Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady ako nemaš gdje isprintati mogu ti ja, nije problem. A i ja sam pisala markerom za CD, jer se samo on ne briše, ako nećeš da djeca i gosti budu umazani bojama :)
< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.12.2010 16:49:22 >
Evo probala sam jedan i bas je simpa..imam crni i plavi marker.... Bluerose hvala kao da si mi isprintala , ali nezgodno mi. Imam ja stampac ali nestalo mi je tonera a sad smo se istrosili pa mi se ne daje novac i za tonere (oba, i crni i u boji), nisu bas jeftini. Kupit cu papir u boji (sorto) i na njemu cu printati, uradit ce mi kolegice to, fine su
< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.12.2010 16:49:05 >
imas koliko hoces linkova...ukucaj birthday invitations ben 10
Thank you
ma nista...
ne znam je si li skontala na ovom trecem linku http://www.familyshoppingbag.com/img/thumb/jump/25/Ben_10_Invite_3 u gornjem desnom cosku imas jos svasta za printanje...od kapa do kutijica, pozivnica ...ma svega...mozes ove kutijice napraviti pa dijeliti gostima kao male pokloncice...bombone i to...ma ja ovo kada vidim sta sve covjek na ovom netu moze naci..mirikl
< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.12.2010 16:48:35 >
Da nemaju slucajno negdje da se kupe pozivnice sa likom Ben 10????? Ili da sama to napravim
U Bingu u Hadžicima imas sve, bas sve sa likom Ben10. A cijena je smijesna. Salavete 1,40 KM su najskuplje. Kape, puhaljke, trake za ruku, pozivnice su po 1 KM. (mislim da je po 10 kom unutra)...
Znam da je na drugom kraju grada, ali vrijedi otici.
Naravno, imaju i druge likove.
< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.12.2010 16:48:22 >
mogu OT imam veliku jelku sa bezbroj kuglica i svjecica a MM kupio jos jednu veliku sa 700 svjecica za 20 km al ljetos... mislio da cemo do NG useliti u novi stan pa da imamo jednu na jednom a drugu na drugom spratu ...lud
mogu OT imam veliku jelku sa bezbroj kuglica i svjecica a MM kupio jos jednu veliku sa 700 svjecica za 20 km al ljetos... mislio da cemo do NG useliti u novi stan pa da imamo jednu na jednom a drugu na drugom spratu ...lud
super mi cemo malu jer nam je mali stan, a rado bih veliku da ima gdje da stane
moj zato stavi po prozorima lampice...pa izgleda ko amsterdamska crvena cetvrt ...mm jako voli kic ..on ja mislim da je u americi...okitio bi kucu ko u onim komedijama
moj zato stavi po prozorima lampice...pa izgleda ko amsterdamska crvena cetvrt ...mm jako voli kic ..on ja mislim da je u americi...okitio bi kucu ko u onim komedijama
kralj sto bona u Americi ... mrdni dupe s kauča takvih kuća po Stupu imas čitav decembar...
kralj sto bona u Americi ... mrdni dupe s kauča takvih kuća po Stupu imas čitav decembar...