Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne,nisam.dr je rekoa da do 22.3. pijem estrofem i stavljam utrogestan. razmisljala sam da ,ako i uradin+m test,opet cu morati,zbog savjesti, nastaviti sa terapijom.
ovako cu:nastavljam do 22. u ponedjeljak,22. ujutro cu odradit radi reda jos jedan i test i prestajem tad sa terapijom. znma da nema smisla,da bih mogla odmah prestati ,vjerujte da mi je dojadilo vise racunati kad pijem tablete,ali ubila bi me savjest. ili da odradim danas , 12 dnt jos jedan test i da prekinem sa terapijom,da se ne mucim bezze? ubise me oni utrici,vrlo su nezgodni zbog curenja,a i bezze se kljukam hormonima. uostalom,u ovih par dana mi je vrijeme da dobijem,bezze jedem itd.
draga moja, neznaš kako dobro poznajem tvoj osjecaj da pijes tablete bez veze, ja sam jedanput napravila betu i bila je 1 a doktor mi je rekao da moram piti tablete do dotuma testa - onog kojeg su oni napisali. I ja sam ga poslusala mada smo i ja i on znali da od toga nema nista ... ali kao sto ti kazes ... zbog savjesti... da nebi nesto naopako napravila ... utrogestan je i meni isao na zivce znas kako, stalno nesto curi, mokro ...
Moj savjet je: izdrzi sa lijekovima do ponedeljka, napravi test ... i mozda se jos iznenadis . Ako ne mozes izdrazat do tam, napravi prij ali svejedno nastavi sa terapijom i ponovi 22.
Ja cu navijati dok god ima makar 1% nade da ipak vidis i drugu crticu na testu
Hajmo regi samo hrabro, izdrzaces ti do ponedjeljka. Nego, fakat si bila nestrpljiva i po mom misljenju si test prerano uradila. Koliko sam ja informisana ne preporucuje se taditi test i to ne onaj obicni nego Betu hcg prije 12 dnt. Zelim ti veliki plus i da je onaj negativan rezultat bio posljedica tvoje nestrpljivosti a ne cinjenice da postupak nije uspio Pusa
Hajmo regi samo hrabro, izdrzaces ti do ponedjeljka. Nego, fakat si bila nestrpljiva i po mom misljenju si test prerano uradila. Koliko sam ja informisana ne preporucuje se taditi test i to ne onaj obicni nego Betu hcg prije 12 dnt. Zelim ti veliki plus i da je onaj negativan rezultat bio posljedica tvoje nestrpljivosti a ne cinjenice da postupak nije uspio Pusa
juce sam,12dnt ,opet uradila test,bio negativan i definitivno prestala sa terapijom. sad cekam da dobijem i ne znam sta bih dalje. planirala fet ponovo umaju,a sad sam u dilemi da idem unovi postupka,ljeto je vrijeme budenja svega,pa je mozda bolje da fetove ostavim za zimski period,a postupak odradim ljeti...
ma,meni nekakoFET nije pouzdan.mislim da to nije najbolji nacin za ostati trudan. manje su sanse, a ja bih da sve dam od sebe i zao mi je sto nisam trazila blastociste.....
Mislim da to zavisi od klinike u kojoj radis... mi smo isli samo jednom (obicno ciljam da idem ginicu u vrijeme ovulacije), dr. vidjela da ce uskoro ovulacija, poslala me kod svog ginica sutradan da uradim uzv da vidimo je li bila ovulacija i za 3 dana FET odradjen....