|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
15.4.2012 13:05:02   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pomoćuser posted image

naime u katalogu pordavnica Izbor sa viejdla bicikl guralicu za dijete hello kitty...
ja sma bila u toj pordavnici na ciglana, u interexu i u kralja tomislava i ferhadiji i smao na cigalanama našla plavi neki koji mi s enije dopao...

gdje još imaju ove pordavnice izbor u sarajevu...
da nađem helo kitty za poklonauser posted image

Na Ilidzi u Maloj aleji. Sad neznam za kad ti to treba. Ako ti nije kasno ja cu sutra ujutro na Ilidzu pa ti mogu pogledati ima li.

molim teuser posted image

javi mi...
treba mi za 30 apriluser posted image

al ja naumila tu kitiku da uzmem...dopala mi se...a i slavljenica mi bila spresretan...
ako bude javi mi pls...
da ja odmah idem dok imauser posted image user posted image

pa nek čeka dan slavlja kod mene u garažiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 3051
15.4.2012 13:09:29   
*pcelica*
Vazi ja cu ti vidjeti ima li na Ilidzi a i sestri cu javiti da pogleda na Dobrinji svakako joj je usput kad krene na faks. Pa ti javim

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3052
15.4.2012 13:09:54   
bellla
Ma Hanady oni su ti svi povezani,trebala si samo u jednoj pitati da ti nazovu druge,da ne hodas bezze i ostave ti:))

hajde Goodluck:)))

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 3053
15.4.2012 13:09:58   
Hanady RR
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 3054
15.4.2012 13:11:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bellla

Ma Hanady oni su ti svi povezani,trebala si samo u jednoj pitati da ti nazovu druge,da ne hodas bezze i ostave ti:))

hajde Goodluck:)))

ama j pitah ove na ciglanama kod maksumića...a one me blijedo gledaju...
a one u interexu pitam jeste imali uopše one guralice bicikle...
kaže mi to ne nabavljamo...
rkeo kako bona imate na ciglanama al smao jedna plavi ostao...
kaže drugo su oniuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 3055
15.4.2012 13:14:28   
bellla
svasta,nidje veze,prosle godine sam htjela kod njih kupiti one kao pape Ugg,pretople,na Kosevu nije bilo mog br,pa je zena zvala okolo, dok nije nasla u Interexu,i ja otisla po njih:)

Ma to su ti vjestice,nece da zovuuser posted image user posted image user posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 3056
15.4.2012 14:28:42   
nur al ayna

IZVORNA PORUKA: leona81

gdje kupiti sesiric za ljeto za djevojcicu 3-4 god a da je neke pristojne cijene? znaci ne kacket nego bas sesiric, prosle godine smo uzeli 2 u TL plavi i rozi bili su 4,90 ja mislim...

Sesirica je bilo u Oviese po 12 KM

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3057
15.4.2012 14:32:56   
škorpija

IZVORNA PORUKA: nur al ayna

gdje kupiti sesiric za ljeto za djevojcicu 3-4 god a da je neke pristojne cijene? znaci ne kacket nego bas sesiric, prosle godine smo uzeli 2 u TL plavi i rozi bili su 4,90 ja mislim...

Sesirica je bilo u Oviese po 12 KM

ja sma nedavno tražila u oviese, nisam našla za veće glaveuser posted image ,(53 cm) kupila sma danas u onoj dječijoj radnji u wogu, happy kids ili tako nešto, ali nisu im vala jeftini 17 KM, ali je veći izbor za dječake (joooj prvi put u tri godine izgovaram ovu rečenicu, VEĆI IZBOR ZA DJEČAKEuser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu nur al ayna)
Neposredna veza do poruke: 3058
15.4.2012 14:34:55   
nur al ayna

IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje kupiti papirne stolnjake rođendanske?

papirni stolnjaci su u Konzumu po 15 KM, a u KOZMU imas pvc stolnjake po 7 KM i to biras Spiderman, Ben Ten, Hello Kitty, Barby... U Svjetlosti je, cini mi se, 9 KM papirni Party stolnjak ( ogroman )

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3059
15.4.2012 14:37:56   
škorpija

papirni stolnjaci su u Konzumu po 15 KM, a u KOZMU imas pvc stolnjake po 7 KM i to biras Spiderman, Ben Ten, Hello Kitty, Barby... U Svjetlosti je, cini mi se, 9 KM papirni Party stolnjak ( ogroman )

auuuu zar su tako skupi ti obični papirniuser posted image , pa isplativije je onda kupiti taj pvc, i imaš dugoročno stolnjak, hvala na info

