Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 16.1.2010 21:25:39
ena23
ja danas odnijela paketic al mi se nekako sve cini premalo, ali eto vidim svaka ce nesto dati, pa valjda skupimo jedan kombi za tu porodicu? stalno razmisljam o tim bebama bez mame
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 16.1.2010 21:47:11
macapaca
Drage moje vi ste me očarale Čitajući sve od prvog do zadnjeg slova oči su mi zamaglile od suza a mozak bog zna gdje je bio Izvinjavam se ako se čini da pozdravljam samo forumašice iz Goražda POZDRAVLJAM I MNOGO MNOGO VOLIM SVE ČLANICE OVOG FORUMA a pozdrav vam je iz Goražda samo toliko da se ispravim
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 16.1.2010 23:19:16
Apotekarka
putnice tako je,ja sam tako nedavno kupila jednoj majci s 3 djece stosta za blagdane i tako osjecam neku srecu i mir u sebi kad ucinim ztako dobro djelo a tu djecu je otac ostavio troje ih majka nigdje ne radi a 300 km alimentacije samo dobiva za sve troje,pomaze joj i njena obitelj ali opet trazi zena posao ali nista...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 9:14:08
kovrdjava
Ja sam zadnji put kad sam išla doma za Stolac navraćala kod one dvije bebe koje žive u Konaku u Mostru,užas živi,ja nemogu da vjerujem da drafi Bog dopusti da tako dva mala nedužna bića žive...Gledam svoju Eminu ima sve što poželi i opet mi nešto tersa i zeza me,a ove dvije curice tako su skromne,zahvalne,nježne...Hajmo žene učiniti nešto i za njih,jer nemaju ni deke za pokriti se....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 11:09:11
IvanaTz
Evo da se ja brzinski javim, jos smo u SA, sinoc sam odnijela u Djecije carstvo sve pakete iz Tuzle, znaci tuzlanska posiljka je isporucena! Pozz svima!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 11:14:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: macapaca
obzirom da su na ovam forumu i Tuzlanke može li mi neko reći kako je Melika Spahić i mali Arslan odavno nisam ništa čula a živo me interesuje
Melika dosta tesko podnosi kemoterapije, pa mora cesto boraviti u bolnici. To jos jos teze pada jer ne moze biti sa Arslnom. Po nekim procjenama bolnica u kojima je bila, potrebno je skupiti 250 000 EUR. Do sada je skupljeno 170 000 EUR.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 12:18:24
macapaca
hvala ti mnogo sad bar znam gdje da pratim kakvo je stanje do sada sam pronalazila samo stare informacije dobro je da je još u funkciji ovaj broj pa možemo ponavljati pozive i širiti dalje da je akcija još u toku što se tiče vaših aktivnosti oko goraždanskih beba tema ste dana veliki pozzz svima
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 21:39:49
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ja samo jos jednom da se zahvalim ljubaznom osoblju Decijeg carstva
I ja bih da se zahvalim ljubaznoj djevojci koja mi je hiljadu puta strpljivo objasnjavala telefonom gdje se nalazi igraonica dok smo mi autom pravili krugove po Dobrinji...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 17.1.2010 23:27:59
mama_debeljuca
Svaka čast, drage moje, vidim da akcija pravo napreduje Drago mi je iščitat sve ove divne postove Ja ću uplatit na ž.račun, čekam platu .. ovo je samo reakcija svake majke koja ne pita da li poznaje drugu osobu ili ne, vec pita sta treba za dijete...
< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 17.1.2010 23:28:48 >
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 19.1.2010 9:31:40
lilith
i ja kaem bravo bas mi je drago sto smo spjeli skpiti stvari za djecicu
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.