Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
regi, dobro si shvatila, točno je tako kao što si napisala ... ovo su mi zadnja dva eskima ... zaledjena su bila 3.dan, znači u stadiju morule ali kad se odmrznu oni mogu još napredovati... npr. prošli put je jedan emrio napredovao do stadija blastociste a jedan malo manje ... nešto izmedju morule i blastociste ...
Vibram iz sve snage da nam se uskoro javis sa dobrim vijestima
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
malena27... ja sam za jedan postupak platila 3800 EUR, za svaki slijedeči transfer 450 EUR ... za ICSI neznam točno ali cu danas pogledat njihov cjenik i mogu ti javiti točnu cijenu ? Mislim, da je odprilike tamo negdje ko moja ...
malena, u peragu kosta IVF 1100e + ICSI 300 e + kryo(zamrzavanje) 300 e.oni,ako se embriji dobro ratvijaju,cekaju 4-ti dan da ih vrate-8npr.punkcija ponedjeljak,ET petak). sve do 10 emrija je 300e zaledavanje,jos toliko platis,ako zelis blastociste.
Europa navijam da ovaj put uspije , neka je sa srećom!!!
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
drage moje ... hvala što ste navijale .. eto nas iz Prage .. sve je prošlo super i grijem dvije mini mini bebice za koje se iskreno nadam, da će ostat kod mamice ...
Sad čekamo test, mislim, da ću ga naprati 1.3. a još bi bilo bolje sa izdržim još koji dan ...
drage moje ... hvala što ste navijale .. eto nas iz Prage .. sve je prošlo super i grijem dvije mini mini bebice za koje se iskreno nadam, da će ostat kod mamice ...
Sad čekamo test, mislim, da ću ga naprati 1.3. a još bi bilo bolje sa izdržim još koji dan ...
europa zelim ti da stvarno uspijes i drzim palceve da bebe ostanu u tvojoj pibi
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato