Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 10:51:37
ziki
Meni je Gladijator predobar film. Gospodar prstena svi dijelovi, Vrelina Al Pacino i Robert De Niro, Lice sa ožiljkom, Borilački klub, Transporter. Komedije dvije čađave dvocijevke, Snatch, upoznati roditelje i ostali nastavci kumovi ne mogu ja u listu od 5
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 11:09:53
ziki
I da dodam jos doba nevinosti, taj me film u tom zivotnom trenutku posebno dodirnuo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 11:25:37
MicoTico
Volim ja dosta tih filmova što ste nabrojale: Legenda o jeseni, Zelena milja, Kuća čudnih duša, Amelie, sve dijelove Kuma, Diplomac, Kramer protiv Kramera, Doručak kod Tifanija, Kazablanka, 4 sobe, Django,Inglourios Basterds, Natural Born Killers, .... Akli Top 5 su mi oni koje oboavam, koji mi prvi padnu na pamet, koje mogu stotinu puta pogledati, a da mi nisu dosadni...
< Poruku je uredio MicoTico -- 2.12.2014 11:26:20 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 11:41:54
aazra
Django Unchained, definitivno i kad ga zaboravim podsjeti me muzika 8skoro sve pjesme sam skinula) ,
Od starih Bal Vampira sa Romanom Polanskim i Sharon Tate, Praznik u Rimu..
Što se komedija tiče teško da bi našla ijednu, ovaj zanr je totalno degradiran Nekad se zazelim onih starih komedija kao što je bio "Zandar iz San Tropea" ili komedije s Leslijem Nielsenom - od njegovih parodija na neke filmova ne prestajem se smijati samo kad se ih se prisjetim...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 14:08:54
MicoTico
IZVORNA PORUKA: aazra
komedije s Leslijem Nielsenom - od njegovih parodija na neke filmova ne prestajem se smijati samo kad se ih se prisjetim...
A ja njih ne podnosim organski, činm ga skopntam, prebacim na drugi kanal. Meni ni sekunde nije smješan. Isti slučaj i Džim Keri, toliko kreveljenja je zaista prevviše za moja čula.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 14:18:24
Mirkica
i moja lista bi bila ogromnaaaaa
jedan od ONIH filmova je film Zivot je lijep ne znam jesam li u zivotu osjecajnij film odgledala definitivno medju najboljim filmovima ima njih jos dosta al ovaj mi naumapde nekako na prvu , a sto se tice preporuka ja volim preporukwe od tiki nekako imamo isti ukus mada volim i historiske koje et ona ne voli , mrzim one filmove pune brutalnosti akcija ne zna se kud udara ne volim ja to .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:00:13
maja78 RR
Django Unchained, definitivno i kad ga zaboravim podsjeti me muzika 8skoro sve pjesme sam skinula) ,
Što se komedija tiče teško da bi našla ijednu, ovaj zanr je totalno degradiran Nekad se zazelim onih starih komedija kao što je bio "" ili komedije s Leslijem Nielsenom - od njegovih parodija na neke filmova ne prestajem se smijati samo kad se ih se prisjetim...
zandari iz santropea su meni bili ekstra, ne znam kako bih sada reagovala na njih
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:06:33
maja78 RR
Najdrazi film i odgledan hiljadu puta: 1. Afera Tomasa Crowna Ostali nisu redosljedom 2. Uhvati me ako mozes 3. Oceanovih 11 4. Matrix 5. Zelena milja (svi filmovi sa Tm Hanksom) 6. Od sumraka do zore
i ima jos milion
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:15:17
yoko eto
bilo bi lakse napisati top 5 najgorih filmova
to bi za mene bio
1.aviaticar (ne znam sta ga nahvalise toliko...nisam imala zivaca ni 20 min. da ga gledam) 2. dzeeeeeeek...roooooooooooz...dzeeeeeeeeeek...roooooz....hrkljus...titanik 3.predzadnji james bond 4. catwoman 5.kako je grinc ukrao bozic
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:34:33
ziki
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Što se komedija tiče teško da bi našla ijednu, ovaj zanr je totalno degradiran Nekad se zazelim onih starih komedija kao što je bio "" ili komedije s Leslijem Nielsenom - od njegovih parodija na neke filmova ne prestajem se smijati samo kad se ih se prisjetim...
zandari iz santropea su meni bili ekstra, ne znam kako bih sada reagovala na njih
Ono nastavaka koliko ih ima 5-6 sam gledala min 10x. Nisam ga odavno gkedala a mogla bih
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:41:14
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: yoko eto
to bi za mene bio
1.aviaticar (ne znam sta ga nahvalise toliko...nisam imala zivaca ni 20 min. da ga gledam) 2. dzeeeeeeek...roooooooooooz...dzeeeeeeeeeek...roooooz....hrkljus...titanik 3.predzadnji james bond 4. catwoman 5.kako je grinc ukrao bozic
2, 3, 5, potpisujem aviatora se ne sjecam, a catwoman nisam gledala
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 20:46:55
yoko eto
to bi za mene bio
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 22:42:46
teacher75
to bi za mene bio
Meni je aviaticar dobar
avijaticar je meni odlican film davno ga gledala ali je bio super , TIKI izbor je dobar Sleepers je jedan od boljih filmova , zadnji i predzadnji nisam gledala ovi ostali su dobri dok Sleepers je top 10 kod mene sigurno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.12.2014 6:59:20
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Angelica
Skoro ih ja odgledala, plakala od smijeha
kod nas na nekim tamo xy kanalima nedjeljom budu zandari , ja i mm odgledamo i tacno da covjek se ismije ljudski , meni licno je Zikina Dinastija odlicna toliko puta sam geldala i Vruc vetar tu se bas bas ismijem ono ljudski