Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
caooo,da li neko zna gdje se moze kupiti odjelo za djecake,mislim ono pravo,kosulja kravata,taj fazon....bili bi vam puno zahvalniiiii
Ja sam to nekad davno gledala u onoj radnji s dječijom opremom na ulazu u Kiseljak, nije ni bilo nešto skupo oko 50-tak kaemčića sve skupa, odijelo s prslukom,košulja i mašna
Sad ja da pitam gdje ima kupiti mrezicu, ili platno za kupanje bebe sto se stavi preko kadice i beba lijepo legne ... neznam jesam li dobro objasnila
e, i ja ovo tražim, info će dobro doći
U Hipermarketu tj. Amku na Mojmilu je bilo i plasticnih i onih kao mrezastih "podmetaca" za kupanje. Uopste nisu bili skupi. A ima ih i u skoro svakoj Sarajevo Apoteci
hej da li mozda netko zna gdje ima kupiti lakovanih crnih baletankica,ma moze i bijelih,srebrnih,ono sa cickom,za djevojcice,mojjoj principesi ce uskoro rodjendan pa mi trebajuuuuuu:)),imat ce bijelu haljinicu ako netko vidi,pretty please ,nek napise:)
hello, cure.. gdje bih mogla naci onaj volan za djecu za auto.. na sjedište ispred se stavi kao neki ''prikaz puta'', a dijete u krilu ima volan???? koja prodavnica, grad nije bitan... ili ako neko prodaje... crkoh trazeci... eh,sto ga objasnih.. valjda ce neko znati o cemu pricam...
hvalaaaaaaaaa
mama alma ja imam ono kao lezaljka sa peskiricem za kupanje beb..pred porod sam bas dosta trazila imaju svi al ne u velikim kolicinama. meni je to super ja sam na kraju nabavila iz one radnej na pofalicima.
i u tom kupam e a i dz. sam u tome. u onim plasticnim lezaljkama ne bih znala a i dosta su skuplje
hello, cure.. gdje bih mogla naci onaj volan za djecu za auto.. na sjedište ispred se stavi kao neki ''prikaz puta'', a dijete u krilu ima volan???? koja prodavnica, grad nije bitan... ili ako neko prodaje... crkoh trazeci... eh,sto ga objasnih.. valjda ce neko znati o cemu pricam...
hvalaaaaaaaaa
U BBI centru, u suterenu... radnja Baby centar...
Ili da ti ja prodam nas...prerasle smo to