Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 16:17:39
Anoniman
dogovoreno draga, u toku iduce sedmice cemo se definitivno dogovoriti gdje kada i kako... vozac ce doci, samo zavisi koliko ce biti stvari da znam koji auto da uzme, da li kombi ili kamion... u svakom slucaju tu smo da se dogovorimo... evo mi babo i mama sjede, pa cemo se pisati
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 16:49:47
MinaMM
vidim da bambi moze nabaviti i kamion, i u tom slucaju ne znam hoce li biti potreban jos jedan kombi iz sarajeva. meni mozete javiti i jedan dan unaprijed. bitno je skupiti sve to a lako cemo za prevoz . LP
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 16:54:58
Anoniman
Mina u pravu si, na raspolaganju mi je i kombi i kamion, sve zavisi od kolicine robe koja se transportuje, pa cu znati sta cemo poslati kad budemo znali kolicinu.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 16:59:32
MinaMM
ja cu ti poslati na pp moj broj telefona da me mozete kontaktirati kad budete sta odredjenije znali. mali mi sutra puni dva mjeseca tako da jos uvijek nisam u mogucnosti cesto provjeravati internet.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 18:02:02
putnica
Drage moje forumasice, reakcije da se pomogne bebicama su me ostavile bez teksta,i ostaje plan da nasa posiljka akoBogda iza 22 januara treba putovati za Gorazde!
Kad vec ide kombi do Gorazda,ko je u prilici da ubacimo nesto hrane ili odjece za ovog nadarenog djecaka,koji ima 11 godina,odlican je ucenik ali nema u cemu otici u školu,i nema sta jesti.
Kazem ako je neko u prilici,da se ubaci kg brasna,ulja i sl.,mozda garderobu koju su naci djecaci prerasli..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 19:26:38
Hanady RR
Ja sam danas bila u kratkoj šetnji, kupila Humanu, pelen za jednog i drugog dječaka, termo čarapica za svu djecu, 2 gegice. Imam 4 pavlovićeve kreme velike, 4 šampona bekutan, 4 sapuna bekutan i 4 čaja od komorača bekutan. Imam peškirić za bebu , jednu ambasador dječiju dekicu (nova). e sad imam još toga u planu ali imam pitanje Ja imam kolica za bebu, plave boje sa medama, to je moja Hanadi dobila iz njemačke al mi in i nismo nešto posebno koristili jer smo druga kupili prije poroda i plus imamo i jedna crvena pa nam ta netrebaju. Jel bi bilo Ok da i njih dostavim do igraonice na Dobrinji da idu za Goražde, kontam ako im netrebaju neka ih prodaju svaki im je dinar važan.
Još nešto, na ovoj temi sam obećala dolazak kod suzi u nedelju međutim mjenjam plan, ja u nedelju bušim uši malenoj a mi to kući radimo pa imam obaveza tako da posjet igraonici odgađam, a ovo će mm odnijeti na Dobrinju utorak jer je tad slobodan i da ja stignem još šta kupit.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 19:28:11
Hanady RR
i eto još samo da kažem nisma baš skontala kako bih ovaj spisak sredila, al ću na njega dodati sve kad uz allahovu pomoć utorak bude konačno spakovano. Samo mi javite šta mislite za kolica.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 20:09:35
Hanady RR
Sve se može kad se male ruke slože.
znači idu i kolica, super. I samo da naglasim da je moj dragi mm dao ideju za kolica ja sam na njih bila i zaboravila.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 20:22:06
juni
Mi smo bili veceras u igraoni, i dostavili dusek , pelene, kozmetiku za bebe, cetkicu i kaladont za malo stariju bebu, robicu od Emila i igracke. Moram pohvaliti clanove udruzenja Djeca jer se veoma susretljivi Hvala im sto su nam izasli u susret!
Tamo sam se srela sa Jasminom i Maminom junacinom, nasim forumasicama.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 21:37:43
IvanaTz
Samo da javim da je gepek pun puncat i da posiljka iz TZ krece sutra... Pohvale Breskvi i Aminad (one su mi pomogle da napunim gepek i donijele tonu stvari) a i ostalim nasim Tuzlankama koje su se javile i uplatile novac na racun ove porodice! Pohvale i svima vama ostalima sto ste se ukljucili u ovu akciju, veeeliiikiii pozz za sve vas!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 22:00:56
jasmina_mm
Evo kao sto juni rece srele smo se u igraonici Dostavila sam sve hB pa je i to obavljeno jedan kompletan paket je odjeca za bebu od mjesec, flasice, cucle its drugi paket je hrana koja moze stajati a treca kesa su pelene za starijeg djecaka, cetkica i kaladont, bodiji, dzemper, kesa igracaka, tople papice i nesto gardarobe za desetogodisnjeg djeaka. Dala sam sve od sebe i mislim da sam prikupila jako funo Veliko hvala na pomoci jednoj gospođi i njenom dječijem forumu
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 22:20:53
shejla
Ja cu nekad u toku iduce sedmice aBd, kad mm bude slobodan.
Pripremila sam jastuk za spavanje (onaj trokutasti da se beba ne prevrce), lezaljku za kupanje, peskiric, platnenih pelena, siperaka, igracaka i nesto malo robice koju sam nasla a da nije roza
da li bi neko definitivno nabrojao SVU DJECU, dakle ovih troje je 1 mjesec, 17 mjeseci i 10 godina A dvoje tetkinih, koliki su i jesu li djecaci ili djevojcice?
Imam prijatelje sa djecom raznih uzrasta, pa da vidim imaju li sta viska i za ostale.
< Poruku je uredio shejla -- 15.1.2010 22:23:39 >
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 22:21:34
Aminad
Iskoristit ću priliku da se zahvalim svojoj prijateljici Azri koja je pripremila jednu punu kesu. Uspjela sam pronaći dvije odlične jaknice jednu zimsku i jednu proljetnu, ako ne budu mogle ovoj bebici od 17mj. sigurno će moći sljedeće zime bebici. stavila sam sandalice, čizmice i papice, čarapice, siperčiće, nekoliko toplih kompletića za starijeg dječačića. Više od pola onog što sam poslala je novo, tek nekoliko stvari ima dječijih koje su dobro očuvane.(nažalost nisam imala puno dječije odjeće od mojih dječaka jer sve što prerastu odmah šaljem u merhamet)vidim da ima bodija pa njih nisam...peškir veliki za kupanje i dva manja ogrtača poslije kupanja, pelene, krema, šampon...igračkice i da ne nabrajam sad sve redom... a vala tetku i tetki sam poslala kahvu da popiju. Zaslužili su.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 15.1.2010 22:23:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Aminad
... a vala tetku i tetki sam poslala kahvu da popiju. Zaslužili su.
bravo , rastuži me baš veliko im srce pa i oni imaju dušu....e ja ću šteku cigara da kupim pa ako ne puše nek sa komšijama uz tu kafu razdjele