Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a gdje su ovi šatori...koliko košta kity a koliko dora mislim kada me već spominjete da upitam
magbi...da nema onih bicikla guralica dole u bingu...kakav kitty dobro bi mi došao
haha da me ubijes sad neznam svasta nesto hello kitty ima,ali za curice svasta ima a veceras za djecake bas slab izbor bio igracaka na kraju smo ipalk u mercatoru zavrsili,ovaj dora je predobar sator i jos nesto znam da nije da ovdje pisem ali radnja agrocorm kraj binga u hadzicima nema sta nema puno su jeftiniji od ostalih radnji a sve ima za cvjece,stabla,poljoprivredu haha nema sta nema
i dora i kiti će se srušiti čim dijete u ovo uđe,ove šipke su jako lake,da puhneš ode sve. ove sa slikomata nisu loši kao kućice ove mislim.a onaj sa e kupi što je netko postavio...e ono se zove šator,ima sličan susjeda,šipke bijele široke,čvrst extra a koliko su cvrsti ovi kao safari kucice vidi se po tome da su morali staviti kutije od cipela unutra da stoje
< Poruku je uredio milenium -- 17.4.2012 0:33:18 >
dora je predobar ja ga bas zagledala nije bas takav ko sto vi opisujete ove kucice jesu lose,ali ja sam slikala i pokazala gdje ima pa kome odgovara nek kupi
Mi imamo ovakav kao kitty samo veći i postavljen je dole, i zaista nije labab, evo već treću godinu preživljava, čak je pogodan i za plažu,
Hanady moja s vremena na vrijeme logoruje na sred dnevne, ubaci bebe i svoje skule i igra se, bit će im zanimljivo ne sikiraj se, a najbolje je kad ih se 3 nagura u šator
Nama treba onaj obruč za kupanje bebe, što se stavi u kadu i beba sjedne kao u hodalicu i ne može se prevrnuti :-). Baby Centar ima od 60 KM a s obzirom da nam treba možda 2-3 mjeseca sudeći prema prvom djetetu kojem nikad nije ni tebalo, tolke pare mi se ne daju. Ima li negdje drugo po nižim cijenama?
u nedjelju, pitala zenu koja radi na odjelu ima li rozih jer je izlozen bio samo s gusarima, zena isla da provjeri nije ih bilo