Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma kakvo konzumovo 50 %. Metnu cijenu vecu nego u svim radnjama,taman dodje na isto s tim popustom. Nidje to na svijetu nema.
nije bas tako evo ja juce kupila tavu 50% snizena,i platila 27KM i sad gledam na netu prava cijena joj je 50 i nesto KM znaci uopste cijene a ne u Konzumu
Ma kakvo konzumovo 50 %. Metnu cijenu vecu nego u svim radnjama,taman dodje na isto s tim popustom. Nidje to na svijetu nema.
nije bas tako evo ja juce kupila tavu 50% snizena,i platila 27KM i sad gledam na netu prava cijena joj je 50 i nesto KM znaci uopste cijene a ne u Konzumu
Ne znam za tavu,ali znam da su,kada je bilo to snizenje s bodovima na ukupan tefalov asortiman,cijene bile bas pojake.Ne bas duplo,malo sam pretjerala,ali su bile skuplje nego inace.
Ja sam neki dan kupila ta dva Delimano sto dodju u kompletu u Mercatoru, i sve pohvale najprije sam mislila uzeti onaj jedan tefalov, ali odlučim se za Delimano. Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana. U onom vecem od 5,5l kuham sarmu, punjene paprike, raskuhavam meso i sl. Ja miline majko moja, ni znala nisam. Sta sam ja kuhala do sad ne znam, a ni kako Sve je ekspres brzo i gotovo. Gulas neku noc skuhala za 20 minuta, jos je staro kurbansko meso. Jednom sam sjecam se, meso slicno kuhala 3 sata i opet je bilo ko opanak U uputstvu sve fino objasnjeno, na poklopcu su dva dugmica open i close, ne moze bit jednostavnije i lakse. Uglavnom ja sam prezadovoljna, Imaju i garanciju 10 godina. Tefal je takodjer dobar, ali dva put je dvaput
joj ovo mi je bas trebalo. meni je 'otisla' guma na pretisu, praaavo me zeza, bukvalno je neupotrebljiv. ja sam vec skupila bodove samo cekam iskustva za ovu ponudu. taman bi mi odgovarala dva pretisa, manji za gulase i tako, bas kao kod tebe. dakle pozitivno iskustvo!!
super infor... dajte još preporuka za ove lonce... skupih naljpnice rzinski uz pomoć supsuga i višnje RR...da letim ...po njih..javite isksutva
Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana.
Mene upravo veličina lonaca i odbija, kontam i onaj od 5,5l mi mal, meni je neka donja granica 6l za ekspres, pa tko ti brani manje nasuti, al' šta ćeš s 2,5l, a koliko znam uvijek se sipa do 2/3 kapaciteta... Sad si me ostavila u čudu, jer po tvome to je ipak 6-8 obroka Ali bravo za tebe , nadam se da ih je još netko s foruma kupio, da čujemo mišljenje, jer i ja o njima razmišljam, a u opciji mi je i onaj tefalov od 6l, ali me delimano više privlači
Pa nije to 6-8 obroka Mi jedemo samo jednom kuci, tj za rucak, to su nam ustvari 4 obroka (za dva dana) plus dijete od 2 godine se ušlepa. Meni je ovaj manji bas potaman, ionako mm nece jesti istu hranu treci dan. Zahmet mi praviti manje kolicine u ogromnom loncu, ko ce to prati i ne mogu ga ni smjstiti u friz. Dok sam trazila i gledala, cijene malog pretisa su bijedno manje od npr 2l veceg, pa se i ne isplati kupovati manji. No ova kombinacija je super.
Ja sam neki dan kupila ta dva Delimano sto dodju u kompletu u Mercatoru, i sve pohvale najprije sam mislila uzeti onaj jedan tefalov, ali odlučim se za Delimano. Meni je ogromna prednost jer dobijem onaj manji pretis lonac od 2,5 l, jer ja rijetko kuham ogromne kolicine hrane. Najvise kuham u ovom manjem, ako je gulaš, čorba ili sl, količine taman za dva dana, za 3-4 člana. U onom vecem od 5,5l kuham sarmu, punjene paprike, raskuhavam meso i sl. Ja miline majko moja, ni znala nisam. Sta sam ja kuhala do sad ne znam, a ni kako Sve je ekspres brzo i gotovo. Gulas neku noc skuhala za 20 minuta, jos je staro kurbansko meso. Jednom sam sjecam se, meso slicno kuhala 3 sata i opet je bilo ko opanak U uputstvu sve fino objasnjeno, na poklopcu su dva dugmica open i close, ne moze bit jednostavnije i lakse. Uglavnom ja sam prezadovoljna, Imaju i garanciju 10 godina. Tefal je takodjer dobar, ali dva put je dvaput
joj ovo mi je bas trebalo. meni je 'otisla' guma na pretisu, praaavo me zeza, bukvalno je neupotrebljiv. ja sam vec skupila bodove samo cekam iskustva za ovu ponudu. taman bi mi odgovarala dva pretisa, manji za gulase i tako, bas kao kod tebe. dakle pozitivno iskustvo!!
super infor... dajte još preporuka za ove lonce... skupih naljpnice rzinski uz pomoć supsuga i višnje RR...da letim ...po njih..javite isksutva
Hanady sta ces od tolikih lonaca?
znači Višnja ti ih uzela...vala ću i ja sutra...imama 15 naljepnica i Pik-a karticu... pa da ih zajedno proučimo
Ja pretisohobičarka, imam pitanja nekoliko, za ove žemske što su gulaš kuhale u maloj šerpi, jel poklopac onaj sa dihtungom se stavlja ili onaj stakleni, ja imam naljepnice, i pare bih nekako skockala, samo još strah da pobjedim, jedino na ljepotu da me smuntaju ovi pretisi, onako lijepo izgledaju
hajde sretno..sta sto vise hrane u njemu skuhas...
cuj lonac od 2.5 l..
ja imam oaj od 7..i skuham grrah u njemu..naravno ne moze pun...i jedva nam bude dva dana,,
sta bi s tim malim..samo supu za H
supa, sitni ćevap, gulaš. đulbastije...ono mesni prilozi uz povrće... nije loše maleni imati...
ja odoh po svoje danas aBd dok nisma pare potrošila