djecici dragi Bog podari sve najljepse u zivotu a i njihovim starateljima isto tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 437
23.1.2010 16:35:35   
Anoniman
ja sam u jednom momentu mislila da ce mi srce iskociti... ali opet kazem hvala Bogu pa postoji rodbina koja moze preuzeti djecu u ovakvoj situaciji a jos vece HVALA BOGU PA POSTOJE OVAKVE ZENE I OVAKAV FORUM - VOLIM VAS SVE DO JEDNE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
  Neposredna veza do poruke: 438
23.1.2010 16:35:48   
IvanaTz
Uuuuhhh...user posted image user posted image user posted image

Hvala puno na ovim slikama! Nadam se da smo im barem malo olaksali i uljepsali sumornu svakodnevnicu...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 439
23.1.2010 16:39:52   
anidla
sta reci na sve ovo.....kao sto je forumasica iznad mene rekla cast mi je sto sam i ja bila dio ove price.....

svaka cast RR zenama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mevicu malu kad sam vidjela bas sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 440
23.1.2010 16:55:51   
scarlett
Eh baš kad čovjek slike vidi, onda sva priča postane realnost...user posted image user posted image user posted image
Drage dušice slatke...

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 441
23.1.2010 17:08:14   
shejla
divnoooo user posted image
draga slatka djecica...neka budu zdrava, sretna i vesela user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 442
23.1.2010 17:13:17   
Visnja RR
nemam rijeci user posted image
neka ih dragi Bog cuva

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 443
23.1.2010 17:14:40   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Kad sam vidjela ove slike, sad mi je jos teze, jos onaj mali sto je kao moj Davud....srce mi se cijepa

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 444
23.1.2010 17:25:44   
sporty mamaa
Pretuznouser posted image user posted image user posted image Svaka vam cast zene... Slike su lijepe i tuzne u isto vrijeme, mala mrvica, on jos nista ne zna, ali onaj stariji, sigurno mu mama nedostaje jako... Sreca u nesreci je sto im je tetka dusa od zene i sto ce se uz njuosjecati lijepo i voljeno... Svako im dobro u zivotu, a vama zeneuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 23.1.2010 17:27:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
23.1.2010 17:58:00   
Romali
user posted image
Neka im Allah pomogne u životu, da budu zdravi i  izađu na pravi put

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 446
23.1.2010 18:07:24   
Golubica
Pretuzno user posted image user posted image user posted image

Asja, 02. 08. 2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 447
23.1.2010 18:42:03   
škorpija
lijepa i napredna djeca mašalah, nek budu živa, zdrava i voljena user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Golubica)
Neposredna veza do poruke: 448
23.1.2010 18:46:53   
Anoniman
masalah za djecicu user posted image user posted image user posted image user posted image neka su mi ziva i zdrava .....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 449
23.1.2010 18:47:57   
Nunichi
Dusice drage...zelim im svu srecu i zdravlje u zivotu, a i tetki dobroj dusi.
Svaka cast cure jos jednom. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *