Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
teacher ako želiš nešto baš jeftino vidjela sam u izborovim trgovinama lampice za jelku 4-5 km, ono sjajno što se omota oko jelke ( jesam dobro objasnila) o.5 km, pakovanja raznih kuglica i ukrasa 2-3 km uglavnom sve jeftino da ti nije žao ako dijete uništi
ja svoje ukrase za jelku koje imam od prije rata čuvam i još uvijek ih ne stavljam jer bi ih moj R za čas sredio, a bilo bi mi žao jer su većina unikatna, nabavljana u inostranstvu, staklena ili porcelanska, pa njemu stavim ove obične
teacher ako želiš nešto baš jeftino vidjela sam u izborovim trgovinama lampice za jelku 4-5 km, ono sjajno što se omota oko jelke ( jesam dobro objasnila) o.5 km, pakovanja raznih kuglica i ukrasa 2-3 km uglavnom sve jeftino da ti nije žao ako dijete uništi
ja svoje ukrase za jelku koje imam od prije rata čuvam i još uvijek ih ne stavljam jer bi ih moj R za čas sredio, a bilo bi mi žao jer su većina unikatna, nabavljana u inostranstvu, staklena ili porcelanska, pa njemu stavim ove obične
i ja imam tih starih ...i ja ih drzim u ormaru ...cak i nekih svilenih...uglavnom staklenih...ja mislim da se tada od plastike nisu ni pravile
ja imam jelikicu koju je meni moj tata kupio za prvi orđendan....i sve te ukrase iz raznih zemlja, neke kristalne, neke plastične, a neke staklene...jelkica je one srednje veličine i još uvijek postoji i ona i ukrasi i sve svjećice iz toga perioda. Moje cure to paze...tačnije ja nedam da diraju i vole je kao i ja
Mi kitimo aBd u nedelju idemo u pozorište ujutro, pa onda dovedemo zaovinog sina i svi zajedno kitimo i pričamo šta sve želimo
Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjele ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nesto ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin
Ja bih najradije da je ovako nesto
je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne
bas sam danas gledala u Robotu,trenutmo je na akcij,50km.meni je presladak,mekan,i kad ga pritisnes za usi pjeva i ima onaj zvuk galopiranje.ja bi ga kupila al mi trenutno nije do toga jer jedno djete veliko a drugi malo za njega
napisa i error grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ima anel takvog konja al ga se boji tj.kod nas je malo dlakaviji konj ima cupav rep,i grivu al ga se boji bjezi od njega ko djavo nama mama uzela za prvi rodjendan u Bingu u Doboju,kostao 70km. I sad stoji, u ostavi skoro donosila mislila da ce se igrati ma jok,nece jos sam ga sisala konja,grivu da nema kose al dzaba ostalo nemozes sve skinuti Valjda ce se do ljeta ,pobjediti taj strah Nadam se da se A.nece bojat grive
Drage moje mamitice jeste li igdje vidjele one konjice na ljuljanje...zapravo, gdje ste ih sve vidjele ...ja sam do sada jedino u merkatoru... ali mi za one pare nije nesto ...meni majo juzan...a nije nimalo jeftin
je li jos radi one2play ili i on propada...je li i on magma...sta mislite ima li toga tamo...da li da spartnem do bbi ili ne
vidjela u FIS-u 38KM ica (samo je slon, nije konjo
napisa i error grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ima anel takvog konja al ga se boji tj.kod nas je malo dlakaviji konj ima cupav rep,i grivu al ga se boji bjezi od njega ko djavo nama mama uzela za prvi rodjendan u Bingu u Doboju,kostao 70km. I sad stoji, u ostavi skoro donosila mislila da ce se igrati ma jok,nece jos sam ga sisala konja,grivu da nema kose al dzaba ostalo nemozes sve skinuti Valjda ce se do ljeta ,pobjediti taj strah Nadam se da se A.nece bojat grive
...e nasmija me pravo...cuj sisali grivu
hvala vam...znaci da pogledam u bingu i robotu...ja ne bih one dlakave...ko ce jos konja prati i ovaj u merkatoru je dlakav...ja bi ovako nesto...drveno
Ma MERE i slon a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuli
vidi nam friza u konje imao je duzu grivu al mama ga frizirala hvala i andrej nam je med medeni..... A cuj,nemaltretiram ga samo ocu da mu nadjem lijepu zanimaciju a on nece svake sedm.donosim mu pomalo da se navikavaju jedan na drugog
Ma MERE i slon a i ovo nije konj...barem ne bih rekla...vise mi nalik na irvasa...a jesu mene ovi irvasi krenuli
Mi imamo ovakvog drvenog, u bojama veselim, konjića i ima ogradicu iza leđa(da se može dijete osloniti, i da ne pada na leđa dok je još malo ) evo 3. generacija se ljulja na njemu-kupljen u OBI-ju, oko 60 KM!
Da li mi neko od vas moze reci,gdje se ima kupiti stoljnjak rodjendanski ono s likovima raznim ili da pise sretan rodjenda,zatim natpis sretan rodjendan sto ide na zid??? da li ste negdje vidile drage moje ili ste vec kupovale,hitno mi treba hvala vam