Hannan -> RE: gdje kupiti? (9.1.2013 10:15:39)
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: Neca xxx mala_sa, ima u baby centru, nedavno sam vidjela. Kosta oko 30 KM. I ja sam to htjela kupiti kada mi je L svaki put pravila scenu prilikom pranja kosice, ali sam odustala jer nisam znala kako bi reagovala da joj jos to stavim na glavu i nije mi bilo jasno kako dobro oprati svu kosicu jer se to stavi na glavu, kao kacket, pa je dio kose iznad, a dio ispod. Onda bi trebala izvuci svu kosicu iznad obruca, pa tako prati. [sm=zmeden.gif] Na kraju sam zakljucila da bi je to jos vise unervozilo pa sam odustala. Ma ja nemam drugog rjesenja, on jos uvijek nece da me poslusa i da nagne glavicu unazad, takodjer ne pali ni da drzi neki peskiric na ocima dok mu saperem kosu. Odmah pocne da skace i bjezi iz kade [sm=smiley29.gif], uz to naravno vristiiiii. Doduse moj A je osisan bas kratko, pa nam valjda nece stvarati problem [sm=zmeden.gif] Ma isti scenario je bio i kod nas, tako da znam o čemu govoriš. Vriska, skakanje i ono tugaljivo: nemoj me molim te, pusti me! [sm=smiley13.gif] Onaj ko sluša, pomislio bi da joj radimo ne znam ti ni ja šta. Ako mu je kratka kosica, onda će vam ovo pomoći. Mi smo konačno na kraju pronašli rješenje u igranju frizera. Stavimo onu plastičnu stepenicu u kadu i ona sjedne i onda je ona N (ja), a ja sam Amra (nasa frizerka) i tako pričamo kao kod frizera i ona nagne glavicu da joj operem kosu.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma cirkus. [sm=smiley1.gif] Mala, da pogledas u CM, ja sam tu kupila prije mozda 4g svom sinu, ali nije "obruc" nego je kao one velike kasike sto u prodavnicama kupe npr. orahe na vagu.Kostalo je 2-3km, prozirno idijete kroz to moze da vidi. Mom se to pravo svidjelo i bas je uzivao, a do tad je bilo kao i kod tebe, kao da ga davim. I da na odjelu je gdje je frizerski alat , cetke, oni ogrtaci za sisanje i sl.
|
|
|
|