Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjele ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nesto ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin
Ja bih najradije da je ovako nesto
je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne
vidjela u FIS-u 38KM ica (samo je slon, nije konjo
Ma MERE i slon a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuli
Mi imamo ovakvog drvenog, u bojama veselim, konjića i ima ogradicu iza leđa(da se može dijete osloniti, i da ne pada na leđa dok je još malo ) evo 3. generacija se ljulja na njemu-kupljen u OBI-ju, oko 60 KM!
eeeeee...i obi...hvala...to mi je ok cijena...i ovaj na slici iz ikea-e kosta toliko ma obici cu sve navedene prodavnice...valjda cu naci nesto da mi se svidja...vazno je da se mami svidja
Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjele ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nesto ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin
je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne
Ma MERE i slon a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuli
Mi imamo ovakvog drvenog, u bojama veselim, konjića i ima ogradicu iza leđa(da se može dijete osloniti, i da ne pada na leđa dok je još malo ) evo 3. generacija se ljulja na njemu-kupljen u OBI-ju, oko 60 KM!
eeeeee...i obi...hvala...to mi je ok cijena...i ovaj na slici iz ikea-e kosta toliko ma obici cu sve navedene prodavnice...valjda cu naci nesto da mi se svidja...vazno je da se mami svidja
Ja sam 15.12 u ikea-i da ti kupim
jesi li majketi ...hocuuuuuuu...odmah ti lovu dajem
Gdje ima plišana igračka Hello Kitty? neke standardne veličine...ništa veliko samo da je kitty
ja sam na dobrinji vidjela pa ima mozda mjesec hello K. a jesil ti moja Hanady vidjela gdje stoljnjake sa rodjendanskim natpisima,i onaj natpis sto ide nazid kao sretan rodjendan nema nigdje u fazi sam potrage,ali izgleda uzalud:((
ja sam na dobrinji vidjela pa ima mozda mjesec hello K. a jesil ti moja Hanady vidjela gdje stoljnjake sa rodjendanskim natpisima,i onaj natpis sto ide nazid kao sretan rodjendan nema nigdje u fazi sam potrage,ali izgleda uzalud:((
kako nema
ovako vrlo povoljen čaše, tanjire, stoljnjakle i balone i puhaljke imaš u Bagateli. Ima dora, winy the pooh, spadier man, elmo itd...pa miki maus čini mi se...i barbi eh sad teško se može potrefit sve istoga brenada al da se iskombinocat sa onim šro nađeš u merkatoru...kod njih ima heloo kity, barbi, twiry, njihpvi natpisi za zid su najljepši....
al definitvno u bingu ima svega i jako povoljno...
moja zaova sinu za rođendan kupovala i kombinovala po ovim radnjama al onda ode u bingo i kupi asortiman komletan ben 10
i stoljanjk i zasravice i balone čak
kako nema
ovako vrlo povoljen čaše, tanjire, stoljnjakle i balone i puhaljke imaš u Bagateli. Ima dora, winy the pooh, spadier man, elmo itd...pa miki maus čini mi se...i barbi eh sad teško se može potrefit sve istoga brenada al da se iskombinocat sa onim šro nađeš u merkatoru...kod njih ima heloo kity, barbi, twiry, njihpvi natpisi za zid su najljepši....
al definitvno u bingu ima svega i jako povoljno...
