Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 10:57:10
palachinken
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni je njesra, iskreno...Ne znam što se patim uopšte
Ma veze ti nemaš
Ma jest bona. De me prosvijetli, možda ja ne vidim to što i ti.
Pa opušteni, avanturistički SF film sa super muzikom i sveukupno vedrim raspoloženjem. Glavni glumac je super karizmatičan, ostatak ekipe dovoljno zanimljiv, a zehra Benicia del Tora samo pojača efekat.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 10:58:53
MicoTico
Meni je njesra, iskreno...Ne znam što se patim uopšte
Ma veze ti nemaš
Ma jest bona. De me prosvijetli, možda ja ne vidim to što i ti.
Pa opušteni, avanturistički SF film sa super muzikom i sveukupno vedrim raspoloženjem. Glavni glumac je super karizmatičan, ostatak ekipe dovoljno zanimljiv, a zehra Benicia del Tora samo pojača efekat.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 13:57:51
aazra
Mr. Colina sam zadnji put gledala ovdje...meni se svidio, mada je više dječija romantika, ali gledali smo u kinu za moj rođendan pa mi se mozda samo svidio jer sam bila dobro raspolozena
U zadnje vrijeme sve mi se više sviđa ovaj tip Tačnije, od Prisonersa moram gledati ovaj njegov najnoviji, je li ga neka od vas već odradila, da znam čemu da se nadam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 15:31:06
palachinken
zadnje vrijeme sve mi se više sviđa ovaj tip Tačnije, od Prisonersa moram gledati ovaj njegov najnoviji, je li ga neka od vas već odradila, da znam čemu da se nadam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 21:24:18
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Isha
Serija True detective je odlicna, nadam se da ce biti jos sezona :-).
hoce samo novi glumci nove teme
TIKI kazem ja tebi mene je odusevio onako dotako me u dusu .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 21:27:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: aazra
Mr. Colina sam zadnji put gledala ovdje...meni se svidio, mada je više dječija romantika, ali gledali smo u kinu za moj rođendan pa mi se mozda samo svidio jer sam bila dobro raspolozena
U zadnje vrijeme sve mi se više sviđa ovaj tip Tačnije, od Prisonersa moram gledati ovaj njegov najnoviji, je li ga neka od vas već odradila, da znam čemu da se nadam
Ova dva filma izgledah samo zbog Jonija al ruku na srce on je meni samo za ulogu ljubavnika , koji vrag mu daju uloge makazica, indijanca, narkomana, šizofreničara čak u piratima i najbolje izgleda ...et moradoh napisat svoje nezadovoljstvo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 23:43:30
saritaa
IZVORNA PORUKA: aazra
Jesam Edge of tomorrow - nije mi nešto. Za neke s liste prvi put čujem, Čuvare galaksije imam na listi za gledanje, mozda dođu na red kad budu praznični dani iza Nove, ionako se više ne nadam da bi nas za novogodišnju noć i onaj dan poslije mogli obradovati filmovima kojih do sad nije bilo u programu
Edge of Tomorrow se meni baš svidio.
Čuvare galakcsiej sam skinula prije 7 dana i svaki dan pogledam po 5 minuta, jer obavezno zaspim Meni je njesra, iskreno...Ne znam što se patim uopšte
joj i meni kriza...odustala sam od geldanja nakon polsa sata...
mm kaze da je dobar film, a zaspao je pola sata pred kraj
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 11.12.2014 23:46:49
saritaa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Benicia del Tora
Koja je to faca.
ima dvojnika u Mostaru
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.12.2014 8:53:06
MicoTico
zadnje vrijeme sve mi se više sviđa ovaj tip Tačnije, od Prisonersa moram gledati ovaj njegov najnoviji, je li ga neka od vas već odradila, da znam čemu da se nadam