|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
4.12.2014 11:24:56   
aazra
Gledala sam Malenu...dobar je film, ali nisam nešto Monikin fan...nekako mi je ona uvijek kao "objekat" u tim filmovima, ne znam, naravno, to je samo moje mišljenje...

Kad smo već kod talijanskih, evo i od mene preporuka za jedan..."Velika ljepota", ovogodišnji dobitik oscara.
Film je jako neobičan, ispočetka malo dosadan, znači ne drzi paznju user posted image , ali kraj je fenomenalan...mozda cu ga i ja nekad gledati opet i potruditi se da ga malo bolje shvatim user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2358891/

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3826
4.12.2014 21:16:23   
elmaL
Upravo pocinje na Fox Life film http://m.imdb.com/title/tt0105323/.
Za mene, mozda jedan od najboljih filmova koje sam gledala.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3827
4.12.2014 21:49:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: elmaL

Upravo pocinje na Fox Life film http://m.imdb.com/title/tt0105323/.
Za mene, mozda jedan od najboljih filmova koje sam gledala.

I meni je jako draguser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 3828
4.12.2014 21:54:25   
teacher75
Jos jedan meni jako drag film veceras na tv:
http://m.tvprofil.net/show/2035/frida

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 3829
7.12.2014 11:01:17   
aazra
Napokon da se pošteno isprepadam, već sam zaboravila kakav je to osjećaj user posted image Jedino što su glumci malo neuvjerljivi, sto je mozda razlog ovako slabe ocjene user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2870612/

Neposredna veza do poruke: 3830
7.12.2014 11:33:35   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Napokon da se pošteno isprepadam, već sam zaboravila kakav je to osjećaj user posted image Jedino što su glumci malo neuvjerljivi, sto je mozda razlog ovako slabe ocjene user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2870612/

dobra i interesantan tema, i sto kazes glumci onako

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3831
7.12.2014 16:04:54   
maja78 RR
prosi vikend htjeli ici u kino gledati interstellar ali zakasnimo u subotu, u nedelju nije imao ko cuvati malca, ovu sedmicu nije prikazivan radnim danima vec mu je kraj vec samo juce i danas i to u pola dva. Hajd juce imali obaveza nismo isli i napokon danas odemo. Prosle sedmice kad sma zvala za rezervaciju kaze citav vikend nema rezervacija za taj film, danas dodjemo krcata sala samo prva dva reda samo slobodna, hajd uzememo u drugom. Nakom 20 minuta filma smo izasli jer nas je vrat ukocio, jer nam je zlo doslo od letanja ocima po ekranu hvatanja slova i slike koliko je blizu. Hebo ih projektant sale! Neka je mala sala ali samo sto nisu sjedista u platno stavili.
Ovo pricam o cinema city-ju.

Morala sam se pozaliti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 3832
8.12.2014 21:38:40   
MicoTico
Sinoć sam gledala ovu chick komediju
http://www.imdb.com/title/tt2203939/?ref_=nv_sr_1
u početku mi bila malo dosadna, poslije eto sipa.

Za večeras, kad moji svi polijegaju, opet neka s C.Diaz

http://www.imdb.com/title/tt1586265/?ref_=nm_flmg_act_9

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 3833
8.12.2014 21:40:56   
bebaa
jas sinoć gledala Sam u kući....jubilarni milioniti put......user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3834
8.12.2014 23:31:44   
teacher75
Wow, koji lud film!!!
Nije za svakogauser posted image preporucujem palachinken, ako vec do sad nije gledala
http://www.imdb.com/title/tt0445922/

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 3835
9.12.2014 8:35:08   
salmana

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

prosi vikend htjeli ici u kino gledati interstellar ali zakasnimo u subotu, u nedelju nije imao ko cuvati malca, ovu sedmicu nije prikazivan radnim danima vec mu je kraj vec samo juce i danas i to u pola dva. Hajd juce imali obaveza nismo isli i napokon danas odemo. Prosle sedmice kad sma zvala za rezervaciju kaze citav vikend nema rezervacija za taj film, danas dodjemo krcata sala samo prva dva reda samo slobodna, hajd uzememo u drugom. Nakom 20 minuta filma smo izasli jer nas je vrat ukocio, jer nam je zlo doslo od letanja ocima po ekranu hvatanja slova i slike koliko je blizu. Hebo ih projektant sale! Neka je mala sala ali samo sto nisu sjedista u platno stavili.

Morala sam se pozaliti

Da ti pravo kazem ustedila si sebi 3 sata peglanja. Ja vece razocarenje doavno ne dozivjeh...puno sam ocekivala od filma, Nolan je to, Metthew, svi odusevljeni bla bla...a film TRUBA - nelogican, razvucen, nategnut do bola, pretenciozan na million nacina....bezveze! Daleko od ocjene 9 na imdb!

Neposredna veza do poruke: 3836
9.12.2014 12:56:19   
palachinken

IZVORNA PORUKA: teacher75

Wow, koji lud film!!!
Nije za svakogauser posted image preporucujem palachinken, ako vec do sad nije gledala
http://www.imdb.com/title/tt0445922/

Ima sve što moji omiljeni filmovi imaju - muziku i zgodnog Britanca user posted image user posted image Pristavim ga čim prije

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3837
9.12.2014 14:07:52   
aazra
IZVORNA PORUKA: salmana

Morala sam se pozaliti

Da ti pravo kazem ustedila si sebi 3 sata peglanja. Ja vece razocarenje doavno ne dozivjeh...puno sam ocekivala od filma, Nolan je to, Metthew, svi odusevljeni bla bla...a film TRUBA - nelogican, razvucen, nategnut do bola, pretenciozan na million nacina....bezveze! Daleko od ocjene 9 na imdb!

