|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
3.12.2010 23:33:14   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da košta košta, mi smo blizu 400 KM dali za džidže i jelku
ustvari ne mi, naši prijatelji su počastili Ajšu

uh, pa vi se bas istrosili! ja nemam da platim, hmuser posted image user posted image user posted image user posted image dobri vam prijatelji, hocu i ja takveuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 901
3.12.2010 23:33:46   
muaaa
Moja djecica okitila veceras jelku,pa ce sutra pisati Dm pismouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 902
3.12.2010 23:34:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: muaaa

Moja djecica okitila veceras jelku,pa ce sutra pisati Dm pismouser posted image user posted image user posted image

divno
i moja djeca će meni govoriti u pero ovih dana

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2010 23:35:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 903
3.12.2010 23:35:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image ...e ovo jedva cekam...i da saljemo na sjeverni poluser posted image user posted image user posted image ...mogu misliti kako ce me one tete u posti gledatiuser posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 904
3.12.2010 23:37:06   
taurus
teacher ako želiš nešto baš jeftino vidjela sam u izborovim trgovinama lampice za jelku 4-5 km, ono sjajno što se omota oko jelke (user posted image jesam dobro objasnila) o.5 km, pakovanja raznih kuglica i ukrasa 2-3 km
uglavnom sve jeftino da ti nije žao ako dijete uništi

ja svoje ukrase za jelku koje imam od prije rata čuvam i još uvijek ih ne stavljam jer bi ih moj R za čas sredio, a bilo bi mi žao jer su većina unikatna, nabavljana u inostranstvu, staklena ili porcelanska, pa njemu stavim ove obične user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 905
3.12.2010 23:39:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

teacher ako želiš nešto baš jeftino vidjela sam u izborovim trgovinama lampice za jelku 4-5 km, ono sjajno što se omota oko jelke (user posted image jesam dobro objasnila) o.5 km, pakovanja raznih kuglica i ukrasa 2-3 km
uglavnom sve jeftino da ti nije žao ako dijete uništi

ja svoje ukrase za jelku koje imam od prije rata čuvam i još uvijek ih ne stavljam jer bi ih moj R za čas sredio, a bilo bi mi žao jer su većina unikatna, nabavljana u inostranstvu, staklena ili porcelanska, pa njemu stavim ove obične user posted image user posted image user posted image
i ja imam tih starihuser posted image ...i ja ih drzim u ormaruuser posted image user posted image ...cak i nekih svilenih...uglavnom staklenih...ja mislim da se tada od plastike nisu ni pravile

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 906
4.12.2010 0:01:25   
Hanady RR
ja imam jelikicu koju je meni moj tata kupio za prvi orđendan....i sve te ukrase iz raznih zemlja, neke kristalne, neke plastične, a neke staklene...jelkica je one srednje veličine i još uvijek postoji i ona i ukrasi i sve svjećice iz toga perioda. Moje cure to paze...tačnije ja nedam da diraju i vole je kao i jauser posted image

Mi kitimo aBd u nedeljuuser posted image
idemo u pozorište ujutro, pa onda dovedemo zaovinog sina i svi zajedno kitimo i pričamo šta sve želimouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 907
5.12.2010 22:42:17   
Anoniman
Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjeleuser posted image ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nestouser posted image ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin

Ja bih najradije da je ovako nesto
user posted image

je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 908
5.12.2010 22:46:06   
mamine oci
ja sam vidjela u Bingo oko 50km cinimi se 54 neznam tacno,nije bas isti kao na slici ali jeste na taj fazon;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 909
5.12.2010 22:46:16   
bebacha
bas sam danas gledala u Robotu,trenutmo je na akcij,50km.meni je presladak,mekan,i kad ga pritisnes za usi pjeva i ima onaj zvuk galopiranje.ja bi ga kupila al mi trenutno nije do toga jer jedno djete veliko a drugi malo za njegauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 910
5.12.2010 22:47:12   
Anoniman
user posted image napisa i error grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ima anel takvog konja al ga se bojiuser posted image user posted image user posted image tj.kod nas je malo dlakaviji konj ima cupav rep,i grivu al ga se boji bjezi od njega ko djavouser posted image user posted image nama mama uzela za prvi rodjendan u Bingu u Doboju,kostao 70km.
I sad stoji, u ostavi skoro donosila mislila da ce se igrati ma jok,nece user posted image user posted image jos sam ga sisala konja,grivu da nema kose al dzaba ostalo nemozes sve skinuti user posted image user posted image
Valjda ce se do ljeta ,pobjediti taj strah
Nadam se da se A.nece bojat griveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 911
5.12.2010 22:50:05   
mama2009
IZVORNA PORUKA: dadada

Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjeleuser posted image ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nestouser posted image ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin

user posted image

je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne

vidjela u FIS-u 38KM ica (samo je slon, nije konjo user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 912
5.12.2010 22:50:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image napisa i error grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ima anel takvog konja al ga se bojiuser posted image user posted image user posted image tj.kod nas je malo dlakaviji konj ima cupav rep,i grivu al ga se boji bjezi od njega ko djavouser posted image user posted image nama mama uzela za prvi rodjendan u Bingu u Doboju,kostao 70km.
I sad stoji, u ostavi skoro donosila mislila da ce se igrati ma jok,nece user posted image user posted image jos sam ga sisala konja,grivu da nema kose al dzaba ostalo nemozes sve skinuti user posted image user posted image
Valjda ce se do ljeta ,pobjediti taj strah
Nadam se da se A.nece bojat griveuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...e nasmija me pravo...cuj sisali grivuuser posted image user posted image user posted image

hvala vam...znaci da pogledam u bingu i robotu...ja ne bih one dlakave...ko ce jos konja pratiuser posted image user posted image i ovaj u merkatoru je dlakav...ja bi ovako nesto...drveno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 913
5.12.2010 22:50:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image

vidjela u FIS-u 38KM ica (samo je slon, nije konjo user posted image user posted image user posted image

Ma MERE i slonuser posted image
a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuliuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 5.12.2010 22:51:36 >

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 914
5.12.2010 22:55:06   
Anoniman
evo naseg konjeuser posted image user posted image user posted image
da da jesam ljeti ga sisala vani opada dlaka mu ufff
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 915
5.12.2010 23:00:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

evo naseg konjeuser posted image user posted image user posted image
da da jesam ljeti ga sisala vani opada dlaka mu ufff
user posted image

vidi mi Anelkauser posted image ...a ti prestani dijete muciti ako se boji...ccccuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 916
5.12.2010 23:08:11   
Anoniman
vidi nam friza u konje imao je duzu grivu al mama ga friziralauser posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image i andrej nam je med medeni.....
A cuj,nemaltretiram ga samo ocu da mu nadjem lijepu zanimaciju a on neceuser posted image user posted image
svake sedm.donosim mu pomalo da se navikavaju jedan na drugoguser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 917
7.12.2010 7:38:36   
tap3ah
Gdje ima kupiti torbu za laptop za malo stariju djevojčicu???

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 918
7.12.2010 8:04:13   
Anoniman
u radnjama gdje prodaju tehniku...ne znam je li vi imate tehnomarket...tako se nekako zove...ima pravo lijepih...raznih boja i motiva

(odgovor članu tap3ah)
  Neposredna veza do poruke: 919
7.12.2010 8:33:59   
DM

IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image

Ma MERE i slonuser posted image
a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuliuser posted image

Mi imamo ovakvog drvenog, u bojama veselim, konjića i ima ogradicu iza leđa(da se može dijete osloniti, i da ne pada na leđa dok je još malouser posted image ) evo 3. generacija se ljulja na njemu-kupljen u OBI-ju, oko 60 KM!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 920
7.12.2010 13:26:52   
mamana
Crtani priča o igračkama 1 dio ( Toy Story)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 921
7.12.2010 13:38:35   
bananica
IZVORNA PORUKA: mamana

Crtani priča o igračkama 1 dio ( Toy Story)

imas u Sari na Ilidzi, prvi sprat,2KM jedan crtani

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 922
7.12.2010 13:42:33   
mamana
Hvala,onda ću kupiću sve nastavke.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 923
7.12.2010 14:40:07   
tajjra
Da li mi neko od vas moze reci,gdje se ima kupiti stoljnjak rodjendanski ono s likovima raznim ili da pise sretan rodjenda,zatim natpis sretan rodjendan sto ide na zid???
da li ste negdje vidile drage moje ili ste vec kupovale,hitno mi treba
hvala vam

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 924
7.12.2010 14:47:24   
Blue rose RR
U TL, u Merkuru na Stupu, i u bilo kojem većem centru. 

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *