reallove
|
IZVORNA PORUKA: MELLI IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: dzeni_nl e ja bas izbjegavam da kupim pretis lonac, jer me bukvalno strah, nisam bas vjesta rukovati sa njim. I ja isto,jednom sam bila kod mame i ona kuhala u pretis loncu,kad je puuuklllooo,od tada ga ni mama vise nema,a i moja sveki ga nema jer se i ona boji šta je bona puklo???' ja se taman oslobodila straha,a ti meni puklo ja imam neki solingen ili nešto tako,ima ta, ko neka, dva ventila.Ali opet ,on čim pisne,ja bježim u drugu sobu Sad sam se ko i oslobodila,ali na početku,mi je bio noćna mora.Sad me baš spasi kada sam u stisci s vremenom,a sa dvoje djece ,uvijek sam u stisci ma sta ja znam samo buuum i para na sve strane nisam imala vremena da pregledam jer sam u roku od 1 sec.vec bila pred vratima ..ma mama vjerovatno nije znala dobro da zatvori...