Volim Metjua, ali nakon ove dvije temeljite opservacije, sve su prilike da ću ga propustiti user posted image

Hvala vam cure user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 9.12.2014 14:09:02 >

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 3838
9.12.2014 17:17:44   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: salmana

Morala sam se pozaliti

Volim Metjua, ali nakon ove dvije temeljite opservacije, sve su prilike da ću ga propustiti user posted image

Hvala vam cure user posted image

ma Azra ja nisam odustala, mene je pocetak zainteresovao hehe a nahvalili ga, evo selmana kaze ne valja, znaci gledanje od kuce :)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3839
10.12.2014 6:59:39   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: elmaL

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: yoko eto

ovo skinite kako znate i umijete...serija je straaaava...ja bolje odavno nista nisam gledala

http://www.imdb.com/title/tt2356777/

"pristavila". Djeluje mi obećavajuće. U svakom slučaju, možemo je mm i ja zajedno gledati.
Javim utiske.

Mm i ja smo je bili poceli gledati, ali ne znam da li sam do kraja prvu epizodu pogledala. Malo mi sporo, monotono, nije mi leglo iako po opisu sam mislila da je po nasem ukusu.

Haj bas javi utiske, mozda je do mog raspolozenja bilo, pa mi nije leglouser posted image

odgledala seriju sta reci odlicna , meni se dopala al bas bas pravo , prva epizoda i jeste malo podosadna dok se skontas ali sve ostalo sve bolje i bolje , nesto drugacije nesto dobro nesto posebno .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 3840
10.12.2014 10:05:25   
teacher75
http://depo.ba/clanak/122826/ove-morate-pogledati-deset-najboljih-ovogodisnjih-filmova-su
odgledala samo jedan il dva, moram ovih dana da navalim pa po reduuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3841
10.12.2014 21:27:35   
aazra
I ja taman došla da postavim ovaj link...zao mi je što nema Lucy na ovoj listi, ali na kraju to i nije vazno. Neki filmovi jednostavno imaju jači marketing, ne znači i da nam se moraju svidjeti.

Što se mene tiče ostat će mi u sjećanju i Grand Budapest Hotel user posted image A filmove katastrofa s pocetka godine - Noa, Pompeji, vise niko i ne spominje user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 10.12.2014 21:35:05 >

Neposredna veza do poruke: 3842
10.12.2014 21:33:45   
teacher75

I ja taman došla da postavim ovaj link...zao mi je što nema Lucy na ovoj listi, ali na kraju to i nije vazno. Neki filmovi jednostavno imaju jači marketing, ne znači i da nam se moraju svidjeti.

Što se mene tiče ostat će mi u sjećanju i Grand Budapest Hotel user posted image

jesi li gledala koji od gore navedenih? ja samo grand budapest hotel

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3843
10.12.2014 21:40:03   
aazra
Jesam Edge of tomorrow - nije mi nešto.
Za neke s liste prvi put čujem, Čuvare galaksije imam na listi za gledanje, mozda dođu na red kad budu praznični dani iza Nove, ionako se više ne nadam da bi nas za novogodišnju noć i onaj dan poslije mogli obradovati filmovima kojih do sad nije bilo u programu user posted image

Neposredna veza do poruke: 3844
10.12.2014 22:01:17   
Galicia
Upravo gledam http://www.imdb.com/title/tt1872101/
Simpa skroz.
Daniel Auteuil mi je dobar glumac.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3845
10.12.2014 22:08:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

Upravo gledam http://www.imdb.com/title/tt1872101/
Simpa skroz.
Daniel Auteuil mi je dobar glumac.

Pise da je 2.dio neke trilogije. Koji je prvi dio?

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3846
10.12.2014 22:09:42   
Galicia
http://www.imdb.com/title/tt0243844/?ref_=fn_al_tt_2
Ovaj izgleda.
Nisam ga gledala. Nisam cak ni skontala da je drugi film. user posted image

Neposredna veza do poruke: 3847
11.12.2014 9:02:44   
MicoTico

Jesam Edge of tomorrow - nije mi nešto.
Za neke s liste prvi put čujem, Čuvare galaksije imam na listi za gledanje, mozda dođu na red kad budu praznični dani iza Nove, ionako se više ne nadam da bi nas za novogodišnju noć i onaj dan poslije mogli obradovati filmovima kojih do sad nije bilo u programu user posted image

Edge of Tomorrow se meni baš svidio.

Čuvare galakcsiej sam skinula prije 7 dana i svaki dan pogledam po 5 minuta, jer obavezno zaspimuser posted image
Meni je njesra, iskreno...Ne znam što se patim uopšteuser posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3848
11.12.2014 9:03:48   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Za večeras, kad moji svi polijegaju, opet neka s C.Diaz

http://www.imdb.com/title/tt1586265/?ref_=nm_flmg_act_9

I svidio mi se. Baš je simpa i opuštajući.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3849
11.12.2014 9:25:42   
palachinken
Meni je njesra, iskreno...Ne znam što se patim uopšte

Ma veze ti nemaš user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *