Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eksplodirati uh suti pa toga se i bojim,nece valjda,jedva cekam da bude gotovo sva sam u grcu
ma normlano je da mjenja zvuk dok pišti...malo jače i onda malo slabije i tako u krug...ne brini
ekspolirat lako neće... kao prvo samo bi šutio i nakon sati kuhanja... nema pištanja nikakvog ako mu šta nije o volji... a drugo ako je pod pritiskom a u kvaru glavni ''pištač'' svaki ti pretis ima pomoćni za nedo bog...taj bi se aktivirao i para bi ipunila kuću...
znači do ekspodiranja haj haj vremena treba
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ja da nemam pretis ja nikad ručka imala nebi...sem ponekad kad može pravo u pećnisu bez kuhanja u pretisu...tipa pita...a sve ostalo pretis pa peci
Podapisujem Ne znam kako bi sve stigla fb,rr,djidji midji da nije pretisa. Mora se nesto jesti
e nedsvno kod mene mama i ja kažem ručku pile i krompir pečeni... kad ja ono pile u pretis...kaže ona pa zar ga nećeš peći...reko hoću al da ga skuham začas pa ja to samo malo zapečem korica da nastane... kaže ona boože dijete kdo tebe se više ne zna jel se šta kuha ili peče
I ja sam kupila pretis, a velika kukavica. Isprepadao me neki "žnj" marke koji sam dobila prije dvije godine, nisam ni jednom skuhala u njemu. Para ide na sve strane oko poklopca. Kupila sam juče "Metalac", odličan je, ima dobar sistem zaštite, čak je i mene ohrabrio. Nema šanse da se spržiš, jedino ako si baš aljkav. Jednostavan za zatvoriti, jednostavan za otvoriti. Grah se baš brzo skuhao.
sandy, gdje si kupila i koliko si platila, ako nije tajna? Meni ovaj što imam nije dovoljno veliki i malo me nervira način zatvaranja, pa bih kupila još jedan.
U Banjaluci ih ima svugdje, ja sam kupila u "Unitehni". Veličina 7l, 175km. Ima od 5, 7 i 9 litara. Od 5l je 166km, od 9 190km. Imaju i neke talijanske od 100 km. Nije se ni meni svidio način zatvaranja kod metalca, htjela sam Lagostina, više liči na onaj klasični pretis. Na ovom forumu sam pročitala da je nekome eksplodirao pa sam se odmah predomislila. Ovaj je bajonet sistem, onaj na okretanje.
Volym: 6 liter Handtag: Vrmetlig plast Passar induktionshll: Ja
740:-
Mer infoJmfr Kp
Tryckkokare Secure 5, 6 liter Tryckkokaren Secure 5 från Tefal är en prisvärd 6-liters tryckkokare som går att använda på alla spisar och hällar (inklusive induktion).
Med en tryckkokare lagar du maten under tryck, dvs vid temperaturer på...
ja imam ovaj,ali me strah ma nista mu neznam
< Poruku je uredio mersiha 77 -- 30.1.2012 15:49:23 >
joj ma slomih se da postavim sliku ali mi ne ide hehe hajde kazi mi kako?
Korisi stranicu: http://www.slikomat.com/ 1. Sliku koju si našla na netu, spasi na svoj računar. 2. otvori slikomat, na "Pretraži" povuci fotku sa svog računara i idi na "naloži", 3. kad sliku povuče,prikazat će ti je na lijevoj strani, tada "kode za forume" kopiraj (obično to izgleda ovako: [url=http://www......) 4. i onda se vrati ovdje na poruku i taj "kod" zalijepi.
U unutražnjosti lonca ijaš liniju na obodu, i ona ti predstavlja max. količinu tečnosti koja može biti u loncu. Kada sve staviš unutra, zaklopiš poklopcem, na onom "točkiću" imaš brojeve 1 i 2, ja ga uvijek podešavam na 2 jer mi prije se skuha. A na ručki do kraja onu puljku "stegni".
uuuffff skontal ti išta?
ma skontah ja sve nebrini ali mozda mogu proguglati,hehe da te nezamaram mozda mogu naci uputstvo za upotrebu Blue rose hvala ti na pomoci ali mene brine kad prosisti,mene odmah uhvati strah ja smanjim a kako se cisti dizna? joj ja naucila na starom pretisu
Ne spominite mi pretis lonac,ja sam zadobila takve opekotine od njega i od tada ga nema u mojoj kuci .Sad imam oziljke po rukama koje me sjecaju na njega
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.