regi -> RE: FET_frozen embryo transfer (18.12.2009 14:05:00)
|
nisam znala da ima prazanki ovdje![sm=bravo.gif] tako nekako sam i kontala da je procedura za FET. mm i ja smo bili sad u decembru u postupku u pragu,nije nam uspjelo. u ponedjeljak je beta bila negativna. sad bi isli po smrzlice, raspitujem se za proceduru,ali ,rekose mi,da bi trebala da sacekam koji mjesec da se organizam sredi od silnih hormona. koliko si ti,europa,cekala od postupka sa svjezim do FET-a? Mardesic veli da februar-mart nije losa solucija. koliko si dana tamo provela kad ste isli na FET? koliko dana su embriji bili stari kad su zaledeni? jesu svi prezivjeli odmrzavanja( mislim, te koje su odmrzavali, jesu li prezivjeli ili neki nisu)? mi imamo 7 embrija ,starih cetiri dana, u stadiju morule. kako sam saznala,kad se odlede,ako prezive odledavanje,ne tretiraju se vise da su tog stadija razvoja,nego slabiji[sm=zmeden.gif] uglavnom, sad sam se bacila na vrkutu, pila sam ju nekih 15 dana prije ovog neuspjelog postupka,i rekli su mi da je endometrij bio odlican,to pripisujem njoj, tako da sam sad ponovo ju nabavila. dietpharmov prenatal sam pila,sad cu samo kupiti koji preparat sa folnom kiselinom...eto,pokusavam da dam sve od sebe,mada to nije nikakva garancija ni za sta. ajde,nadajmo se najboljem!
|
|
|
|