Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:12:14
mersiha 77
nanika bas mi je zao doro je da si sad bolje ali to je zbog neznanja rukovanja s istim zato ja i ispitujem da nebih bilo belaja pusa za tebe velika
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:15:02
nanika
Mersiha hvala ti , samo pazi, bas treba biti oprezan
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:23:28
Lady26
Od onog tvog slucaja, uvijek stavim krpu preko poklopca da ne moze "prsnuti" kad ga otvaram
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 8:41:43
lirio
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Ja koristim tefal - pretis lonac, i kupljen u Merkuru na Stupu. Lahko pravo za rukovanje. i moj je ovakav.... skoro svaki dan je u upotrebi i dobar je skroz...slusa pravo
_____________________________ Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 8:55:37
mersiha 77
lirio i moj je isti ja juce kuhala grasak s mesom ma odlican je nasla sam na cika googleu upotstvo na nasem jeziku
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 9:30:03
Neca xxx
Nanika, a sta je bilo sa pretisom. Da i ja pazim. Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:29:00
Visnja RR
nađoh temu koji pretis da uzmem
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:29:35
teacher75
lagostina
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:30:03
teacher75
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Nanika, a sta je bilo sa pretisom. Da i ja pazim. Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam. evo i neca se slaze
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:31:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Hanady RR Ja da nemam pretis ja nikad ručka imala nebi...sem ponekad kad može pravo u pećnisu bez kuhanja u pretisu...tipa pita...a sve ostalo pretis pa peci Podapisujem Ne znam kako bi sve stigla fb,rr,djidji midji da nije pretisa. Mora se nesto jesti evo i hanady nahvali pretis, a tamo na temi meni kontru puca
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:32:03
koka i po
ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala.
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:33:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:34:56
koka i po
veze nemam
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:35:49
teacher75
moja mama godinama ima lagostina pretise i nikad nikakav problem s njima nije imala a bas ih cesto koristi. kad sam se udala ona mi je kupila isto lagostina, kaze da su najbolji
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:37:40
Skvo RR
Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:37:57
Visnja RR
moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:38:31
bebacha
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:25
bebacha
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu meni je na izgled i na opis fantastican i delimano isto al ja se razocarala u delimano tavu pa mi sad i pretis manje drag
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:36
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio važno je na kojoj se temperaturi kuha i da nije prepunjen vodom
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:43
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu e i oni su super
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:40:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla ovakav su moji imali nekad, ne znam jel jos u zivotu
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:41:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio važno je na kojoj se temperaturi kuha i da nije prepunjen vodom ja uvijek pazim na oznaku unutra-dokle se moze nasuti voda i cim prosisti smanjim na dvojku
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:45:32
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Visnja RR moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla ovakav su moji imali nekad, ne znam jel jos u zivotu kod moje mame jos u životu ...ima mu bar 35 godina... proizveden u Vogošći a moj je kupljen odma nakon rata ...ali proizvodnja nije Vogošća nego Rudo....isti kao ovaj vogošćanski i eto 17 godina odličan... samo ručka pukla
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:46:32
teacher75
sve sto se nekad pravilo je bilo kvalitetno a ovo sad novo se bas mora paziti sta je i odakle je
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:50:30
mala_sa
Tefal, super pretis
_____________________________ Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Anketa
Brrrr...пеперутка16 Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....
Oznake