Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bilo ovakvih prošle godine u Bingu po 18 KM, a sličan i mi platili ovoliko u Amku prije dvije godine
ja nemam pojma gdje da trazim, kazu da nema ni u importanneu, ni u mercatoru, ja trazila po gradu u djecjim radnjama nema...hajd nek javi ako neko vidi...btw gdje je ono snizenje carapa u skenderiji i da li jos traje
hello, cure.. gdje bih mogla naci onaj volan za djecu za auto.. na sjedište ispred se stavi kao neki ''prikaz puta'', a dijete u krilu ima volan???? koja prodavnica, grad nije bitan... ili ako neko prodaje... crkoh trazeci... eh,sto ga objasnih.. valjda ce neko znati o cemu pricam...
hvalaaaaaaaaa
U BBI centru, u suterenu... radnja Baby centar...
Ili da ti ja prodam nas...prerasle smo to
jooooooj, spasila bi me... de mi pp kada budes mogla...cim budes mogla :):)
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
u BBI na II spratu imas prodavnciu accessories ...slatki sesirici ali cjene nisu naivne... ja sam kupila prosle godine za 27 km (ako sam dobro zapamtila)... moci ce nam i ove ...a danas sam kupila u Lindexu za 17,90 kacket (rozi sa tacakama hello kitty)...ima i slatkih sesirica bez likova...
Sad ja da pitam gdje ima kupiti mrezicu, ili platno za kupanje bebe sto se stavi preko kadice i beba lijepo legne ... neznam jesam li dobro objasnila
e, i ja ovo tražim, info će dobro doći
U Hipermarketu tj. Amku na Mojmilu je bilo i plasticnih i onih kao mrezastih "podmetaca" za kupanje. Uopste nisu bili skupi. A ima ih i u skoro svakoj Sarajevo Apoteci
a Amku 11KM
u BBI na II spratu imas prodavnciu accessories ...slatki sesirici ali cjene nisu naivne... ja sam kupila prosle godine za 27 km (ako sam dobro zapamtila)... moci ce nam i ove ...a danas sam kupila u Lindexu za 17,90 kacket (rozi sa tacakama hello kitty)...ima i slatkih sesirica bez likova...
ja sam nasla u benettonu na snizenju proslo ljeto i kupila joj kacket koji joj sad moze za cijelih 5 KM...a gledala sam te gore i oko 25 KM su al to mi je stvarno preskupo...do 15 KM mi je ok jer bih uzela 2
naime u katalogu pordavnica Izbor sa viejdla bicikl guralicu za dijete hello kitty... ja sma bila u toj pordavnici na ciglana, u interexu i u kralja tomislava i ferhadiji i smao na cigalanama našla plavi neki koji mi s enije dopao...
gdje još imaju ove pordavnice izbor u sarajevu... da nađem helo kitty za poklona
e dobro si ti... ne zagooglah...
koševo 12 sam bila...nema i bjelave bila nemaju ni oni
ostaje mi ovo na dobrinji ili robot socijalno... to nisam relano obišla...
da nisi izguglalal i brijeve telefona
naime u katalogu pordavnica Izbor sa viejdla bicikl guralicu za dijete hello kitty... ja sma bila u toj pordavnici na ciglana, u interexu i u kralja tomislava i ferhadiji i smao na cigalanama našla plavi neki koji mi s enije dopao...
gdje još imaju ove pordavnice izbor u sarajevu... da nađem helo kitty za poklona
Na Ilidzi u Maloj aleji. Sad neznam za kad ti to treba. Ako ti nije kasno ja cu sutra ujutro na Ilidzu pa ti mogu pogledati ima li.
< Poruku je uredio *pcelica* -- 15.4.2012 13:03:05 >
Kosevo 12 Hadzibesireva12,Bjelave Robot,Socijalno Patriotske lige 22,Centar Bulevar branilaca,Dobrinja
i plus one sto si vec bila :)
e dobro si ti... ne zagooglah...
koševo 12 sam bila...nema i bjelave bila nemaju ni oni
ostaje mi ovo na dobrinji ili robot socijalno... to nisam relano obišla...
da nisi izguglalal i brijeve telefona
Na Dobrinji dabogda jer im je mala prodavnica sve natrpano i nikad nisam vidjela da imaju ista od toga. Na dobrinji najvise ima kozmetike obuce garderobe igracaka slabo