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 3060
15.4.2012 14:40:35   
lepetetka
Hanady Na Dobrinji ne vjerujem da ima ali ti mogu pogledati, jer ovdje je baš mali prostor tako da nikada nisu držali bicikle, guralice i tako te krupnije stvari, baš je mala radnjica ali eto pogledam kada budem šetala ako bude ja ću reći da ti ostave..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 3061
15.4.2012 14:46:30   
Hanady RR

auuuu zar su tako skupi ti obični papirniuser posted image , pa isplativije je onda kupiti taj pvc, i imaš dugoročno stolnjak, hvala na info

pvc su najbolji...
ia ja sma u kozmu uzela hello kity ...
i one pvc zastavice imama dva komada...

vrlo isplativo...sastaviš i skloniš...kako koji rođkas samo ga avdiš, majkemi sve su to mami pare žešćeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3062
15.4.2012 21:12:24   
leona81
u mercatoru - lozionicka ima samo sator za djecake - gusar folovi 32 KM...u robotu nema nista...jysk nije radio, sutra idem jos obici ove po gradu pa da vidimo ima li satora...ako nadjem javim

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 3063
16.4.2012 11:57:01   
Almaa
leona i ja sam u potrazi za satorom, ako naletis negdje javi...
ja sam prosle sedmice vidjela u mercatoru i za djevojcice je bio, ali eto prodat...
Neda mi se ici dok je ovo kisno vrijeme, ali mislim da u Mercuru na stupu ima...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3064
16.4.2012 12:03:32   
yasemin
pozz svima zna li ko gdje ima kupiti sterilizator za flašice u SA??i koliko košta?

yasemin

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 3065
16.4.2012 12:03:50   
leona81

IZVORNA PORUKA: Almaa

leona i ja sam u potrazi za satorom, ako naletis negdje javi...
ja sam prosle sedmice vidjela u mercatoru i za djevojcice je bio, ali eto prodat...
Neda mi se ici dok je ovo kisno vrijeme, ali mislim da u Mercuru na stupu ima...

ima ali patke i zabe i nesto mi ne izgleda bas cvrsto...ovi u mercatoru su super ali eto nije bio za djevojcice, nema ni u bivsem sam shopu ali trebaju dobiti, nema ni u onoj pored extreme intimo samo crni obicni, nema ni u baby centru u bbi, nema ni u robotu...eto, mozda bingo ali je meni daleko

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 3066
16.4.2012 12:14:13   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: yasemin

pozz svima zna li ko gdje ima kupiti sterilizator za flašice u SA??i koliko košta?

Evo ti na piku novo

http://www.pik.ba/artikal/2940336/sterilizator-philips-avent-za-baby-flasice/

Hello, it's me...

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 3067
16.4.2012 12:28:40   
anidla

u mercatoru - lozionicka ima samo sator za djecake - gusar folovi 32 KM...u robotu nema nista...jysk nije radio, sutra idem jos obici ove po gradu pa da vidimo ima li satora...ako nadjem javim

imam glupo pitanje user posted image

a sta ce vama satori? jel za more ili za kucu? da znam jel mi treba ili ne treba user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3068
16.4.2012 12:31:20   
leona81
za kucuuser posted image nas M tjera svaki dan da pravimo sator s dekama izludi nas

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3069
16.4.2012 12:48:27   
anidla

za kucuuser posted image nas M tjera svaki dan da pravimo sator s dekama izludi nas

a-ha :)

Onda nam jos uvijek ne treba:)

Joj M je meni legenda, sta joj sve naumpada :)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3070
16.4.2012 13:35:11   
mamana
leona i ja sam u potrazi za satorom,

U subotu je bio u Merkatoru na Dobrinji sa princezama 42 KM.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3071
16.4.2012 14:28:44   
leona81

IZVORNA PORUKA: mamana

leona i ja sam u potrazi za satorom,

U subotu je bio u Merkatoru na Dobrinji sa princezama 42 KM.

ovaj s princezama je 32 KM i nije ga bilo jucer u lozionickoj, eh sad mozda ima na dobrinji al rekose ovi da ce dobiti iduce sedmice jos pa valjda nadjem

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 3072
16.4.2012 19:18:01   
milenium
leona,samo nemoj kupovati ks Kids šator za djecu,mi kupili 70 km,ma to ne može ni da stojiuser posted image kako ih nije sramota onakvo nešto proizvodit i prodavat.više ništa od Ks Kids u moju kuću neće!!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3073
16.4.2012 19:46:12   
leona81

IZVORNA PORUKA: milenium

leona,samo nemoj kupovati ks Kids šator za djecu,mi kupili 70 km,ma to ne može ni da stojiuser posted image kako ih nije sramota onakvo nešto proizvodit i prodavat.više ništa od Ks Kids u moju kuću neće!!

mi cekamo ovaj http://www.ekupi.ba/SATOR-PRINCEZA-192200.aspx

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3074
16.4.2012 23:14:40   
magbi
ja sam vam veceras slikala satore ali neznam slike postaviti jedino ako ce te da vam preko fb posaljem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *