|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretis (expres) lonac
29.10.2013 22:09:08   
Selminja

IZVORNA PORUKA: Iman83

Koliko košta taj Delimano i koja litraža?user posted image

Za 155 km dobijes dva pretis lonca, jedan od 2.5l i drugi od 5.5l, uz mercator naljepnice naravno, 10 komada ako imas Pika karticu, 15 ako nemas.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 351
   [Obrisana poruka]
29.10.2013 22:10:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Selminja)
  Neposredna veza do poruke: 352
29.10.2013 22:22:50   
Hannica
Ja imam neki pretis,nisam primjetila da mi je nesto brzi od obicne serpe. Grah ne moze skuhati prije dva sata.user posted image
Za koliko kod vas grah bude gotov,u pretisu?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 353
29.10.2013 22:24:39   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja imam neki pretis,nisam primjetila da mi je nesto brzi od obicne serpe. Grah ne moze skuhati prije dva sata.user posted image

20-30 min........zavisi od vrste.....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 354
29.10.2013 22:25:02   
Selminja

15-20 minuta, s tim da ga potopim noc prije.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 355
   [Obrisana poruka]
29.10.2013 22:30:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Selminja)
  Neposredna veza do poruke: 356
29.10.2013 22:32:03   
MicoTico
Grah za max pola sata u pretisu. Ja ga ne potapam , nego prokuham , vodu prospem, pa ponovo stavim da se kuha.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 357
29.10.2013 22:36:27   
bebaa

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Grah za max pola sata u pretisu. Ja ga ne potapam , nego prokuham , vodu prospem, pa ponovo stavim da se kuha.

isto ovako i ja s tim da ga ipak nakiselim u vodu pa oko 15 min prije nego stavim da prokuha.....ma pretis je zakon...ko ga nema ni ne zna šta propušta.....user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 358
29.10.2013 22:36:31   
Hannica
user posted image user posted image
Onda moj pretis ne radi,ocito.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 359
29.10.2013 22:37:26   
bebaa

možda ti je otišao dihtung ako je starija tipa....pa pušta negdje.....user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 360
30.10.2013 0:28:13   
Hannica

IZVORNA PORUKA: bebaa

možda ti je otišao dihtung ako je starija tipa....pa pušta negdje.....user posted image

Ma nije,takav je od pocetka,skoro nov,samo grah u njemu kuham i meso od kurbana.user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 361
30.10.2013 0:29:02   
Hanady RR

istouser posted image
samo u vodu u kojoj ga prokuhavam stavim malo sode bikrbone

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 362
30.10.2013 1:10:36   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

istouser posted image
samo u vodu u kojoj ga prokuhavam stavim malo sode bikrbone

Isto,prokuham i stavim sodu,ali opet dva sata.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 363
30.10.2013 18:52:58   
D_K

IZVORNA PORUKA: Selminja

Ja sam neki dan kupila ta dva Delimano sto dodju u kompletu u Mercatoru, i sve pohvale user posted image
najprije sam mislila uzeti onaj jedan tefalov, ali odlučim se za Delimano. Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana. U onom vecem od 5,5l kuham sarmu, punjene paprike, raskuhavam meso i sl.
Ja miline majko moja, ni znala nisam. Sta sam ja kuhala do sad ne znam, a ni kako user posted image
Sve je ekspres brzo i gotovo. Gulas neku noc skuhala za 20 minuta, jos je staro kurbansko meso. Jednom sam sjecam se, meso slicno kuhala 3 sata i opet je bilo ko opanak user posted image
U uputstvu sve fino objasnjeno, na poklopcu su dva dugmica open i close, ne moze bit jednostavnije i lakse.
Uglavnom ja sam prezadovoljna, Imaju i garanciju 10 godina.
Tefal je takodjer dobar, ali dva put je dvaput user posted image

joj ovo mi je bas trebalo.
meni je 'otisla' guma na pretisu, praaavo me zeza, bukvalno je neupotrebljiv.
ja sam vec skupila bodove samo cekam iskustva za ovu ponudu. taman bi mi odgovarala dva pretisa, manji za gulase i tako, bas kao kod tebe.
dakle pozitivno iskustvo!!

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 364
30.10.2013 19:06:07   
Visnja RR
dakle imamo dobre preporuke ...ja imam skupljene naljepnice i isto tako čekam ko će šta reći user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 365
30.10.2013 23:09:18   
sirnica
I ja sam imala neki ekspres šklj, ni e od ekspresa, funkcija ko obična šerpa. Kupila neki dan ovaj delimano set-ma miline, grah, kurbansko meso-raspada se, preukusno, a začas.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 366
2.11.2013 0:43:19   
mama_mo

IZVORNA PORUKA: Selminja

Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana.

Mene upravo veličina lonaca i odbija, kontam i onaj od 5,5l mi mal, meni je neka donja granica 6l za ekspres, pa tko ti brani manje nasuti, al' šta ćeš s 2,5l, a koliko znam uvijek se sipa do 2/3 kapaciteta... Sad si me ostavila u čudu, jer po tvome to je ipak 6-8 obroka user posted image Ali bravo za tebe user posted image , nadam se da ih je još netko s foruma kupio, da čujemo mišljenje, jer i ja o njima razmišljam, a u opciji mi je i onaj tefalov od 6l, ali me delimano više privlači

L. 2010. mamina ljubav najveća
V. 2013. mamina sreća najveća

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 367
2.11.2013 0:57:28   
Hannica
Meni bi taj od 2, 5l odgovarao, uglavnom kuham za dvoje i djecu, ali njih jos ne brojim.guser posted image

(odgovor članu mama_mo)
Neposredna veza do poruke: 368
2.11.2013 8:41:58   
niki83
Meni isto treba pretis lonac! Drugi dan bajrama mi se pokvario ovaj koji sam dobila kad sam se udala user posted image
Super bi bio taj delimano, ali bodovi user posted image niti ih skupljam, niti imam Mercator blizu.. I pretpostavljam da je skuplji dsleko..

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 369
2.11.2013 9:02:04   
Hannica
Mozda bude kos nas u konzumu,nadajmo se.user posted image
Znam da je nekad bio tefalov na snizenju,bas s tim bodovima,ali opet skup bio oko 150 KM.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 370
2.11.2013 9:41:21   
bebacha

Znam da je nekad bio tefalov na snizenju,bas s tim bodovima,ali opet skup bio oko 150 KM.

jedino aki ima kakav metalacuser posted image user posted image user posted image
cini mi se da su konzum i metalac dobri drugoviuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 371
2.11.2013 9:48:26   
Hannica

IZVORNA PORUKA: bebacha

jedino aki ima kakav metalacuser posted image user posted image user posted image
cini mi se da su konzum i metalac dobri drugoviuser posted image user posted image user posted image

Ja vjerujem da je,ako postoji njihov pretis,dobar.user posted image
A bili su i sa tefalom bliski jedno vrijeme,mi kupili pretis prijateljima. (a ja ga nemam user posted image user posted image )

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 372
2.11.2013 9:52:00   
palachinken
Što se i meni šmiga na taj neki šmensi pretis user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 373
2.11.2013 9:52:25   
niki83
Tako ti je to Hannice user posted image

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 374
2.11.2013 9:53:16   
bebacha

IZVORNA PORUKA: bebacha

Ja vjerujem da je,ako postoji njihov pretis,dobar.user posted image
A bili su i sa tefalom bliski jedno vrijeme,mi kupili pretis prijateljima. (a ja ga nemam user posted image user posted image )

postoji,tako gogle kaze
o konzum je poceo opet stavljat na njihove stvarui na snizenje
ove sedmice su tave na snizenju 50%

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *