Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.12.2014 20:50:45
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23
i ja sam ovih dana stalno provirivala ovdje, gledala a milion things that can kill you in the west (je li million?), i let's be cops. oba su mi bila dobri ali ne sada ono da se grohotom smijem... eh zna li mneko takav film, znaci da se grohotom ismijem? jel puno trazim?
hangover je meni super prvi dio odlican, drugi dobar, treći dobar
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.12.2014 20:54:13
ena23
gledala. ok su, misalim, jest dobar film (prvi, drugi i treci su mi onak) ali opet- ne sad bas da se grohotom smijem. doduse, ne znma, malo sam cudan tip.. ja nit s esmijem nit placem kad gledam filmove... jednostavno me ne vuce ono bas toliko da se uzivim (sto ne vazi za breaking bad, recimo)
Ono što tiki preporuči, to nikad ne gledam s mm-om, sama da. mada ona voli teške filmove, a ja to ne mogu uvijek. Ono što činka (nekad) ili maja (skoro uvijek) preporuče, to gledamo mm i ja zajedno.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 8:45:50
palachinken
Serije - True Detective, Breaking Bad, House of Cards - nema dalje. Mrvicu ispod ali opet jako dobro, Sons of Anarchy, Walking Dead. Ima jos neka, znam da mi je odlicna, ali ne mogu da se sjetim.
Naravno, Game of Thrones je Game of Thrones, ali to je poseban par cipela.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 9:35:49
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hajd sad nek svaka napiše listu 5 najdražih filmova IKAD. (onda može i ime simpatije hahhahah) Ja ću, čim razmislim malo
Ništa lakše, meni to začas: 1. Pulp Fiction 2. Šindlerova lista 3. Forest Gump 4. Iskupljenje u Šošenku 5. Prljavi ples (totalni obrt u odnosu na prethodna 4, ali plesačica u meni ne može bez Patrika na ovoj listi )
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 9:42:17
Hannica
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Hajd sad nek svaka napiše listu 5 najdražih filmova IKAD. (onda može i ime simpatije hahhahah) Ja ću, čim razmislim malo
Ništa lakše, meni to začas: 1. Pulp Fiction 2. Šindlerova lista 3. Forest Gump 4. Iskupljenje u Šošenku 5. Prljavi ples (totalni obrt u odnosu na prethodna 4, ali plesačica u meni ne može bez Patrika na ovoj listi )
Pod 3 i 5 bi se sigurno našli i na mojoj listi.
Ono što tiki preporuči, to nikad ne gledam s mm-om, sama da. mada ona voli teške filmove, a ja to ne mogu uvijek. Ono što činka (nekad) ili maja (skoro uvijek) preporuče, to gledamo mm i ja zajedno.
Ovaj zadnji sto preporucih mozes s njim gledati, mom se svidio
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 10:04:47
yoko eto
IZVORNA PORUKA: MicoTico
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 10:06:38
teacher75
Ja bih medju top filmove stavila sve dijelove kuma, lice s oziljkom, vecinu tarantinovih, almadovarovih filmova i filmove pod rezijom clint eastwooda, zatim prohujalo s vihorom, i jos neke odlicne drame i trilere, al sad ne mogu sve da nabrajam i bilo bi ih opet vise od 20 vjerovatno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 10:13:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23
i ja sam ovih dana stalno provirivala ovdje, gledala a milion things that can kill you in the west (je li million?), i let's be cops. oba su mi bila dobri ali ne sada ono da se grohotom smijem... eh zna li mneko takav film, znaci da se grohotom ismijem? jel puno trazim?
hangover je meni super prvi dio odlican, drugi dobar, treći dobar
Meni su i millerovi super i svi nastavci meet my parents, faulkers, kako se vec zove a ja volim i britanski humor, samo sto ne pase svakom. Super mi je ona trilogija sto sam vec spominjala ovdje, bas su mi orginalni:
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2014 10:31:50
palachinken
I meni više leži suhi britanski humor nego onaj očigledni američki. (generalizujem sad, ali šta me briga :) Kornet s tri ukusa triologija mi je baš legla , death at the funeral, at worlds end...