Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, hvala što ste uz mene... odlučila sam, kao što me i vi savjetujete, da sutra dam krv za betu..to je najbolje... tako, da budem bez sumnje ... Molim vas...sutra ujutro držite palčeve ...
Malo se ljutim na sebe što sam pravila test već tako rano in napsihirala se bez veze ...
ne,nisam jos krenula:) tu sam,citam,cekam lijepe vijesti od tebe.popravila si mi dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cestitam,tesko da ced test pokazati ikako drugu crticu,ako tu nema "nesto". sutra cekam vijesti, da nam budes lijepa trudnica narednih 9 mjeseci!!!!
P.S.ja sutra na UZV,pa javljam,ako sve bude ok,onda idemo u prag oko cetvrtka,petak FET
Euuuuuuuuuuropa ma sigurno je to to, kako si mi uljepšala dan, držim ti palčeve da je to to i da je sve uredu navijam i dalje
europa,jesi tu? evo,ja cekam vijesti od tebe.danas sam biola na uzv-u i danica mi javila da je fet u subotu.molim te, znas li koliko jeposkupio fet? ako j evec poskupila donacija,pretpostavljam da je i fet skuplji...
Europa želim ti visoku betu Javi nam se što prije, please
katastrofa, beta je 28 ... moram ponovit test u četvrtak jer je rezultat kao što doktor kaže u sivoj zoni ali ne očekujem ništa ... zbog toga i tako slaba crtica na testu. Kolko čitam po intern. taj rezltat nakazuje nato da je trudnoća bila i propala ...
Beta manji od 10 znači da žena nije trudna a viši od 40 da jest trudna ... pa se sad mislite šta je sa 28
Draga regi,
želim ti svu sreću ovoga svijeta i da bar ti uspiješ..navijat ću u subotu ko luda. Mi smo transfer, unatoć pskupljenju još platili 450 eur jer valjda su nas još vodili po staroj evidenciji..predpostavljam jer smo počeli sa post. po staroj cijeni, pa mislim, da ce tako biti i kot tebe. Za svaki slučaj pitaj Danicu.
Europa, moj dr. je meni rekao da je svaka vrijednost bete iznad 10 trudnoca, ali ti si rano radila betu, pa je moguce da treba proci par dana da se dupla. Ponovi ti ponovo kroz 3-4 dana betu da budes sigurna. Do tada lezi i odmaraj i budi pozitivna. Ja navijam da se dupla i da nam budes martovska
Europa nije bitno kolika je vrijednost bete već samo da se ona ispravno dupla. Na Rodi sam pronašla slučaj žene koja je imala u obje trudnoće betu manju od 25 što znači da je nije uspio registrovati niti jedan test. Žena je bila trudna i skoro pred porod kada joj je test pokazao. Visoka beta opet nije garancija ničega jer je naša fatimica imala betu 750 i biohemijsku trudnoću (beta je počela opadati dva dana kasnije). Ja ti želim ispravno duplanje i da sve bude u najboljem redu...
Drage moje, hvala na riječima utjehe...ja normalno još koristim terapiju a betu ću ponoviti u četvrtak na 14. dan poslje ET, tako, da sve bude regularno. Ne očekujem ništa jer nemam više nikakvih znakova (prije sam imala mućnine i stomak kao u trećem mj.trudnoće), tako, da predpostavljam, da je trudnoća bila i propala
Europa iskreno se nadam i molim da ce se tvoja beta pravilno duplati...sto je mislim najvaznije ..jer smo vidjeli dosta primjera da visoka beta i nije garant uspjesne trudnoce...tako da se iskreno nadam pozitivnim vijestima u cetvrtak.. SRETNO!!!!!
Europa sve dok beta ne pada ima nade Ako mene pitaš ovo su čak i dobre vijesti jer ti beta ispravno raste što znači da je narasla za 1/3. Naredna bi trebala biti veća od 50 i onda ćemo ti aBd čestitati. Možda si ti samo žena koja spada u onu skupinu žena sa niskim betama. Glavu gore, budi hrabra, brzo će ponedjeljak.