moja zaova sinu za rođendan kupovala i kombinovala po ovim radnjama al onda ode u bingo i kupi asortiman komletan ben 10
i stoljanjk i zasravice i balone čak
Joj,vala vise i ovaj Ben10 Ja sam neki dan slucajno isla u Fis u Brijescu i tamo nadjem sve od casa,stoljnjaka,onih puhalica,tanjira,salvetica,bilesi i balona Ben10,uh,sve kupim na jednom mjestu i rahat sam
zna li neko gdje ima cizmica gumenih, a unutra futrovanih broj 20 svi me cudno gledaju kad trazim broj 20,. toliko da me je neki dan prodavacica ubjedjivala da taj broj cizmica ne postoji i uputi me na cipelice obicne ma reko gospodjo draga sta ce djeca koja nose broj 20 nositi po snijegu sandale, ccccccccccccc
U Fisu prije tri tjedna nije bilo nikakvih gumenih futrovanih. A što se tiče broja, prošle godine smo se namučili da nađemo čizmice br. 18, jer kao ne prave se čizmice za tako male brojeve, pa su nam govorili da prave od 20 čini mi se. Ove godine kad smo tražili gumene, e te se ne prave manje od 24 (ovaj odgovor smo dobili u Cicibanu u Intershopu). Kako god okreneš, mi rastemo, a oni sve veće čizmice počinju praviti. Probaj u Mass otići, naše su iz Massa, nisu futrovane, ali čini mi se da sam vidjela manje nefutrovane, pa mi Emi obučemo deblje ili dvoje čarapice.
od svih koje smo imalu u dosadašnje tri sezone, ove sa pijace Ciglane najbolje se pokazale, postavljene su nekim tankim materijalom, kao pamuk-vatelin i super su, 15 KM bile, barbi varijanta, prekrasne.
Prošle godine smo kupili POlino, nisam zadovoljna, bila je ta varijanta futrovani, nogica uvijek bila mokra jer se strašno zoje u tim futrovanim.
Prve godine smo imali iz Mass-a, bile u tako-tako, tako da uputi se ka pijaci, na Ciglanama je bilo tih malih i to čak Tomica, ma prelijepe.
Jeste li viđale Lego farmu ili lego zoološki vrt. Juče smo tražili u Bingu imaju samo neki mali djelič sa kokom farmericom i još nekim dijelom. U Tl katalogu je nema. On je u jednom katalogu vidjeo i oduševio se a na super rtl-u je vidjeo reklamu pa sad imamo muku hoće lego farmu i/ili zoološki vrt.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
I ja sam pisala bezborj puta o tim gumenim, više sam samoj sebi dojadila, hahaha
od svih koje smo imalu u dosadašnje tri sezone, ove sa pijace Ciglane najbolje se pokazale, postavljene su nekim tankim materijalom, kao pamuk-vatelin i super su, 15 KM bile, barbi varijanta, prekrasne.
Prošle godine smo kupili POlino, nisam zadovoljna, bila je ta varijanta futrovani, nogica uvijek bila mokra jer se strašno zoje u tim futrovanim.
Prve godine smo imali iz Mass-a, bile u tako-tako, tako da uputi se ka pijaci, na Ciglanama je bilo tih malih i to čak Tomica, ma prelijepe.
gdje tacno na ciglanama...ja stalno tamo idem na zelenu pijacu a nikad da skoknem i te cizmice pogledam a bas bi nam trebale jedne takve...imal malih brojeva 20 npr.
Jeste li viđale Lego farmu ili lego zoološki vrt. Juče smo tražili u Bingu imaju samo neki mali djelič sa kokom farmericom i još nekim dijelom. U Tl katalogu je nema. On je u jednom katalogu vidjeo i oduševio se a na super rtl-u je vidjeo reklamu pa sad imamo muku hoće lego farmu i/ili zoološki vrt.
Ja sam kupilla u TL lego farmu, prije mjesec-dva...
gdje tacno na ciglanama...ja stalno tamo idem na zelenu pijacu a nikad da skoknem i te cizmice pogledam a bas bi nam trebale jedne takve...imal malih brojeva 20 npr.
Nina gore gdje su cječari, tu imaš čizmica veliki izbor
Ja sam kupilla u TL lego farmu, prije mjesec-dva...
U kojem TL si uzimala? Ja sam tražila na njihovoj stranici nema, a u TL u Tuzli se poprilično ispraznio. Koiko košta farma?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......