|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
16.1.2010 6:42:58   
Nanica Sarajevo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za sve nas!

Ja cu u ova dva tri dana donijeti u igraonu sve sto imam (nemam garderobu, ali cu kupiti potrosne stvari)...

Mamin život - Naida se rodila 19.12.2008. godine....
Mamina radost - Adi se rodio 08.07.2010. godine.
“Good children make good mothers.”

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 326
16.1.2010 10:21:51   
Anoniman
Znate li kojeg su uzrasta djeca od tetke od malih beba ijesu li djecaci, djevojcice.
Da li mogu nesto za tetku spakovati, imam kaput koji sam dobila na poklon, ne odgovara mi i mozda sam ga dva puta obukla. Hajde javite mi brzo

(odgovor članu Nanica Sarajevo)
  Neposredna veza do poruke: 327
16.1.2010 11:35:34   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Posto mi niko nije odgovorio ja sam nazvala tetku od malih beba....user posted image
Isplakala sam se sa zenom. Zahvalila je svima svima svima. Kaze da joj je i poziv dovoljan, dovoljna je i sama pomisao da neko misli na njih i da nisu sami. Ja sam skroz potresena....

Ja sam odlucila otic i posjetit ih. Ako neko zeli sa mnom nek se javi. Mozemo otic kad krene taj kombi, u tom slucaju bi spremila za djecu poseban paketic sa slatkisima i vocem.

Jos jednom kazem ako neko hoce da ide sa mnom nek se javi i mozemo se dogovorit, a kod mene u auto moze dosta stat.

Tetka je visoka oko 175, tako da znate....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 328
16.1.2010 11:42:36   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Maida*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Posto mi niko nije odgovorio ja sam nazvala tetku od malih beba....user posted image
Isplakala sam se sa zenom. Zahvalila je svima svima svima. Kaze da joj je i poziv dovoljan, dovoljna je i sama pomisao da neko misli na njih i da nisu sami. Ja sam skroz potresena....

Ja sam odlucila otic i posjetit ih. Ako neko zeli sa mnom nek se javi. Mozemo otic kad krene taj kombi, u tom slucaju bi spremila za djecu poseban paketic sa slatkisima i vocem.

Jos jednom kazem ako neko hoce da ide sa mnom nek se javi i mozemo se dogovorit, a kod mene u auto moze dosta stat.

maida svaka cast,potrudice mo se nesto i tetki da spakujuemo zasluzila je svaka cast i tebi,ja bih rado posla u posjetu,ali nemam kom djecu ostaviti,ali se nadam da ce ti se neko javiti da podje,Allah.dz.s.,da te nagradi...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
16.1.2010 12:24:16   
IvanaTz

Uh Maida*...user posted image user posted image user posted image Ovo je bas potresno...
Svaka cast sto si odlucila da odes, nadam se da ce biti jos forumasica iz Sarajeva koje ce ti se pridruziti. Ja bih te zamolila da slikas i djecicu i tetku pa da i mi koji ne mozemo u posjet barem tako upoznamo ovu porodicu.
Veliki pozz! user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
16.1.2010 12:32:37   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ja sma toliko emocionalna od sve ovoga da mislim da se polako u svemu gubim. Draga Maida ja bih išla al vjeruj mi meni bi srce tamo puklo. nekako sve mi se skupilo, i obaveze u kući, i djeca mi mala, i juče... i ove tužne priče...da mi je da svima mogu olakšati da svima bude zlatna sredina i meni i njima. Evo me plačem Allahami dž.š, žene drage da samo pomislim kako je toj ženi dok gleda te maksume koji jadni ni svjesni nisu da im mame nema.

nekda je ovaj život baš nepravden, a opet sve je to volja svevišnjeg a bez obzira na vjerovanje nije da se ne zapitam jel uvijek bio u pravu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 331
16.1.2010 13:20:35   
Lejla Ka
Maida, reci nam kolika su tetkina djeca, ima li koja djevojčica, ja imam jednu od 5 godina, pa ako može da šta njeno šaljem?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 332
16.1.2010 13:24:28   
Lejla Ka
Još jedna ideja (pošto vidim puno Pampersa po RR stranicama), može li ih neko kontaktirati i možda isposlovati da poguraju malo sa nekom donacijom pelena, ipak je dvoje djece, različitih uzrasta, puno je to kad se sabere?

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 333
16.1.2010 13:30:20   
Anoniman
Tetka ima dva djecaka. Ja sam pitala bas za djevojcice. omakaze da ima u komsiliku jednu porodicu gdje bi dobro doslo nesto za djevojcicu... ne znam vise detalja. Mislim da su im sad najpotrebnije higijenske potrepstine i hrana. Moze se kupit i pelena za posle, veci brojevi za posle. Razmisljala sam o hipp hrani za bebu posle 6 mjeseci ali mislim da mi za par mjeseci mozemo opet nesto ovako napravit. Ja opet predlazem da jos jedna ili dvije idu sa mnom i da im usput kupimo voca i neke osnovne hrane, da ih obidjemo, jer zaista ce im to znacit vise nego ovi pokloni. Da ste samo culi ovu zenu kad sam je nazvalauser posted image
Jos sam pod utiskom toga, jos jedan paket sam spakovala Davudu sam iz euku otela autic i rekla "dosta je, sve cemo podijelit na pola", stvarno sam pod dojmom.

A i sretna sam sto mogu nesto ovako ucinit i sto se mozemo organizovati i pomoci. Hvala vam hanaume

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 334
16.1.2010 13:33:46   
jasmina_mm
Maida ja sam vec o stavila u Djecijem carstvu jedan veci paket pun hrane pa vjerujem da ce im dobro doci. Ne mogu obecati ali zaista bih voljela i ja da idem, a sada su mi ispiti, ali ako se budem mogla organizovati javim se. 

