Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jeste li viđale Lego farmu ili lego zoološki vrt. Juče smo tražili u Bingu imaju samo neki mali djelič sa kokom farmericom i još nekim dijelom. U Tl katalogu je nema. On je u jednom katalogu vidjeo i oduševio se a na super rtl-u je vidjeo reklamu pa sad imamo muku hoće lego farmu i/ili zoološki vrt.
Ja sam kupilla u TL lego farmu, prije mjesec-dva...
U kojem TL si uzimala? Ja sam tražila na njihovoj stranici nema, a u TL u Tuzli se poprilično ispraznio. Koiko košta farma?
U BBI-aju...hajde provjerit cu ti za vikend...da li imaju...a cijenu sam zaboravila (sve sto napisem lupit cu)... I to cu da provjerim, ako je bude bilo...
Hvala na odgovorima, skvo ako ti ne bude problem da provjeriš pa javneš da ne zapucam bezveze. Sad ne mogu da sjetim da li sam viđala u Tuzlanskom merkatoru, ovo je od skora ljubav. Inače imam namjeru da mu kupim sad pa do rođendana ništa jer mi je preko galve više igračaka i gluposti.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ziki lego farma je bila u beba kidsu u ferhadiji i u one to play u bbi. cini mi se da sam vidjela i u onoj radnji lego isto u gradu. kad budem prolazila bacit cu pogled. Jel mislis na onu bas bas veliku lego farmu... nisam je bas smjela previse zagledati jer sam bila s curicom a preskupa mi je ... oko 200 KM. Mozda ima i mannjih pa zato pitam... ja sam uocila ovu veliku ...al javicu jos kad vidim
gdje kupiti rukavice za dječaka (20 mjeseci) sa prstima i one sa smao jednim prstom
u Lindexu-imas kakvih hoces, sa jendim ili pet prstiju, pletene ili one za skijanja...mozda su te za skijanja malo povelike za njih ali mislim da su najbolje....ja imam neke zarine sa jednim prstom pletene prava vuna, bockava, topla....ali ovaj moj indijanac se boji da gurne ruku u to konta, evo ga, poješće me nešto
Veiku je on vidjeo, sa farmerom što vozi cisternu, kućicom-stajom što na vrhu ima uže da podiže nešto i još nekih životinja. Ja očekujem cijenu oko 80, 200 mi je puno, bez obzira št nemam namjeru da mu posle ovog do rođendana kupim igračku(ako mm bude karakter i izdrži)
Sad vidoh link dadada onda je ta farma 200 a ona "moja" oko 80 km
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
U BBI na 5 spratu, Orthoaria, koliko sam skontala oni uzimaju otisak nogice i prave uložak, jer sam vidjela da roditelji masovno dolaze po uloške za svoje
Danas sam u lindexu vidjela par snizenja! Ima opcija 2+1 gratis na rolkama i nekim maicicama. Uzela sam dvije rolkice za 31 km i dobila helanke gratis!
Neko je trazio teletabis igracke; vidjela sam u novotvorenom cm-u u alipasinoj ulici!