Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga bice to sve u redu vrati se Levin post od neki dan i ona ti je izracunala za danasnju betu 89.73 pa ti vidi koliko je samo promasila,bravo za Levinu rcunicu a tebi saljem jenu veliku pusicu
tacnije juce je Leva pisala
< Poruku je uredio smarija -- 10.3.2010 14:00:32 >
Europa znam da je tesko ne nervirati se ali ako nista tvoja beta se na svaka dva dana poveca za 1/3. Po onome sto sam ja citala tako i treba da bude. Budi hrabra, i ne odustaj sve dok se dupla! Ti izgleda jednostavno spadas u one zene sa niskim betama i to je to. Sretno mila, zelim ti fantasticnu betu naredni put
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.3.2010 8:48:07 >
europa,je l danas ides ponovo provjeriti betu? javljaj nam se...cekamo...sretno! meni danas 6dnt. nekako sam sigurna da nema nista od ovoga.ama bas nikakav simptom nicega.nema probadanja,nema osjecaja da cu dobiti svaki cas,nicega......pocele me boljeti grudi(kod mene je to prvi znak PMS-a uvijek) . pokusavam ne misliti,ali....
Izgleda da je bila biohemijska Europa saljem ti puno Ne daj se mila, nista ti pametno trenutno ne znam reci...
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
da,uradila juce,9dnt i negativan je. do 22.cu nastaviti sa terapijom,dakle dok mi je dr rekao,opet ponoviti test i onda odustajem,mada vec znam da je to to... u maju idemo abd ponovo.
imamo jos 4. imali 7,vratili 2,ostala 4.dakle,jedan nije prezivio. kako ce biti sa ostalim ,ne znam.gore mi je vizu ganjati,nego sav put preci do praga,vjeruj mi.istice nam viza sad 14.4. dakle,moramo ju ponovo vaditi,sad kontam da posaljem danici kopipje pasosa da nam gar pisma posalju