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 335
16.1.2010 13:46:11   
putnica
Maida ti to mislis sledecu subotu kad budemo dostavljali stvari? Ja cu dati sve od sebe da idem..mislim da hocu akoBogda.

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 336
16.1.2010 13:50:14   
mamine oci
evo ja sam napravila jos jedan paketic nesto za bracu od 10god,jedan pokloncic tetki sobne papuce jednu majcu,idem sad kupit malo namirnica,ali me zanima jel jos uvjek nosimo u djecije carstvo ili neko pomenu da se nosi i sutra u suzinu igraonu,ili su nam na raspolaganju obje igraone...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 337
16.1.2010 13:59:15   
putnica
Zbirna tacka za stvari je ipak na Dobrinji i ako se nadjete u drugim igraonicama..

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 338
16.1.2010 14:10:14   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: putnica

Zbirna tacka za stvari je ipak na Dobrinji i ako se nadjete u drugim igraonicama..

hvala primila k znanju..

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 339
16.1.2010 14:17:49   
Anoniman
Da, stvarnio mislim ici. Samo pod uslovom da ne bude snijeg i daa ne idem sama....

Neposredna veza do poruke: 340
16.1.2010 14:20:41   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: mamine oci

evo ja sam napravila jos jedan paketic nesto za bracu od 10god,jedan pokloncic tetki sobne papuce jednu majcu,idem sad kupit malo namirnica,ali me zanima jel jos uvjek nosimo u djecije carstvo ili neko pomenu da se nosi i sutra u suzinu igraonu,ili su nam na raspolaganju obje igraone...

samo djecije carstvo
kod Suzane se mozete skupiti i druziti ali se to sto donesete mora prebaciti opet u djecije carstvo...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 341
16.1.2010 14:22:16   
Visnja RR

Da, stvarnio mislim ici. Samo pod uslovom da ne bude snijeg i daa ne idem sama....

Maida rado cu ici s tobom ako ne bude snijega i ako Asja bude ok

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 342
16.1.2010 14:41:14   
putnica
Evo pitala sam tetu i za drugu djecu,s obzirom da je to pitanje cesto postavljano.Isto su djecaci stari 12 i 16 godina.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 343
16.1.2010 15:43:24   
mamine oci
ja cu samo ovo da kazem: jedno veliko bravo za sve zene i u ime svih forumasica hvala svima koji ucestvuju u ovakvim akcijama,i cisto sumnjam da je ovaj forum za muskarce dali bi oni uspjeli sta ovako napraviti,ili se organizovat,jos jednom su zene pokazele svoju vrijednost user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 344
16.1.2010 15:51:33   
nikita
Svaki put kad dođem na ovu temu placem, koja sudbina te djece pa i te tetke Boze dragi pomozi im...
nedavno je poginuo ovdje bracni par i ostalo im 4-ero djece , najmlađe 2 najstarija 19 god...ta najstarija je donirala organe roditelja i spasena su 2 druga zivota... pa jel ovo dovoljno da shvatimo koliko smo sretni? Oko kojih se gluposti mi brinemo...Svaka cas vama zene, vidi se da imate divno srce, sve to Onaj gore vidi i sve ce se to vama vratit a ON zna sta vama najvise treba...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 345
16.1.2010 18:31:03   
kovrdjava
user posted image Ja bih išla vrlo rado s tobom i lično im uručila navac,a najviša bi mi želja bila otići i pomaziti male bebaće,ako ima slobodnog mjesta ja se prijavljujem da idem s tobom (nadam se da će to vikend biti)user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
16.1.2010 18:34:28   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: kovrdjava

user posted image Ja bih išla vrlo rado s tobom i lično im uručila navac,a najviša bi mi želja bila otići i pomaziti male bebaće,ako ima slobodnog mjesta ja se prijavljujem da idem s tobom (nadam se da će to vikend biti)user posted image

posalji maidi pp nadam se da cete se dokovoriti kad vec nosis novac sto kazes mozes im i licno uruciti...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 347
16.1.2010 18:42:25   
kovrdjava
Da ja bih više voljela vidjeti beba novac uvjek mogu uplatiti mm dala da mi uplati jučer a on nije stigao jer mu je nešto iskrslo ,a imam nekih 250KM,pa ako krenem za Goražde ponjela bih još nekih stvariuser posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

Neposredna veza do poruke: 348
16.1.2010 20:30:38   
macapaca
Slučajno sam čula za vašu akciju i osjećam potrebu da vam se lično zahvalim reagovale ste brže od lokalnog centra za socijalni rad. Svaka vam čast.Hvala vam što imate čiste duše i veliko srce Ovu porodicu lično poznajem i budite sigurne da će oni sve što bude više nego im bude potrebno podijeliti kome treba takvi su podijeliće i zadnji zalogaj Veliki zagrljaj i puno poljubaca za sve forumašice iz Goraždauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 349
16.1.2010 21:16:34   
Anoniman
macapaca,
nema potrebe da se zahvaljujes... ovo je samo reakcija svake majke koja ne pita da li poznaje drugu osobu ili ne, vec pita sta treba za dijete...
ne daj Boze nikome sudbinu tih maksumcadi, a obzirom da smo ovdje kao jedna velika porodica, osjetile smo potrebu da reagujemo i pomognemo toj djecici a i teti koja je preuzela brigu o njima...
u pravu si kada kazes da smo brze reagovale od socijalnog, a pitanje je da li ce oni uopste i reagovati...
pozdravljam i ja tebe i naravno sve ove drage zenice iz svih krajeva nase velike BH

(odgovor članu macapaca)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *